24-01-2008, 22:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.11.02
|
|
|
...
למה כולם כל כך שונאים אותנו? למה רק אותנו מגנים? למה, למה, למה? אלוקים יקר שבשמיים מדוע? למה?!?!!!!!
EtEoR, הפגנת פה רמת טיעון של "המורה, זה לא פייר שאת מוציאה רק אותי מהכיתה, גם דני הפריע!". נו באמת. איזו בכיינות פתטית.
בוא נעבור ביחד על הפובליציסטיקה המפוארת שהעלית פה:
"המצרים השתמשו, משתמשים באלימות, ולא בוחלים באמצעים".
באמת? בוא תספר לי על איזו אלימות אתה מדבר, ועל איזה אמצעים שבהם הם לא בוחלים.
"אפילו לא גינוי פצפון לא נשמע לכיוונם"
על מה צריך לגנותם?
"פשוט לא מצפים מהערבים להיות מתורבתים"
ברור. יש בעולם מוסר כפול בכל הקשור לישראל. אז? כולנו כבר יודעים את זה. אתה באמת חושב שאם תזעק את זה בפני כל העולם זה יטריד מישהו?
"אך אם יהודי מבצע פיגוע, השנאה שמיד מופנית אליו (מיהודים בעיקר) היא עצומה"
נכון. אני מצפה מיהודים ליותר. אני חושב שהיהודים טובים מהערבים, המוסר שלהם נעלה יותר. אני מצפה שיהודים לא יורידו את עצמם לרמה של הערבים, ואם הם עושים זאת, אני חושב שחובה עליי לגנותם בפה מלא, בניגוד לערבים, שלא זו בלבד שלא מגנים את הפיגועים אלא אף (רבים מהם) "מבינים" או מהללים אותם.
"החיסול של המחבלים בקו 300 - עשה לנו הרבה צרות. אבל כשביצעו לינץ' בנתן
זאדה - אף ולא שמאלן נאור אחד לא קרא לחקור את המקרה ולהעניש את האשמים". כוחות ביטחון של מדינה מול אספסוף זועם... ללא ספק השוואה אינטליגנטית.
לפעמים, כשהחברה מתייחסת למיעוט שלה כאל דרג ב' וג', היא צריכה לתת לו לשחרר קיטור ולהעביר לו את המסר שהיא דואגת לו. אני חושב שהיה מקום להעמיד לדין את הפורעים, ועם זאת, אני חייב להדגיש שאין לי טיפת צער על הדרך שבה גמר המחבל היהודי, כפי שאין לי טיפת צער על המחבלים שנתפסו בבית שאן ופורקו לתרי"ג אברים. אין לשמוח על מותו של אדם, גם אם הוא רוצח, אבל לא צריך גם להצטער על כך...
דרך אגב, אתה בטוח שאף לא שמאלן אחד נאור קרא לחקור את המקרה ולהעניש את הנאשמים? אני מבין שערכת מחקר מקיף? מה בעצם ניסית להגיד לנו, שכל השמאלנים צבועים? מה קרה, נתקלת באיזה שמאלן עם עיגולדים שהעליב אותך?
נערך לאחרונה ע"י Spinoza בתאריך 24-01-2008 בשעה 22:44.
|