21-01-2008, 15:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
|
|
|
מי באמת אשם בהחשכת עזה?
בחמאס משתמשים בדלק לעצמם ולתחנת הלווין
תושבים מעזה מעידים כי החמאס השתלט על מאגרי דלק לטובת בתי המגורים של בכיריו, ארגוני הביטחון וערוץ הטלוויזיה שלו
ידיעה זו מופיעה בלעדית ב"אומדיה" בשיתוף חברת HTA תנועת החמאס מאשימה את ישראל ב"משבר הדלק" בעזה, שגרם להחשכת חלקים מהרצועה ולטענתם אף למותם של חולים בבתי חולים. היא אף פתחה במהלכים לכינוס שרי החוץ הערביים נוכח המשבר. בפועל, נראה כי המציאות קצת שונה ומדובר כנראה במהלך הסברתי ציני נוסף של החמאס.
סוכנות הידיעות "פראס פרס" מדווחת כי אחד מבעלי תחנות הדלק בעזה מסר לכתב הסוכנות במקום כי תנועת החמאס השתלטה על כמויות גדולות של דלק שהעבירה ישראל לרצועת עזה לפני תחילת המצור לשימוש בבתי חולים במקרים דחופים בלבד. את הדלק חילקה התנועה בין מתקניה הצבאיים ברצועת עזה, עבור הפעלה רצופה של ערוץ הלווין "אלאקצא", ולשימוש בתי המגורים של בכיריה ומטות ארגוני הביטחון שלה.
אחד מתושבי עזה הגיב לידיעה בטוקבק (בתמונה) וכתב :
"אני רוצה לספר לכל העולם ואני מעיד על כך בשבועה, כי במחסני חברת החשמל יש דלק לעוד חמישה ימים. אבל חמאס ניתקה את זרם החשמל כדי לחולל סערה תקשורתית ואני סבור כי הצליחו בכך בעזרת התקשורת השקרנית שלהם ובעיקר אלג'זירה. חמאס הכריחה את התושבים לכבות את הגנרטורים הפרטיים שלה בתוך עזה כדי ש"אלג'זירה" תוכל להראות את הנרות של חסרי האונים. סביר מאוד שחמאס גונבת דלק מבתי חולים כדי שחולים ימותו וכך יוצגו לעולם עוולות האויב הציוני. כל זאת תוך שותפות עם פשע זה. בנוסף, ברצוני לציין כי אתמול צפיתי בראיון עם אדם בשם ח'אלד ראדי, הנושא בתואר יועץ לשר הבריאות הנפשע, באסם נעים. אני נשבע לכם באללה הכל יכול, שהוא לא יכול להוציא משפט אחד של אמת בכל הראיון - כל מה שהוא הוציא (לגבי מות חולים בבתי חולים – אומדיה) היה רק שקר, כזב, הונאה ואחיזת עיניים. אני רופא ואני יודע טוב מאוד מה אני שח. אבל איך אפשר להפקיד את הבעיה הפלסטינית ואת העם הפלסטיני בידי אלה שיודעים רק את השקר !?"
כל הזכויות שמורות ל"ליברטי מדיה" ולחברת HTA
http://www.omedia.co.il/Show_Articl...hreadID=1014020
|