לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-12-2007, 14:35
  Gavish Gavish אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.11.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי mikabuka שמתחילה ב "[font=Verdana]אני כרגע..."

קודם כל תודה על התגובה.
כמה שאלות:
1. אם לפני הגיוס היו מציעים לך בסמ"ח בסיום יג' או להמשיך יד' לפרוייקטנט בחיל האוויר. מה היית מעדיף? אבל בצורה אובייקטיבית
2. האם זה נכון שמדובר בשנתיים וחצי קבע?
3. האם הסיכויים לעסוק בתפקידי פיתוח חשובים הם גבוהים? והאם השוק שבחוץ יודע להעריך את מה שעושים שם - כי אני יודע שהשוק בהחלט מעריך את קורס התכנות של בסמ"ח.
4. איזה קורסים עוברים ואיזה השתלמויות יש אפשרות לעשות במסגרת הדבר הזה?

אני אוהב לתכנת ומוכן להשקיע הרבה זמן, אני ממש לא עצלן. אבל אני רוצה להיות בטוח לפני ההחלטה שלי. אף אחד מהיחידות שציינתי לא פירטו במה עוסקים ביחידות האלה כפרוייקטנט. אני לא מבקש פרטים ספציפיים רק פחות או יותר לדעת מה אני הולך לעשות כל כך הרבה שנים..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-12-2007, 19:34
  mikabuka mikabuka אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Gavish שמתחילה ב "קודם כל תודה על התגובה. כמה..."

1.בסמ"ח.מסיבה אחת פשוטה שלא ידעתי כמוך מה זה פרויקטנטים וחוץ מזה האכילו אותנו בממר"ם מכיתה י' בתיכון .עד הרגע האחרון לא ידענו מה זה פרויקטנטים.

2.כן,זה נכון אבל איך שהבנתי עכשיו לא מחייבים להישאר,אבל אני לא רואה בזה שום דבר רע.תחשוב על 7.5 שנים ניסיון בצבא בתחום תכנות + 2.5 מהם משכורת נורמלית.

3.לא יכול להגיד על כולם,אבל ממה ששמעתי מחברים מהכיתה כגמעט כולם הגיעו למחלקות פיתוח.לגבי שוק עבודה - אין לי מושג.אבל גם שמעתי שקורס בסמ"ח מוערך מאוד.

4.אתה מדבר על התקופה שאתה פרויקטנט?לא שמעתי שמישהו עבר קורסים בזמן הזה.אם בזמן השירות אז זה תלוי במחלקה שתגיע...אבל מניח שיהיה אפשרות כזאת.

מאיזה מכללה אתה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:43

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר