לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-01-2008, 20:57
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אולמרט נואם בכנס הרצליה: "המצב הבטחוני בצפון הטוב ביורת ב25 שנים האחרונות"

אולמרט ציין שיפעל לקידום המהלך המדיני ללא התייחסות לשיקולים אישיים ומפלגתיים. הוא ציין
שגם הוא חיפש בעבר (במשך 40 שנה) סיבות למה ל-א לקדם מהלך מדיני, אבל הוא הפנים שאין
ברירה. באשר לדו"ח וינוגרד, הוא ציין ש"יקבל את הביקורת, יפנים חלק, וימשיך הלאה".
הוא "רמז" על התקיפה בסוריה (לפי מקורות זרים...), כהוכחה לחיזוקה של ישראל בשנה וחצי
האחרונות.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

נאומו של אולמרט אינו קל לעיכול. מדובר בגיבוב שקרים שקשה להתמודד עימו, גם לשונא-אמת
ותיק מסוגו של אולמרט.
האיש הזה, שלמפקדי המילואים אין אמון בו (לו היה יכול לגייס 50 מ"פים למכתב תגובה - כבר
היינו רואים מכתב כזה...), שלמשפחות השכולות אין אמון בו, שלציבור הרחב אין אמון בו - לא
ממש מוטרד, מעבר לחשש הכן לחלוטין לאבד את "מקום העבודה שלו" (אמנם הדוברת שלו, איילה
חסון, מנסה למצוא אצלו "התרגשות אותנטית, אבל האמת היא שעור של פיל הוא דק לעומת מה
שיש לאיש זה).
אולמרט איש חכם וחריף, ויועציו (סיירת אט"ד) והוא מבינים שהדרך ה-י-ח-י-ד-ה שנותנת לו
סיכויים לשרוד, היא מציאת סולם עבור אהוד ברק (שבהחלט לא רוצה לשבור את מנהגו
ולקיים איזושהי הבטחת-בחירות שלו...). סולם זה הוא כמובן מכירת הלוקש על "השגת שלום".
אולמרט הולך על כיוון זה בכל הכוח (ושש"ס לא יטעו - הוא מניח שהם יפרשו, אבל הוא בונה על
האִיתרוּג שיזכה לו מהתקשורת ומאנ"ש (מי שוקרא את יואל מרקוס, שעד לפני חודשיים דרש
את התפטרות אולמרט, והיום מגן על אולמרט בלהט מדהים, עד כדי כינוי ליברמן במילה "עריק",
כאילו יש לו חובת שירות בממשלת אולמרט - מבין בדיוק כמה יפה עובדת השיטה).
השקרים המטופשים על המצב המצויין בצפון (האיש לא התבייש להגיד ש"חזבאללה ירה אף
רקטה בשנה וחצי האחרונות" - והוא צודק, רק אל-קאעדה ירו...). העובדה שבדרום המצב
הבטחוני הוא בגדר מלחמה (כפי שפלוני, אהוד אולמרט, הגדיר זאת בשבוע שעבר...), גם היא לא
ממש מטרידה אותו...
אולמרט גם לא התבייש להגיד שטעה ב40 שנה האחרונות, ודרך השמאל היא הנכונה. זכותו
המלאה להודות בטעות (למי שמאמין לו שבאמת הוא "גילה את האור" בגיל 60 פלוס...), אבל
נשאלת השאלה אם הוא מודה שביילין צדק והוא טעה, מדוע שלא יתכבד ויפרוש, ויפנה מקומו
למי שלפי שיטתו-שלו, צדק כל העת (למשל, ביילין)? אין דבר מגוחך יותר מאשר אדם שאומר
"טעיתי כל הדרך, אבל עכשיו אני אומר לכם שאני צודק"...
שיהיה ברור, אני לא מאמין בכך שהוא ראה את האור של "תהליך השלום". אני חושב שכמו קודמו
הוא ראה את האור של "עומק העקירה כעומק החקירה".
אגב, לא התייחסתי לדבריו ה"מסתוריים" על הפעולה בסוריה, שכן נראה מגוחך המאמץ שלו לקחת
קרדיט על מבצע מוצלח של חה"א (לפי מקורות זרים, שאיכשהו, ידעו לספר המון - מעניין איך זה
קרה...), ולהציגו כהוכחה לכך שלמד לפעול נכון (כאילו שהחלטה על מבצע נקודתי מלמד על יכולתשל האיש לנהל משבר מתמשך כמו מלחמה - בניגוד למשל לדרך ניהולו את המתרחש
בשדרות, שבה הוא מבקר מדי פעם באישון לילה ותמיד מתרשם לטובה...).

האיש הזה לא ראוי להיות ראש ממשלה, לא ראוי להיות שר, לא ראוי להיות ח"כ, לא ראוי להיות
איש ציבור - וזה עוד לפני שמתחילים לדון בעניין החקירות הפליליות נגדו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2008, 21:48
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
איזה חומר אולמרט לוקח?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אולמרט נואם בכנס הרצליה: "המצב הבטחוני בצפון הטוב ביורת ב25 שנים האחרונות""

הליכוד: אולמרט מנותק וממציא מציאות וירטואלית

מפלגת הליכוד הגיבה לנאומו של ראש הממשלה, אהוד אולמרט, בכנס הרצליה ומסרה "אולמרט מנותק מהמציאות וממציא מציאות וירטואלית לקראת דו"ח וינוגרד. בצפון החיזבאללה התחמש ביותר רקטות משהיו בידיו בערב המלחמה ובדרום חיים אזרחי ישראל תחת איום מתמיד של טילים".

עוד נכתב בהודעת הליכוד כי "אולמרט מתגאה בהצלחת המדיניות הכלכלית שכל כולה תוצאתה של המדיניות האמיצה של נתניהו. הליכוד קורא לאולמרט ולממשלתו לקחת אחריות על מחדליה ולהתפטר".

(אטילה שומפלבי)

ישן 23-01-2008, 22:17
צלמית המשתמש של המממ
  המממ המממ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
Follow me...
לא ברור מה הוא לוקח - אבל כנראה הוא חושב שכולם לוקחים את זה...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "איזה חומר אולמרט לוקח?"

שמעתי ברדיו את תחילת הנאום שלו ואני לא מבין מי כתב לו את זה.

"שקט בגבול הצפון, כמו שלא היה כבר 25 שנה"
"זו היא תקופת השקט הארוכה ביותר מזה שנתיים"

ומה עם הקטיושות שנפלו על שלומי רק לאחרונה ? זה גשם ?

"אין ספק שהחיזבאללה שיפר את אמצעי הלחימה שברשותו"... "אך אם לא הייתה הלחימה, האם היו להם פחות?"
ממש גאון... ואם היינו מנצחים במלחמה היו להם פחות אמצעי לחימה עכשיו!

תראו, אפילו החייזר נהיה ירוק מזה

ישן 23-01-2008, 23:12
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
שכח את עזה בנאום המביש שלו...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אולמרט נואם בכנס הרצליה: "המצב הבטחוני בצפון הטוב ביורת ב25 שנים האחרונות""

לא, לא מדובר בעור של פיל, מדובר בהכחשה פתלוגית!

אני מבין שהאדון אולמרט חי בהכחשה עמוקה שדרכו תצלח כי לפתע הוא גילה את האור..כשהוא מסתמך על ממשלתו תאוות הכסאות ועל ברק המסובך יחד איתו בעזה ואולי גם בדו"ח וינוגרד.

הברנש כל כך מנותק והזוי שנדמה לו (גם בשל סביבתו הקרובה והמלטפת..איך לא?), כי איש אינו חש באחיזת העיניים, הכזבים השזורים בדמיון ערבי טיפוסי (אלף לילה ולילה) והיריקות בפני ההורים השכולים והאומה בכלל.
אולמרט מרבה בנאומו ללקק לאמריקה עד גועל.

גם השמאל באשר הוא, יודע את האמת המרה ומלבד הגברת זהבה ואולי עוד כמה מצטרפים, השמאל שותק מאימת הביבי..
השמאל גם אינו מפנים את הצורך להישיר מבט נוכח האמת ואינו מצטרף למחאת מפקדי הפלוגות כנדרש..כי אולי קשה עליו האמת, אולי כי גם הוא בהכחשה עמוקה ואולי כי אין שמאל בכלל..

עומד לו האדון אולמרט אל מול המצלמות וגיבוב של שקרים יוצא מפיו תוך ניענוע פלג גופו העליון כתמיד (משל היה מתפלל) במטרת שיכנוע.
שתי פעמים בודדות במשך נאומו שבהן הצליח אולמרט לגרום ל"לוחכי הפינכה" למחוא כפיים "אנוסות" לשמע דברי הרהב והשקר ממש כאילו מישהו שתל מראש מוחא כפיים מקצועי בין המכונסים.

אין ספק, הוא הולך לגרור את הלא יוצלח החדש ישן של הפוליטיקה הישראלית (ברק) יחד איתו לכל מקום.
"הילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו"?

נדמה לי שאפשר ותתפתח פרשה חדשה שהאשמים בה הם שני האהודים. פרשת יציאת עזה.
אפשר גם ששני האהודים יודחו ע"י מפלגתם..

חלום? גם חלומות מתגשמים לעיתים..

ישן 23-01-2008, 23:55
צלמית המשתמש של DimaX
  DimaX DimaX אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04

גילוי נאות: ח"כ יוסי ביילין נאם בבית הספר שלי(מכללת אורט גבעת רם, ירושלים) ביום שלישי הזה בפני שכבת יא' ויב'... נושא הנאום היה "לא לקחת כמובן מאליו מציאויות שאנחנו נכנס אל תוכן בעתיד".
אותו בית ספר שלפני כשנתיים בבחירות המדומות בשכבת יב' ליברמן ומפלגת ישראל ביתנו ניצחו בבחירות וקיבלו 35 מנדטים.

הייתי מופתע כשחשבתי שמנהל בית הספר שלי בחר דווקא בביילין לנאום. מנהל בית הספר שלי ידוע כאיש ימין.
מחיפוש קצר התגלה כיה דבר נכפה עליו ע"י משרד החינוך:
http://www.infor.co.il/PressMessage...7563&FromHome=1
ציטוט:
ירושלים, יג' שבט תשס"ח
20/01/2008
06623910

הודעה לתקשורת
משרד החינוך: בתי הספר מארחים
בט"ו בשבט את חברי הכנסת

? חברי הכנסת והתלמידים ידונו בתפקידי הכנסת, בסוגיות
החקיקה, וועדות הכנסת ועוד

שרת החינוך, יולי תמיר, תסייר ביישוב פקיעין

משרד החינוך וכנסת ישראל החליטו להקדיש את אירועי ט"ו בשבט תשס"ח לטובת פעילות חינוכית
משותפת בתחום האזרחות. היוזמה המשותפת של שני הגופים נועדה לקרב את האזרחים הצעירים לנבחרי
העם באמצעות חשיפתם לעבודה הפרלמנטארית המתקיימת בתוך כנסת ישראל. במסגרת המפגשים
הכיתתיים ידונו חברי הכנסת עם התלמידים בסוגיות פרלמנטאריות שונות ביניהן - מעמדה של הכנסת
בחברה דמוקרטית, הליכי חקיקה, פעילות וועדות הכנסת וכד'. יודגש, כי המפגשים עם נבחרי הציבור לא יעסקו בנושאים פוליטיים השנויים במחלוקת.

מצ"ל האתר עם תכני הפעילות בכיתות הלימוד.
http://cms.education.gov.il/Educati...chudiot/Yo=mHol
adet.htm

כאמור, המפגשים יתקיימו בט"ו בשבט -22 בינואר 2008. מצ"ל נספח עם שמות בתי הספר בהם ילמדו
חברי הכנסת. כדי להסדיר סיקור מסודר של ניסת תקשורת לבתי הספר תעשה בתיאום עם דוברות משרד
החינוך.

לפרטים נוספים: דוברות המשרד, מיכל צדוקי, 050-6282701

נספח

מצ"ל טבלת בתי הספר בהם ילמדו חברי הכנסת

16.
מכללת אורט -
ירושלים
ביילין יוסי

יוסי ביילין הנכבד נכשל רק מעט במילוי משימתו לא להעלות שום מחלוקת פוליטית. (אך אני חייב לציין שמידת ההתאפקות שלו לא להתעסק בזה כמעט ולא לנצל את ההזדמנות להעביר מסרים פוליטיים שמאלניים לציבור הבוחרים העתידיים ראויה להערכה)

עוד אני חייב לציין שמר ביילין הוא נואם משעמם.

נערך לאחרונה ע"י DimaX בתאריך 24-01-2008 בשעה 00:05.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:01

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר