לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2007, 04:58
  boris.koro boris.koro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.07
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי hcdr שמתחילה ב "שמע הוא יכל להציג את זה בצורה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hcdr
שמע הוא יכל להציג את זה בצורה יותר יפה.. מה זה " אין לי זין להיות קרבי אפילו אם זה כולה תותחנים " דבר ראשון מה זה הזלזול הזה "כולה" תותחנים ?

דבר שני למה לי יש "זין " לקרבי ? לכולם זה קשה אבל בכל זאת הולכים. ואם אין לך מוטיבציה ואתה ממש לא רוצה קרבי לא חשוב מה אז לפחות תציג את זה כמו שצריך שאתה רוצה לתרום אבל לא חושב שאתה מסוגל להיות קרבי ואם יש דרך להיות ג'ובניק למרות הכל. הצורה " אין לי זין לקרבי" זה לא דרך ביטוי.

מה זאת אומרת מה זה הזלזול הזה?
אז הבן אדם לא רוצה להגיע לתותחנים וזה לגיטמי כי זה החיל עם הכי פחות ביקוש להגיע לשם וזה ידוע לכולם ששריון ותותחנים זה מקומות שכמעט הרוב לא רוצה להיות בהם...
עם כל הכבוד לתותחנים ושריון אני ממש לא מזלזל בהם ולא באף אחד אבל כמעט כל מי שאני מכיר מהחילות האלה לא רוצה להיות שם והגיע לשם בניגוד לרצון שלו... ותאמין לי שאני מכיר משם מלא כי אני עובד לרוב עם גדודים של שריון ותותחנים ואני מכיר המון גדודים וכן אין מה לעשות האנשים שם שבוזים כי הם לא רצו להגיע לשם!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:25

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר