
26-01-2008, 10:29
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.09.05
הודעות: 6,023
|
|
יצרני הקרמבו החליטו שבקיץ אין קרמבו בגלל שזה נמס מהחום...... אז שישימו אותו בקיץ במקרררר
ציטוט:
|
הקרמבו שווק בישראל כתחליף לגלידה, היות שאינו נמס בטמפרטורת החדר, ולכן קל לשווקו ונעים לאכול אותו בחודשי החורף, שבהם לטעמם של רבים הגלידה קרה מדי. בקיץ טמפרטורת החדר מייבשת עד מהרה את הקצף של הקרמבו והופכת אותו לצמיגי.
|
אכילת הקרמבו
הקרמבו הוא מוצר פופולרי במסיבות של ילדים, ובמיוחד כפרסים או הפתעות בכיתות לימוד של ילדים, בזכות היותו ממתק חביב על רבים ובזכות מחירו הנמוך.
קונפליקט ידוע ונושא לוויכוח רב הוא האופן הנכון לאכילת הקרמבו. השיטות העיקריות הן כלהלן:
- אחיזת הקרמבו בעוגייה, אכילת הקצפת והשוקולד ולבסוף אכילת העוגיה.
- הורדת העוגיה ואכילתה תחילה לפני אכילת הקצפת והשוקולד.
- אכילת העוגייה והשוקולד בו זמנית.
סקר שערכה חברת שטראוס גילה כי 69% מהאוכלוסייה מעדיף לאכול את הקרמבו בדרך הראשונה, 12% מעדיפים בדרך השנייה, 10% אוכלים את העוגייה ואת השוקולד ביחד ו-4% אוכלים בצורה שונה בכל פעם שהם אוכלים את הקרמבו.
שיטה נוספת, פחות נפוצה, היא לחמם את הקרמבו במיקרוגל לכחצי דקה, או לחלוט אותו בסיר מים רותחים לעשר דקות. הקרמבו מתחמם ונבצע והופך למעין קרם חם.
צורת אכילה נוספת היא הקפאת הקרמבו ואכילתו כממתק קפוא.
ויכוח נוסף בקשר לאכילת הקרמבו היא האם לאכול קרמבו סדוק. השאלה נוצרה בגלל רכותו של הקרמבו ונטייתו להיסדק. הכנסת הקרמבו למקרר מקשה אותו ויכולה למנוע מקרים מסוג זה.
_____________________________________

|