לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-12-2007, 21:21
  benyamin benyamin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.03.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי himi56 שמתחילה ב "מבקש חוות דעת"

את ה TP-link אני לא מכיר מניסיון אישי , אבל מאנשים שהשתמשו בו הבנתי שהוא לא רע.,

ה 3COM המסוים שבחרת , ידוע בשתי בעיות :

- בעיית חיבור ב L2TP בגרסאות קושחה ישנות, כאשר הפתרון הוא לעדכן לגרסה מעל 1.1.12

- בעיית מהירות הורדה ואיבוד מידע , כאשר גם כאן הפתרון הוא בעדכון קושחה לגרסה 1.2.5 .

ה D-link לדעתי מעולה , שמתי כזה אצל ההורים שלי ומאז יש לי שקט ( לא כמו שהיה קודם עם Levelone ו Edimax - לא שאני אומר שהם לא טובים , רק שהניסיון שלי איתם לא היה משהו )

באופן כללי אם אתה כבר שואל , אז צריך להזהר מהחיבור עם הכבלים ולו בגלל השירות הטכני הלקוי שלהם . ( לקוי זה אומר שאם יש בעיה טיפה יותר מורכבת מחוסר סנכרון של המודם , ישר האשמה נופלת על המחשב שלך או על הראוטר ... ולפעמים גם חוסר סנכרון הוא מסובך מדי .. )

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-12-2007, 21:22
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
תומך אינטרנט

דבר ראשון תבדוק שהראוטרים שאתה קונה הם מתאימים לחיבור של כבלים הם עובדים בטכנולוגיה שונה בזק תוודא שהם עובדים עם חייגנים VPN של פרוטוקולים L2TP ו - PPTP שזה הטכנולוגיה שעובדים עם הכבלים , דבר נוסף שאני ממליץ זה או המודם המוטורולה (השחור בלבד) או המודם תומסון של הכבלים - הכי מומלץ המודם מוטורולה השחור SB 5200 אם אני לא טועה זה הדגם (אני לא בטוח צריך לוודא) בכל אופן אני יודע שהוא הכי פחות נפוץ והוא הכי טוב של הוט כרגע (להבדיל מהמוטורולה הלבן שאיתו יש הכי הרבה תקלות) .
דבר נוסף שכדאי לדעת זה מי הספק שלך? וגם רצוי ליידע אותו לגבי המעבר כדי שישלחו להוט קיבצי שיוך אחרת זה יוצר המון המון בלאגן! (סמוך עליי כדאי לוודא עיניינים פרוצדורלים כאלה גם עם הוט וגם עם הספק אם יש צורך בוועידה כדי לוודא שיש קיבצי שיוך זה חשוב מאוד להמשך הטיפול שלך מצד הספק ומצד הוט) בכל אופן לגבי הראוטרים שציינת אני אישית לא מכיר אותם אבל מניסיון שלי אני מקבל הרבה לקוחות עם תקלות ב TP-LINK אח"כ D-LINK וכמעט ואני לא שמעתי בכלל על תקלות ב 3COM שאג קיבלתי המלצות על ה 3COM מהתמיכת רשתות של המוקד שלי שהם בהחלט יודעי דבר
אני עובד מול חברת הכבלים המון בתור היותי תומך אינטרנט של ספק, לא הייתי סומך יותר מידיי על מה שיש לתמיכה שלהם להגיד רוב הנציגים שאני ניתקלתי בהם בכלל לא מיקצועיים ולא יודעים יותר מידיי אפילו על העבודה של עצמם וגם לגבי הטכנאים שלהם שבאים להתקין את התשתית בבתים של הלקוחות יש לי השגות .... הם כבר גם התקשרו אליי בתקלות ממש טיפשיות לדוגמא שכרטיס רשת של הלקוח לא היה זמין ובגלל זה הוא לא הצליח להתחבר עם החייגן וכל מיני דברים כאלה אז גם על הטכנאים לא הייתי סומך יותר מידיי..... מעבר לזה אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות לך
ישן 26-12-2007, 21:51
  himi56 himi56 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.06.04
תודה

תודה חברים על התגובות המהירות, אשמח לשמוע מעוד אנשים בפורום.
benyamin ו riu חברים תודה לכם, אבל אל חשש אני ממש לא מתכוון להסתמך על טכנאי של חברת הכבלים, נסיון אמנם קצר כבר היה לי לפני כשנתיים, ה"טכנאי" שהתקין את הטלפון+TV+אינטרנט השאיר אותי עם נזק (תלש צינור שרשורי מרוב שניסה בכוח להשחיל כבל קואקס עם כבל 2 זוג של טלפון, וזה קרה כשראה שלא הולך ניסה ביותר כוח עם מפקח שהגיע לעזור לו) ובנוסף אפילו לא הייתי מחובר באותו היום לאינטרנט אלא הוא חזר ביום שלמחרת, ואפשר היה לחשוב שלאחר כל זה הכל יעבוד חלק, שומו שמיים ביקשתי כנראה יותר מדי, לא , ניתוקים אינסופיים בקו הטלפון +אינטרנט, בקיצור אני מקווה שהפעם זה יעבור יותר טוב.
הפעם אני אהייה כמה שיותר מוכן, אני די חושב ללכת לכיוון ה-3COM, השאלה האם עדכון הקושחא באמת עוזר.
לגבי ה DLINK אז יצא לי לראות נתבים כאלה בטכנולוגיית ADSL והם סבלו מבעיית "קיפאון".
בכל מיקרה אשמח לעוד תגובות חברים.

היי, ליי, טירלליי

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר