גובה 1.64 משקל 42.
עוד מעט יש לי צו ראשון, זה יוריד לי פרופיל?
ואם כן, לכמה? כי אם זה מוריד ל82 אני לא מתכוון להתאמץ לעלות, אבל אם מתחת לזה אז אני כן מתכוון לנסות...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Frozen שמתחילה ב "גובה 1.64 שוקל 42 - תת משקל?"
תשמעו... זה לא שאני אנורקס או משו, זה אצלי בגנים פשוט... גם ההורים שלי נמוכים ומאוד רזים.
לעלות ל 50? זה יהיה לי ממש ממש קשה... ועד הצו בלתי אפשרי (את הצו כבר דחו לי פעם אחת אז אני לא חושב שידחו שוב).
אז אתם אומרים שאם אני נשאר ככה יהיה לי מתחת ל 82? איזה באסה :|
אז אני מבין שאם אני מעלה ל50 זה יהיה "תקין", אבל כמו שאמרתי אין מצב שאני מצליח להגיע ל50, אז לכמה אני צריך לעלות כדי שהפרופיל יהיה 82?
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי aronas17 שמתחילה ב "אחי ממש נמוך זה אני. 160 ואני..."
אל תתרגש,בהתחלה יורידו לך פרופיל ל45 זמני וכעבור שנה לפני המנילות תקבל זימון לועדה רפואית ויבדקו עם עלית...ורצוי מאוד שתתחיל לאכול, כל מה שאתה אומר שזה בגנים וכו זה שטויות גם אני אמרתי את זה עד שהתחלתי לאכול ארוחות איכותיות ומהצו הראשון עד לועדה הרפואית החוזרת עליתי 14 קילו ככה שאם אתה רוצה אתה יכול.
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי MALSHAB123 שמתחילה ב "ואני מצטט:
[indent]"אתה צריך..."
טוב אחי, אנחנו דיברנו פשוט על המשקל האידיאלי לפי ה-BMI.
50 קילו בגובה הזה זה בדיוק מגיע למשקל תקין לפי ה-BMI..לא התייחסנו לפרופיל, התייחסנו לתת משקל לפי ה-BMI..