31-01-2008, 03:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.01.08
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי doggie
חברה, באמת, אתם מנסים לקרוא בין השורות. מה שכתבתי זה מה שאני מתכוון אליו.
אני לא אומר כלום לגבי היחס שלי לחובלים - לגבי העבודה שהם עושים והמעמד שלהם. אני בסך הכל אומר שהחלטתי לבחור לנסות להגיע ליחידה מסוג שונה.
ממש לא מתאימה לי התקיפה פה עכשיו
"מה זה החלטתי לוותר על חובלים? התקבלת? היית בקורס? לא נראה לי...אז לפני שאתה מחליט אם אתה מלך היבשת או מלך העולם תיקח דברים בפרופרוציה ותבין שעוד לא השגת כלום."
- אמרתי שהתקבלתי? אמרתי שהייתי בקורס, או שאמרתי מתישהו שאני מלך העולם? מלך היבשת? לא אמרתי כלום, בסך הכל החלטתי לנסות להשיג את הדבר שלדעתי מתאים לי יותר. מבחיל אותי שאתם מתגוננים בצורה כזו מול דברים שבכלל לא היוו איום עבורכם.
"אתה לא יכול לוותר על משהו שאין לך" - אני יכול כנראה לוותר על מה שאני רוצה לנסות להשיג - שיהיה לי.
"אל תמעיט בערך הגיבוש כי בסוף תצא קרח מכאן ומכאן." - מתי המעטתי לאזעזל???
שאני אבין, אנשים לא יכולים לעשות החלטות כאלה אם הם לא סיימו קורס,מסלול, משהו???
יש אנשים שמתאים להם משהו אחד יותר מהשני - ואני מאמין שאני יודע יותר טוב מכולכם מה מתאים לי ומה לא, ולטובת הכלל - תמיד עדיף שחייל ישרת במקום בו הוא מעדיף להיות.
|
אחת התגובות, זה נוגע להרבה תקיפות בפורום, אנשים ישר מניחים שמזלזלים ביחידה מסויימת או משהו כזה, תנסו להבין קודם, יש פה מלש"ב שדוגרי חושב שהוא יותר מתאים לשלדג, הן מבחינת הצבא והן מבחינתו, יכול להיות שלא מתאים, את זה כבר נראה. לא ציין שום דבר על חובלים, לא אמר שזה קורס גרוע, פשוט בא ואמר מה הוא רוצה.. תנו כבוד!
|