לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2008, 12:27
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
לאחר פרסום הדו"ח בחירות מוקדמות או החלפת ראש ממשלה מיידי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3491176,00.html

לקראת פרסום דו"ח וינוגרד בסוף החודש, אומר הגורם הבכיר ל-ynet: "חברים רבים כבר הסכימו שאם הדו"ח לא יאפשר לאולמרט להמשיך בתפקידו - ניכנס לתהליך של בחירת יו"ר חדש". בכנסת כבר רוחשות הספקולציות באשר ל"יום שאחרי"

יו"ר סיעת העבודה, ח"כ איתן כבל, סבור כי המערכת הפוליטית תגיע להסכמה על הקדמת הבחירות.

"אני מאמין שהדו"ח יהיה קשה, וייצור גל הדף מאוד חזק במערכת הפוליטית, הציבורית והתקשורתית, שייאלצו את המערכת הפוליטית להתכנס בתוך עצמה ולהגיע להסכמה על תאריך מוסכם לבחירות אי שם במהלך 2008", הוא אומר.

לדבריו, "המערכת הפוליטית, בסיטואציה שעשויה להיווצר, תעדיף ללכת לבחירות במועד מוסכם מאשר להיכנס למאבקים שיובילו להתרסקות הבית".

ומה אומרים בליכוד? ח"כ סילבן שלום מעריך שלברק לא תהיה ברירה, אלא לפעול להקדמת הבחירות. "אני מאמין שהבחירות בסופו של דבר יהיו בהסכמה. ברק לא יוכל לגמור את שרידי האמינות שעוד נותרו לו ולהפר את ההתחייבות שהוא נתן לכלל האזרחים במדינת ישראל".

שלום כבר מסמן תאריך יעד לבחירות. "אני מאמין שהן יתקיימו בנובמבר 2008, יחד עם הבחירות לרשויות המקומיות. עד אז אני מעריך שהממשלה תעמוד על מקומה. אני מתכוון להתחיל להניע את התהליך הפוליטי מיד לאחר פרסום הדו"ח. בשבוע שאחרי פרסומו אביא לקריאה טרומית את הצעת החוק שלי לפיזור הכנסת. אני כבר פועל יחד עם חבריי להשיג רוב להצעה", אמר שלום.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר