לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-02-2008, 14:47
  Hopi Hopi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nadavi123 שמתחילה ב "בנוגע למערך הנ"מ"

אני לא יודע להגיד לך לגבי סיכוייך להגיע למערך, יש אנשים שיוכלו להגיד פה יותר טוב ממני, בכל מקרה אני עם פרופיל 72 וסימנתי את זה שני בעדיפויות וקיבלתי.

לגבי תאריכי גיוס יש 3 בשנה לפי מחזורי גיוס קרביים- אוגוסט נובמבר ומרץ, בערך חודש וחצי לפני הגיוס תאריך הגיוס שלך ישתנה מכל"צ קרבי לספציפי ליחידה שאתה הולך אליה

לגבי הסיכויים להגיע לפטריוט- שום דבר לא מובטח לך, שוב זה צרכי צבא והביקוש לפטריוט ברוב המחזורים בד"כ גבוה יותר משאר מערכות הנשק. בכל מקרה שתגיע לביסנ"מ(ביה"ס לנ"מ) תעבור סדרת שאלונים ופגישות עם קצין מיון של שבוע(שכוללות טירטורים רבים) שבסופה תשובץ למערכת נשק- פטריוט, הוק וסטינגר. ציונים גבוהים ותעודת בגרות גבוהה יכולים לעזור לך להגיע להוק או פטריוט, צריך קב"א טובה גם, אך שוב אני מכיר גם אנשים שהיו תלמידים לא משהו שהגיעו לפטריוט.
לעת עתה אין קורס לטירוני חץ, אך ניתן להגיע למענ"ש זו אחרי שנה בצבא, ויש חריגים שאפילו עושים זאת לאחר 8 חודשים בצבא (4 חודשים טירונות ו4 חודשים בסוללה)

בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר