16-12-2007, 19:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.11.07
|
|
|
תודה
אתם צודקים! אסור לחשוב על לא לעבור, אני ממש רוצה את זה, זה הפך להיות דבר שאני לא מפסיק לחשוב עליו ואני מאמין שגם עד הגיבוש לא אפסיק, אני בכושר סבבה יחסית, לא מאמין שזה יהיה הבעיה, אני רק מפחד מכל המבחנים שם וההרצאות שמעתי שאין הרבה זמן ללמוד בתכלס וקראתי באחד המאמרים שיש כאלה שקוראים בלילה עם פנסים ותופסים אותם המפקדים ואני לא ממש יודע מה אעשה. דיי מפחיד אותי שמעתי שעה ביום הראשון ועוד איזה שעה ביום השני, כאשר ביום הראשון אני רוצה ללמוד להרצאה ולסכם על חומר שאני בכלל לא מכיר הרצאה (אני מקווה שההיקף שלו לא כזה גדול) בשעה וגם ללמוד בשביל הסרטים וזה, קצת מלחיץ תגידו זה עד כדי כך רציני? או שאפשר לעמוד בזה כי ההיקיפים לא כאלה גדולים... חח אני יודע שאני סתם נלחץ עוד לפני הגיבוש אבל זה הפך להיות החלום שלי ואני מנסה לעשות הכל כדי להבטיח את זה שאעבור, כולל קריאת המון המון מאמרים על הגיבוש,בכל מקרה תודה רבה אני אבוא לשם עם ביטחון עצמי והמון המון רעל ורצון לעבור שכבר יש לי עכשיו, דרך אגב סחתיין על זה שעברתם חובלים אולי אצטרף אליכם לקורס חחח נקווה ודרך אגב אם קראתם מאמר שממש עזר לכם לעבור את הקורס והיה מאוד צמוד למה שהיה לכם תוכלו להגיד לי מהו?
נערך לאחרונה ע"י desup בתאריך 16-12-2007 בשעה 19:07.
|