לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2008, 03:25
  doggie doggie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.01.08
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי חיים שלמה שמתחילה ב "גבר אני מצטער להודיע לך אבל..."

חברה, באמת, אתם מנסים לקרוא בין השורות. מה שכתבתי זה מה שאני מתכוון אליו.
אני לא אומר כלום לגבי היחס שלי לחובלים - לגבי העבודה שהם עושים והמעמד שלהם. אני בסך הכל אומר שהחלטתי לבחור לנסות להגיע ליחידה מסוג שונה.
ממש לא מתאימה לי התקיפה פה עכשיו

"מה זה החלטתי לוותר על חובלים? התקבלת? היית בקורס? לא נראה לי...אז לפני שאתה מחליט אם אתה מלך היבשת או מלך העולם תיקח דברים בפרופרוציה ותבין שעוד לא השגת כלום."
- אמרתי שהתקבלתי? אמרתי שהייתי בקורס, או שאמרתי מתישהו שאני מלך העולם? מלך היבשת? לא אמרתי כלום, בסך הכל החלטתי לנסות להשיג את הדבר שלדעתי מתאים לי יותר. מבחיל אותי שאתם מתגוננים בצורה כזו מול דברים שבכלל לא היוו איום עבורכם.

"אתה לא יכול לוותר על משהו שאין לך" - אני יכול כנראה לוותר על מה שאני רוצה לנסות להשיג - שיהיה לי.
"אל תמעיט בערך הגיבוש כי בסוף תצא קרח מכאן ומכאן." - מתי המעטתי לאזעזל???

שאני אבין, אנשים לא יכולים לעשות החלטות כאלה אם הם לא סיימו קורס,מסלול, משהו???
יש אנשים שמתאים להם משהו אחד יותר מהשני - ואני מאמין שאני יודע יותר טוב מכולכם מה מתאים לי ומה לא, ולטובת הכלל - תמיד עדיף שחייל ישרת במקום בו הוא מעדיף להיות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-01-2008, 03:38
  ג.ק ג.ק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.01.08
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי doggie שמתחילה ב "חברה, באמת, אתם מנסים לקרוא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי doggie
חברה, באמת, אתם מנסים לקרוא בין השורות. מה שכתבתי זה מה שאני מתכוון אליו.
אני לא אומר כלום לגבי היחס שלי לחובלים - לגבי העבודה שהם עושים והמעמד שלהם. אני בסך הכל אומר שהחלטתי לבחור לנסות להגיע ליחידה מסוג שונה.
ממש לא מתאימה לי התקיפה פה עכשיו

"מה זה החלטתי לוותר על חובלים? התקבלת? היית בקורס? לא נראה לי...אז לפני שאתה מחליט אם אתה מלך היבשת או מלך העולם תיקח דברים בפרופרוציה ותבין שעוד לא השגת כלום."
- אמרתי שהתקבלתי? אמרתי שהייתי בקורס, או שאמרתי מתישהו שאני מלך העולם? מלך היבשת? לא אמרתי כלום, בסך הכל החלטתי לנסות להשיג את הדבר שלדעתי מתאים לי יותר. מבחיל אותי שאתם מתגוננים בצורה כזו מול דברים שבכלל לא היוו איום עבורכם.

"אתה לא יכול לוותר על משהו שאין לך" - אני יכול כנראה לוותר על מה שאני רוצה לנסות להשיג - שיהיה לי.
"אל תמעיט בערך הגיבוש כי בסוף תצא קרח מכאן ומכאן." - מתי המעטתי לאזעזל???

שאני אבין, אנשים לא יכולים לעשות החלטות כאלה אם הם לא סיימו קורס,מסלול, משהו???
יש אנשים שמתאים להם משהו אחד יותר מהשני - ואני מאמין שאני יודע יותר טוב מכולכם מה מתאים לי ומה לא, ולטובת הכלל - תמיד עדיף שחייל ישרת במקום בו הוא מעדיף להיות.

אחת התגובות, זה נוגע להרבה תקיפות בפורום, אנשים ישר מניחים שמזלזלים ביחידה מסויימת או משהו כזה, תנסו להבין קודם, יש פה מלש"ב שדוגרי חושב שהוא יותר מתאים לשלדג, הן מבחינת הצבא והן מבחינתו, יכול להיות שלא מתאים, את זה כבר נראה. לא ציין שום דבר על חובלים, לא אמר שזה קורס גרוע, פשוט בא ואמר מה הוא רוצה.. תנו כבוד!
ישן 31-01-2008, 23:33
  eran447 eran447 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.09.06
שלח הודעה דרך ICQ אל eran447
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי doggie שמתחילה ב "זכאות לגיבושון שלדג דרך גיבוש חובלים."

דוגי מחמדי מדור סיירות נועד כדי שתכפכף אותו ולא שהוא יכפכף אותך אני מכיר כמה סיפורים (גם מנסיוני האישי- אתה יכול להסתכל על האשכולות הבודדים שיצא לי לפתוח פה).
יש לי גם חבר שקיבל מטכל ביום סיירות, הפסיכולוג הפיל אותו אחרי הרבה שאלות פוליטיות ולא קשורות, הוא התעצבן, ביקש כמה פעמים ראיון חוזר, לא קיבל, הלך לגיבוש חובלים במטרה להגיע לגיבושון שלדג, עשה את הגיבוש, ואת הגיבושון, הגיע לוועדות- ואז הודיעו לו ש...לא. הוא החליט לערער שוב על אותו פסיכולוג של מטכל, קיבל ראיון, קיבל גיבוש, והתקבל לשלדג.
אם אתה מכיר מישהו מבפנים הדברים תמיד יותר קלים. אבל גם אם לא- פקסים פקסים פקסים.
בהצלחה.
אגב לא כ"כ הבנתי מה עשית ועל מה חתמת ויתור (אם עשית גיבוש חובלים או לא ומה לפני זה וכו')
אם תרצה אפשר בפרטי אני פה עד יום ראשון לא כולל (לא בשבת...)
שבת שלום

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר