02-01-2008, 23:56
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 21.11.05
|
|
|
קודם כל הזמנים הנ"ל ממש לא מדויקים.
באר שבע נהריה באוטובוס שלוש שעות? איך בדיוק? זה לא הולך חלק כמו באוטו או רכבת ולא תמיד האוטובוס השני מגיע בדיוק כשאתה יורד מהראשון. במיוחד אם זה לא אוטובוס אלא הסעות שמארגן הצבא.
במקרה הנ"ל שלי זה ככה.
בית שלי-תחנה מרכזית באר שבע חצי שעה. באר שבע-תל אביב שעה וחצי. תל-אביב-חצור 3 שעות וחצי.
זמן המתנה ממוצע להסעה מהגדוד- שעה וחצי שעתיים. הסעה מחצור עד הבסיס שלי-45 דקות עד שעה (אפילו יותר אם נתקעים מאחורי משאית בעליות של רמת הגולן. כל זה מסתכם ב שבע שעות+45 דקות (כאשר לקחתי את הזמנים היותר נמוכים). כל זאת בהנחה שאיך שירדתי מהאוטובוס אחד עליתי לשני. אתה מוזמן לבדוק באתרי חברות התחבורה הציבוריות.
אבל זה לא חשוב בכלל!
בנושא שלי, ההפללה היא: הייתי בגימלים חודש וחצי, בהוראת המ"מ לא הפקדתי את הנשק בחר"פ (שהפלטופ מארס לא ייעלמו להם מהמחלקה), במשך כל החודש וחצי הנ"ל לא לקחו ממני את הנשק, כאשר פעם אחת שלכו איזה מ"כ שגר בדרום שיעבור דרכי וייקח את הנשק, הוא התקשר אליי כשהוא כבר בדלתי, אך אני התנדבתי באותו זמן לעזור בסדרה של "אחריי!" שהייתה בגבעות גורל (שלושה ימים).
מה שהם הפלילו אותי זה שהם התקשרו אליי כל יום, באו לבקר אותי כמה פעמים וכל פעם שיקרתי להם שלא הייתי בבית, שחלק מהפעמים הם התקשרו אליי ואמרתי שאני לא בבית, ואז הם התקשרו למש"קית נפגעים (שאיתה הייתי בקשר יומיומי כמעט) והיא אמרה שהרגע דיברתי איתה ואמרתי שאני בבית. (דיברתי איתה על זה, והיא טוענת שזה לא נכון). המציאו עליי שברחתי עם הנשק, הכל רק כדי לכסת"ח את עצמם על זה שהם לא באו לקחת את הנשק (ניסו גם להעלות אותי משפט על משקפת שבכלל לא הייתי חתום עליה). במשך חודש וחצי מ"מ ומ"פ מזגו רעל לאוזן של המג"ד (שגם ככה הוא לא כזה סימפטי ללא-קצינים), לכן כשהגעתי למג"ד לשיחה, פתאום נתקלתי בכל השקרים הללו, ואפילו לא ניתנה לי כמעט אפשרות להגיב ("שתוק לא רוצה לשמוע אותך" מצד המג"ד כל פעם שאני מנסה לדבר). לכן, מילה שלי מול מילה של מ"מ ומ"פ, מספיק להאשים אותי. בצבא לא צריכים את הדבר הקטן הזה שנקרא מניע (בוא נגיד שלהם היה מניע לשקר, כי המ"פ כבר נקבל בעבר על ידי חייל שלא בוקר, ולי אין, כי לא היה לי מה לעשות עם הנשק בבית, והנשק חזר בריא ושלם לגדוד עם חזרתי), לפחות בגדוד שלי.