25-12-2007, 21:57
|
|
מנהל
|
|
חבר מתאריך: 09.10.04
|
|
|
...
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי drakonit
אין לי משהו אישי נגד AMD, אבל מבדיקות שערכתי לאינטל יש ביקורות טובות יותר מאשר לAMD.
|
כדאי שתבדקי עוד מקורות אם ככה. היום חד משמעית - אין הבדלי אמינות/אחריות בין המעבדים של החברות. קיימים הבדלי ביצועים, והם הגורמים להבדלי המחיר, אבל כל טיעון אחר פשוט לא שווה התייחסות.
ציטוט:
|
בנוסף, אני לא קונה את המחשב במטרה לשדרג אותו, אלא במטרה שיהיה מה שיש, היתרונות שציינת לAMD הן בעיקר יתרונות שידרוג, מה שאני לא רואה את עצמי עושה. אני בטח עוד איזה 3 שנים ככה פשוט יקנה מחשב חדש (כמו שאני עושה עכשיו).
|
אם ככה אפשר לחסוך על לוח האם עוד 100-150 ש"ח ועדיין לקבל את אותה תמורה.
ציטוט:
|
לגבי הכרטיס מסך, מה שציינת די תואם את הGF8600 אם אני לא טועה (ותתקן אותי אם אני טועה) ולכן אני יכולה פשוט לדרג לכזה במפרט שאני ציינתי ולהגיע לאותם יכולות של המפרט שציינת (ונכון, בפער של איזה 400 שקל).
|
את לא טועה, הם אכן מציגים את אותה רמת ביצועים, אבל בעקבות השינוי בסעיף הקודם ההפרש הוא כבר 500 ש"ח
ציטוט:
|
אני מודה לך על המפרט של AMD, אבל כאמור, אני לא קונה אינטל כי זה אינטל, אלא כי זה יותר מתאים לדרישות שלי.
|
תחשבי על זה לרגע, את רוצה לקנות מחשב שיעלה לך 500 (או 400, זה לא עקרוני, חשובה הנקודה) ש"ח יותר, אחרי שהסברתי לך שתקבלי את אותה רמת ביצועים, ולדעתך הסיבה בגללה את קונה היא "כי זה מתאים יותר לדרישות"? אם מפרט אחד עולה לך פחות מהשני ונותן לך יותר ואת עדיין הולכת לשני סימן שלא הדרישות שלך משחקות תפקיד אלא הנחות מוטעות שאת מתבססת עליהן, אם זה המצב, חזרנו שוב לתגובה המקורית שלי - את לא מחפשת חוות דעת אלא רוצה לקבל אישור למפרט שלך, למרות שיש בו בעיות.
אם זאת המטרה, חבל על הזמן שלך ושלנו.