לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2007, 12:27
  Ronibla Ronibla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.06
המחשב שלי השתגע לגמרי.. וירוס/טרוג'ן? אין לי מושג.

טוב, די נמאס לי ממנו.
כל פעם, סיפור אחר. אני משתמש (עדיין) בדפדפן MyIE2 המבוסס על IE6, וחווה בעיות על ימין ועל שמאל. ולא רק עם הדפדפן, אלא לפעמים זה כללית בשיטוט במחשב עצמו.
פעם זה היה כשמדי פעם הוא היה מאתחל לי פתאום את ההגדרות, וחוזר לברירת המחדל, כאילו רק עכשיו התקנתי אותו, וכאילו לא הגדרתי לו מקשי-קיצור וכאלה.
היום, הבעיה העיקרית שלו, היא שעד שאני לא מפסיק את ה Service הבא: mdmcls32.exe הוא בכלל לא נכנס לאיטרנט.
אחרי שאני מעיף אותו, הוא עוד איכשהו גולש, אבל למשל חיפוש - בכל מנוע חיפוש בינתיים - הוא לא מסכים לבצע.
אני נכנס לגוגל, כותב משהו, לוחץ אנטר, והבחורצ'יק מחזיר לי - 0. פשוט ככה. עמוד ריק, רק עם הספרה 0. כאילו צוחק לי בפרצוף.
מלבד זאת, האימיול שלי מרבה להתנתק (ולהתחבר מחדש, כמובן) לשרתים בזמן האחרון, סתם ככה, בלי סיבה.
הרצתי סריקת וירוסים (נורטון) - שום דבר. הרצתי Ad-Aware, הרצתי SpyBOT - נאדה. השתיים האחרונות אמנם מצאו כמה דברים, אבל לא נראה לי דברים חשובים, ובכל אופן - הבעיות עדיין ממשיכות.
חשבתי שזה וירוס, חשבתי שזו תולעת, עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב.

אז -
א. איך אני מטיס אחת ולתמיד את ה \mdmcls32.exe המעצבן הזה?
(שאגב ב http://www.hijackthis.de מוגדר כ Extremely nasty, ואחד המשתמשים שם הוסיף -slows or stops IE7 )

ב. מה לעזאזל הבעיה במחשב שלי? איך אני בכלל מתחיל למצוא אותה?

אה, אגב, ב hijackthis הוא מצא לי סדרה של קבצים (6 במספר) בשם winsflt.dll, וסימן אותם בX. כתוב שם שהכי טוב זה להסיר אותם עם LSPFix מ Cexx.org או עם Spybot. את LSPFix לא מצאתי בכלל, וה Spybot לא מחק את הקובץ המוזר הזה. יש למישו מושג?)

המחשב הזה חייב לעבור פירמוט מתישהו..
תודה על כל עזרה שתבוא.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר