
12-12-2007, 23:02
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
|
|
דרישה להדיח את ראש הממשלה
בפתח' דורשים להדיח את ראש הממשלה פיאד
בכינוס מיוחד דרשו בכירים בתנועת פתח' לערוך שינויים בהרכב ממשלת החירום ביהודה ושומרון בראשותו של סלאם פיאד. מקורות בכירים בפתח' אמרו לעיתון "אל-קודס אל-ערבי" כי יושב ראש הרשות הפלשתינית, מחמוד עבאס, היה צריך למנוע את הכינוס. לפי העיתון, המתנגדים דורשים להדיח גם את שרי החוץ והפנים בממשלת פיאד.
לפני יומיים נפגש עבאס עם המתנגדים מפתח', ובהם יו"ר הסיעה בפרלמנט עזאם אל-אחמד, וביקש מהם שלא לקיים את הפגישה ושלא לצאת בהודעות לתקשורת נגד פיאד. מקורות בכירים בתנועה מסרו לעיתון כי עבאס ביקש מהמתנגדים לדחות את דרישותיהם עד לאחרי כינוס הוועידה הכלכלית בפריז ב-17 בדצמבר. לדברי המקורות, עבאס הבטיח כי ייענה לדרישותיהם מיד לאחר הועידה.
יועצו של עבאס, נביל עמרו, הודה כי בכירים בתנועה מתנגדים להמשך כהונתו של פיאד. "ישנה קבוצה גדולה בתוך פתח' הפועלת נגד פיאד, אבל לא מדובר במשבר שעלול להוביל לפילוג בתנועה", אמר עמרו לעיתון.
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/203419#rss
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|