11-12-2007, 00:10
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 06.07.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Narxx
א. אם אני חושב שהתמונה חרא או לא חרא זה לא רלוונטי, ואני מצפה ממך לקצת יותר כבוד כלפי אלו שמגיבים לך, אחרת תמצא את עצמך מהר מאוד ללא תגובות בכלל בפורום (קח את זה כהמלצה כללית ולא איום או משהו שלילי חלילה).
ב. כשאתה מעלה תמונה ולא מפרט עליה שום דבר, אני לא יודע מה אתה ניסית להציג ולהראות. כי סתם לצלם תמונה ולהעלות לפורום גם בת-דודתי החמודה בת ה 5.5 יודעת לעשות (עם קצת עזרה בקטע של להעלות לאינטרנט מאחיה הגדול בן ה 13).
כשאתה מעלה צילום כלשהו, אתה לא סתם מעלה אותו בשביל לקבל תגובות, אתה מחפש (או לפחות אמור) ביקורת כדי להשתפר.
בתמונה שלך, יכלתי שעה להתפלצף איתך על מליון דברים, אבל זה שאמרת שהשימוש שלך בנוגע לכלל השלישים טוב, אוכל להתייחס טכנית אליו.
זה כבר נותן לי כיוון לאן לכוון את הביקורת שלי (לפני שאני אתחיל להעיר על דברים שהם ממך והלאה).
אז השימוש בכלל השלישים לא טוב כיוון שהזרימה של הפריים היא מהאדם החוצה לקצה השמאלי, מה שמבטל את כל החלק הימני. התמונה מרגישה לחוצה מדי בחלק השמאלי שלה וריקה מדי בחלק הימני.
שימוש נכון בכלל השלישים היה למקם את הדמות בחלק הימני של הפריים שיסתכל שמאלה.
הפורטרט עצמו לא מעניין, אין אינטראקציה מעניינת כלשהי של הדמות והיא לא דמות מיוחדת ששווה לנציח בפורטרט אישי.
|
טוב,נתחיל בזה שאני מודה לך על התגובה,הארת אותי ועכשיו אני אשים לב.
א. כן,אני מצטער בקטע עם כל החרא וזה,הייתי טיפל'ה עצבני...
ב. אוקיי,לא חשבתי שהיה לי כל כך מה לפרט,אבל מעכשיו והלאה כל תמונה וסט שאניי יעלה ייזכו לפירוט, רחב עד כמה שאוכל.
ג.אני דווקא חשבתי שהדמות מעניינת,לא יודע
אתה יודע מה אומרים, "היופי הוא בעיניי המתבונן"
ד.אני אקח לעצמי את הטיפ של הזרימה והכל בפעם הבאה.
ה.אני מרגיש קצת מאויים כל פעם שאני מגיב כאן,כי לא יודע,זה איזה פאק אצלי ואתם בכלל לא אשמים,אבל אני "מפחד" להגיב כאן,כאילו אני לא מספיק טוב,
אתם הרבה יותר מקצוענים וטובים ממני וזה קצת מרתיע אותי.
נו,טוב,מקווה שזה ייעלם עם הזמן.
|