לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-01-2008, 14:40
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסיפון שמתחילה ב "הותר לפירסום: חייל מסיירת מטכ"ל נהרג הבוקר בעת שנפל מצוק במהלך ניווט"

קטונתי מלשפוט מישהו מהיחידה ולתת חוות דעת, אבל חופש הביטוי לפעמים מרשה לי, למרות שלא שירתתי באותה יחידה ולא עברתי את אותם סדרי גודל של אימונים כמו ביחידה..

מקווה שלא יתלהמו ישר בלהאשים את צהל, (כפי שאזרחי ישראל נוטים לעשות לפעמים במקרים בהם אין כל כך הצדקה להאשים אותו).
גם תגובת טוקבק שכזו - "תשמרו על החיילים שלנו", לא ממש במקום - צהל לא בייביסיטר, המערכת יכולה לשמור על חייליה במידה מסוימת אבל צריך לזכור שהחיילים עצמם הם אלו שאמורים לשמור על המדינה וזה מתבטא בסיכונים שיש לכל פעילות מבצעית וגם באימונים.
חוץ מזה,
נפילות מצוק יכולות לקרות גם לאזרחים, וזה קרה כבר. בין אם זה ניווט לילי או ביום, מדובר בחוסר זהירות של החייל עצמו, אי אפשר להאשים את הצוק, וגם לא כל כך את המפקדים שאחראים על אותם ניווטים ומסלולי הניווט עצמם, בטוח שמאות חיילים מהיחידה בעבר נאלצו לעשות את אותו ניווט פחות או יותר או בצוקים אחרים ולא בהכרח באותו אחד, בטח גם עם תוספת משקל של 30+, אבל אם מדובר באירוע שאולי יכול להצביע על קשר מהשפעה של חוסר שעות שינה מינימליות, בהחלט יש מקום להאשים מישהו כאן.
גם בתאונת הנגמש שהיתה אי אפשר להאשים את הנגמש אלא את הנהג, כולל החייל שהתהפך עם ההאמר, באותה מידה נהרגים גם אזרחים בתאונות בגלל חוסר זהירות של עצמם, כמובן שכל מקרה לגופו, ויש הבדל בין כל תאונה לתאונה. אבל אם יתברר במקרה הזה שהכל היה תקין (ואני לא סגור בדיוק מה נקרא "תקין" אצל הסיירת, אבל אני מניח שזה פחות או יותר כמו בשאר היחידות הקרביות, שעות שינה, משקל מסוים לניווטים כאלה וכו') חוץ מהרגל שפזלה והחליקה לרגע, של אותו חייל, מקווה שידיעות הפעם יורדיו פרופיל ולא יכתבו שטויות בעגבניות עם כותרת "צהל אשם" כמו שהיה באחד מהמוספים לפני זמן לא רב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר