03-02-2008, 15:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.08
|
|
|
ננסה להיות אוביקטיביים כמה שיותר
12 - נחשב גדוד של צהובים, בעיקר של אשכנזים ולכאורה יש שם יותר איכות, מבצעים יותר רציניים לפי מה שהבנתי מחבר שלי [למרות שאני לא בטוח שזה נכון], נמצאים הרבה יחסית באיזור עזה
13- הם הטאמבלים של גולני, הילדים השרוטים, למרות שיש לי ידידה שמשרתת איתם ואומרת שהם ממש חמודים, הם נמצאים המון באיזור שכם. הם כאילו מעורבים כאלה סוג של בין 12 ל51. לא צהובים מדיי אבל גם לא רוצחים. אני לא יודע אם להמליץ לך עליו, הוא גדוד נורא שקט וכמעט ולא שומעים עליו, כנראה שלא מעניין שם יותר מדיי [אבל לא מידע!]
51 - זה גדוד של שרוטים טילים, אף אחד לא מבין למה הביאו להם נשק, איציק הומצא שם, החניכות המשפילות [שכבר לא מתרחשות] הומצאו שם, השם השני שלו הוא "המתאבדים החיים" ולא סתם. אנשים קורעים שורטים אבל שאתה בוותיקות החברות כל כך אדירה שאנשים פשוט יאכלו כדורים בשבילך.
אם אתה רוצה להיות עם חברה רגועים יותר, עם מעט מוטיבציה [יחסית] בהתחלה אבל עם איכויות לכאורה אבל בוותיקות נותנים להם תמבצעים הכי רציניים ואיכותיים, אנשים גם שלא תתבייש להכיר לחברים/משפחה שלך אז לך ל.12
אם אתה דתי או שבא לך להרגיש מזה באמת באמת צהל, מזה אחוות לוחמים ומזה חברים לחיים [אומנם תפחד שהם יאנסו את אחותך חס וחלילה] או אם אתה סתם ערס טאמבל שמחכה לשנייה שיתנו לך תאפשרות לנשוך ערבי ולפוצץ אותו במכות אז לך ל51 [אם אתה בנאדם שקל לו להתחבר עם אנשים לך לשם! אל תחשוב פעמיים]
|