לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-01-2008, 20:46
  עדי-אילת עדי-אילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.08.06
אם היא לא מחוצפת אז מהי ? הצעתי תוכנה המוצגת כאן
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב ""תקרא/י טוב את ההודעה עוד פעם..."

לא כתבתי כי היא מתאימה, רק הצעתי לבדוק, בלי לדעת אם היא מתאימה לדרישות או לא, כי אני לא זקוק לכזו תוכנה ול אתקין אותה רק כדי לבדוק עבור אחרים.
כנראה עדיף להיות ראש קטן - "לא יודע, לא ראיתי, לא שמעתי " ולא להציע כלום .
במקום לקבל "תודה רבה, אך לאחר בדיקה מתברר התוכנה לא מתאימה לי" מציגים אותי כמטומטם שלא יודע לקרוא שאלות וחייב לקרוא אותן שנית כדי להבין. לדעתי - זה יותר מחוצפה ואם להעיר למישהו, היית צריך להעיר לו ולא לי.
בפעם הבאה לא אציע כלום, מי ששם לב - ראה, מי שלא ראה, ההפסד כולו שלו. באתי לעשות טובה, התגובה שקיבלתי לא מתאימה לרצון הטוב שלי. ואם אני מגיב באותה "שפה" בה פונים אלי , מסתבר משום מה אני יוצא "לא מספיק נחמד"..
לסיכום, למדתי לקח, לא אתערב יותר ולא אציע שום פתרון, אשב בשקט מאחורי הקלעים ורק אקשיב לאחרים. חבל על עצבים וחבל לקלקל יחסים בגלל גישה לא מתאימה של אחרים. מעכשיו הלאה מצידי כל שואל יכול להתיבש ולהמתין למישהו ( אולי אתה ? ) שיציע לו תוכנה מתאימה בדיוק עד קוצו של יוד לפי מה שהוא זקוק, גם אם תוכנה כזו מוכרת לי ויש לי איתה נסיון. אני עם ההצעות גמרתי, כי מה שלא אענה, מה שלא אציע תמיד בעינייך אני אצא לא טוב אולי גם אשם.
.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:44

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר