לא באמת מעניין אותי, פשוט יש לי מספר מגניב שהייתי חייב לשתף איתכם. 666 וננצל את ההזדמנות הזאת גם כדי לאחל החלמה מהירה לכל החולים.
שלחתי לך הודעה פרטית עכשיו רק בשביל להרוס את המספר
1619
עכשיו כבר 1625
1639
מספר ההודעות אצלך גדל בקצב אקספוננציאלי! O:
תוספים לפורום קורס לטינית בלעדי לפרש, בפורום שפות ובלשנות.
וזה וזה וזה!
996 ובנוגע לחולים-אימן!
"...אני עבד לחכמה שלך- ואין בך כלום שפוי..."
614
2460 כל פעם זה מגיע לי ל2990+ ואני מוחק כמה אחרונות.. אין לי כוח לעבור ו"למיין" את כל ההודעות כי יש כאלה שאני צריך לשמור אז אני פשוט מוחק בקמצנות :\
יש לי 56
בינינו... נכון שמחקת איזה 100? ואם כבר הגבתי, אז כרגע אצלי זה עומד על 1534
וכולם מילדים חרמנים בפורום.....
א- אני לא ילד ב- אין דבר כזה "גבר לא חרמן" ג- גם אתה בין ה"ילדים" האלה (אחד שיודע )
האמת שדווקא לא... מאיפה אתה "יודע"?
זה היה ניסיון (כושל ככל הנראה) להפיל אותך יחד איתי P=
דווקא ניסיתי לשלוח לה ה"פ כשהייתה לה את הבעיה ההיא... http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...468#post2649977
כן גמני אז ניסיתי לפתור את התעלומה... אגב, אני חושב שאני תרמתי מאוד בקידום הפיתרון לסיבה, פשוט לשימי יותר קל "לנבוח" עליי מאשר להגיד "תודה"
ציטוט: במקור נכתב על ידי Aviv-Y ב- אין דבר כזה "גבר לא חרמן" מממ....זה מה שלימדו אותך אתמול? ואהבתי את ה"אחד שיודע" ..כנראה שהאחד הזה לא כ"כ יודע
המממ גם את זה ציינו, אבל אמרתי לך שיש דברים שכבר ידעתי -זה ביניהם =] וה"אחד שיודע" היה בשביל לנסות לא "ליפול" לבד
545
"עדיף לשתוק ולהחשב לטיפש מאשר לפתוח את הפה ולהוכיח שזה נכון"
1248
ברוך בואך לפורומים, Sonic ReLoaDeD. ביקרת בפעם האחרונה: 23-01-2008 בשעה 04:42 הודעות פרטיות: 0 חדשות, 1042 בסך הכל. אחרי שמחקתי לפני איזה חצי שנה
זהירות - ספויילר! 240x320 - ערכת נושא לסוני אריקסון
ההודעות פרטיות שלך תופסות מספר שלם של ביטים בשרת פרש.
72
אריאל ורבר - מעצב אתרים
2173
Canon 7D + Canon 20D + Canon 24-105L IS F/4 + Sigma 10-20EX F/4-5.6 + Canon 50mm F/1.8 + Sigma 70-300 APO DG F/4-5.6 + Canon Speedlight 580EX www.talnitzan.co.il
373. באיזושהי נקודה התחלתי להתעצל והפסקתי למחוק את הישנות. המערכת הזאת של ההודעות מקשה על המחיקה \:
Ze blog | KozlikArt
האממ.. יש לי איזה 30 :| טוב נו לא שולחים לי הודעות..
כי הגיע הזמן לחתימה חדשה P:
608
הודעות פרטיות: 0 חדשות, 641 בסך הכל.
183. היו לי 695,223,741,259 הודעות אבל מחקתי.
123 בהתחלה משום מה חשבתי שה''פ זה קיצור של הארי פוטר ><
ציטוט: במקור נכתב על ידי sheep האם ניסית לפתוח חשבון בשקית לפני שפנית לבנק? זה בלי עמלות ובלי הגבלות על המשיכה.
מזל שלא כתבת את מספר הספרים שיש לך
יש לי אתץ כל השבע.... היה נחמד אם היה לי גם את הספר שיצא רק ב8 עותקים
לא שמעתי על כזה ספר זה גירסה שונה של הספר האחרון?
ציטוט: במקור נכתב על ידי Jeanne D'Arc 123 בהתחלה משום מה חשבתי שה''פ זה קיצור של הארי פוטר ><
1750
640..
"אני פחדתי ממפלצת.. אז חשבתי על פיצה. ומיץ."
עכשיו איפה התגית ספויילר?
איך עושים תדבר הזה שמקפיץ תוכן ? ראיתי את זה כמה פעמים כבר בפורום ...
188
The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it. George Carlin 1937-2008