
08-01-2008, 17:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.11.04
הודעות: 135
|
|
|
כמה שאלות.. טייס יום סיירות וגאמא
היה אמור להיות לי היום יום סיירות אבל דחו לי אותו מסיבות רפואיות ליולי.. אבל בוא נגיד שאני יודע שאם אני אתעקש אני יכול לעשות אותו ביום ראשון הקרוב.
אבל זה תלוי במספר דברים. אז ככה, יש לי גיבוש טייס במרץ, ואני גם מועמד לגאמא(אני מתחיל תחקיר ביטחוני).
1) אם אני עובר גיבוש טייס, אני יכול בכל מקרה לעשות יום סיירות בידיעה שאני מתגייס לקורס? זאת על מנת שאם אני אפול במהלך הקורס אני אוכל להמשיך להתמיין לאחת מהסיירות..
2) אם אני לא אעבור גיבוש טייס , ואני אעבור את התחקיר במודיעין(גאמא), אני יכול לעשות יום סיירות? כי לפי מה שהבנתי צריך לחתום קבע בגאמא לפני הגיוס, ואם הגיוס לגאמא הוא גם בקיץ, אז זה לא הגיוני שאני אחתום בגאמא ואז יעשה יום סיירות.. האם מודיעין יוכלו לחכות לי עד שאני אעשה יום סיירות? או שאני אצטרך לעשות שלב זה או אחר במיון של גאמא במידה ואני אפול בהתמיינות לסיירות ובכך לסכן את המועמדות שלי לתפקיד בגאמא?
|