לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2008, 21:20
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
אז למה לא מגנים את מצרים?

בימים האחרונים הפלסטינם פרצו את מעבר רפיח. המצריים השתמשו, משתמשים באלימות,
ולא בוחלים באמצעים.

אפילו לא גינוי פצפון לא נשמע לכיוונם. צביעות של העולם? אני חושב שגם, אבל לא רק. פשוט
לא מצפים מהערבים להיות מתורבתים. זה כמו בישראל - מבינים שערבי מבצע פיגוע. אך אם
יהודי מבצע פיגוע, השנאה שמיד מופנית אליו (מיהודים בעיקר) היא עצומה. מנגד, פיגוע של
ערבי זה כזה - שגרתי. יכולים להבין שהתרבות שלהם ברברית וזה נבלע.

מי שלרגע חושב שאני מצדיק ביפגועי טרור של יהודים, שיחזור בו. רק נתתי את הדוגמה
לשם ההשוואה.

עוד דוגמה. החיסול של המחבלים בקו 300 - עשה לנו הרבה צרות. אבל כשביצעו לינץ' בנתן
זאדה - אף ולא שמאלן נאור אחד לא קרא לחקור את המקרה ולהעניש את האשמים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-01-2008, 22:33
  Spinoza Spinoza אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.02
...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אז למה לא מגנים את מצרים?"

למה כולם כל כך שונאים אותנו? למה רק אותנו מגנים? למה, למה, למה? אלוקים יקר שבשמיים מדוע? למה?!?!!!!!
EtEoR, הפגנת פה רמת טיעון של "המורה, זה לא פייר שאת מוציאה רק אותי מהכיתה, גם דני הפריע!". נו באמת. איזו בכיינות פתטית.

בוא נעבור ביחד על הפובליציסטיקה המפוארת שהעלית פה:
"המצרים השתמשו, משתמשים באלימות, ולא בוחלים באמצעים".
באמת? בוא תספר לי על איזו אלימות אתה מדבר, ועל איזה אמצעים שבהם הם לא בוחלים.

"אפילו לא גינוי פצפון לא נשמע לכיוונם"
על מה צריך לגנותם?

"פשוט לא מצפים מהערבים להיות מתורבתים"
ברור. יש בעולם מוסר כפול בכל הקשור לישראל. אז? כולנו כבר יודעים את זה. אתה באמת חושב שאם תזעק את זה בפני כל העולם זה יטריד מישהו?

"אך אם יהודי מבצע פיגוע, השנאה שמיד מופנית אליו (מיהודים בעיקר) היא עצומה"
נכון. אני מצפה מיהודים ליותר. אני חושב שהיהודים טובים מהערבים, המוסר שלהם נעלה יותר. אני מצפה שיהודים לא יורידו את עצמם לרמה של הערבים, ואם הם עושים זאת, אני חושב שחובה עליי לגנותם בפה מלא, בניגוד לערבים, שלא זו בלבד שלא מגנים את הפיגועים אלא אף (רבים מהם) "מבינים" או מהללים אותם.

"החיסול של המחבלים בקו 300 - עשה לנו הרבה צרות. אבל כשביצעו לינץ' בנתן
זאדה - אף ולא שמאלן נאור אחד לא קרא לחקור את המקרה ולהעניש את האשמים". כוחות ביטחון של מדינה מול אספסוף זועם... ללא ספק השוואה אינטליגנטית.

לפעמים, כשהחברה מתייחסת למיעוט שלה כאל דרג ב' וג', היא צריכה לתת לו לשחרר קיטור ולהעביר לו את המסר שהיא דואגת לו. אני חושב שהיה מקום להעמיד לדין את הפורעים, ועם זאת, אני חייב להדגיש שאין לי טיפת צער על הדרך שבה גמר המחבל היהודי, כפי שאין לי טיפת צער על המחבלים שנתפסו בבית שאן ופורקו לתרי"ג אברים. אין לשמוח על מותו של אדם, גם אם הוא רוצח, אבל לא צריך גם להצטער על כך...
דרך אגב, אתה בטוח שאף לא שמאלן אחד נאור קרא לחקור את המקרה ולהעניש את הנאשמים? אני מבין שערכת מחקר מקיף? מה בעצם ניסית להגיד לנו, שכל השמאלנים צבועים? מה קרה, נתקלת באיזה שמאלן עם עיגולדים שהעליב אותך?

נערך לאחרונה ע"י Spinoza בתאריך 24-01-2008 בשעה 22:44.
ישן 24-01-2008, 23:18
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
ניפחת את זה מעבר לכל פרופורציה :P
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "..."

ממש לא כוונתי אלינו. קודם כל בימים האחרונים המצריים הרביצו לפלסטינים וירו לעברם. גם בתחילת הפריצה וגם היום. העולם לא גינה ולא דיבר מילה, כשבהנחה וזה היה קורה בצד הישראלי, היית קודם כל שומע את החלוצים הראשונים דוגמת גלאון ואח"כ הערבים והאו"ם.

חוץ מזה, גם אם תשמיט את הדוגמה הנוכחית, יש מספיק מקרים שבהם מדינות ערביות ביצעו מעשים ואף משתמשים בדיכוי שאינו מקובל בשום מקום, ואין מי שיגנה - פשוט מאוד, כי מבינים ש"הערבים הם כאלה".

שמאלנים לא מעליבים אותי אבל בקשר למקרה, איך זה שמנהיגי השמאל לא לא זעקו השמיימה?! איך יכול להיות ששיתרחש מקרה כזה והאשמים לא יקבלו את שמגיע להם?! האם דבר כזה היה קורה אם ערבי היה עובר לינץ'? כמה פעמים סיבכו את המדינה שמאלנים "נאורים"?

וסיכמת לי פה את כל האשכול. חבל שנמשיך להתווכח - "כן, אני מצפה מיהודי יותר מערבי".

ישן 31-01-2008, 23:43

אתה עושה לי עבודה נורא קלה
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "אז מסתבר שגם אתה בשורות הגזענים"

אם הייתי קובע שאינהרנטית הערבים שווים פחות, שמשהו בגזע שלהם הופך אותם לנחותים, הייתי גזען. אבל אני אומר שהבעיה אצלם היא בעיה תרבותית-פוליטית. זה לא אומר שיש לנו זכות לשלוט בהם.
לכל היותר יש לנו עליונות מוסרית עליהם, לא עליונות גזעית (אף שבמגזר שלך לא מעט אנשים הולכים ומתקרבים אליהם).

וגם אם, נניח, היתה עליונות גזעית, מי קבע שהעליון צריך לשלוט בנחות? עצם העובדה שאתה מעלה רעיון נקלה כזה מלמדת על צורת החשיבה האיומה שלך. או שאולי אתה בסך הכל מנסה להצדיק מוסרית את העובדה שאתה נוסע בכביש סלול ועובר בחופשיות במחסומים, כשהשכנים שלך, שמתגוררים כאן מאות שנים (ויותר), צריכים לנסוע בדרכים לא סלולות ולחכות שעות במחסום, בתקווה שהחייל המתוסכל שעומד בו לא יצטרך ללכת לחרבן ולהאט את קצב בדיקת המכוניות. ההצדקה הזאת פאתטית כמו רוב הטיעונים שאתה מעלה. פטריוט? הייתי אומר לאומן קיצוני, או לכל היותר פטריה.

ישן 03-02-2008, 10:41
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
אז, בקיצור...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "אתה עושה לי עבודה נורא קלה"

אתה קובע שאנחנו עליונים אבל שווים... אכן, קביעה הגיונית למופת (אם אתה שמאלן חסר הגיון...)
אני לא חושב שאנחנו, בני תרבות המערב, שווים לפלאחים החיים בחושות ולבדואים עם האוהלים והגמלים שלהם. אנחנו לא שווים לאלו הרוצחים את בני משפחתם (ובעיקר את בנות משפחתם) על ענייני "כבוד" ו"מוסר". אנחנו לא שווים למי שמפוצץ ילדים באוטובוסים ועורף ראשים רק בשביל הכיף. ואנחנו בטח ובטח לא שווים למי ששולח נשים מפגרות (בעלות תסמונת דאון, למקרה שהתבלבלת) להתפוצץ בלב שוק הומה.

אנחנו, בני תרבות המערב, חייבים לשלוט בחיות שכאלה, אחרת - זו בדיוק התוצאה (טרור, רצח, מוות, זוועות למיניהן).
מה הופך את הערבים לנחותים? האם אלה סיבות גנטיות, תרבותיות או אחרת, או שילוב של כמה גורמים? לא משנה.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 24-01-2008, 22:41

הנה קטע לדוגמה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אז למה לא מגנים את מצרים?"

בוא קרא את הקטע הבא שמצאתי לך באינטרנט, תראה כמה הוא מטופש, דמגוגי ומעוות, ואולי גם תבין שהוא ההשתקפות של מה שאתה אומר:

כאשר יהודים עושים לינץ' במחבלים זה בגלל הכעס על המחבלים אז מותר להוציא את הזעם.
כאשר הערבים עושים לינץ' ברוצח זה אסור והם ברברים.

כאשר היהודים מפגינים, ביחוד אם כתומים או חרדים, מגייסים על כל מפגין שוטר ובכפפות של משי מתנהגים איתם למרות שזועקים נאצים וקלגסים.
כאשר מדובר בערבי יורים בו.

כאשר יהודי בונה ללא רשיון בגדה על כל גבעה זוהי חלוציות. למרות שזה בניגוד לחוק ולרוב על קרקע לא להם מייד מחברים להם גם תשתיות יען שלא ישבו בחושך.

כאשר ערבי בונה ללא רשיון כי אין לו תוכנית מיתאר לישוב שלו, זהו נסיון להשתלט על אדמת לאום והו איכול להתייבש בפחון לוהט עוד 40 שנה לא יהיו לו מים וחשמל וילדיו לא יקבלו שום שרות שאזרח מגיע לו.

כאשר יהודי מוסת מהימין רוצח יהודים ראש ממשלה, מפגין שמאל או ערבים , מייד יגידו כל יפי הנפש מהימין, בגלל אחד יחטיאו עדה שלימה?
כאשר ערבי רוצח מייד ביתו נהרס וכל היישוב נענש בעוצר ומואשמים בטירור, הפרדסים נעקרים עושים חישוף ומה לא, שלא לדבר אם הוא עקבי ישראלי מייד כולם מואשמים שהם גיס חמישי יחד עם השמאל כמובן.

כאשר יהודי סוחר בנשק -זה בגלל בצע כסף או בגלל מצב כלכלי גרוע.
כאשר ערבי סוחר בנשק זה טירור.

כאשר יהודים משתלטים על קרקעות ערבים מייד באים כוחות הביטחון ומבקשים טאבו מאלה שהאדמה נלקחת מהם.
כאשר בדואים מעבדים קרקעות וזורעים חיטה מייד מרססים בקוטלי עשבים.

כאשר יהודי לא יכול להגיע לגוש קטיף לארוע, שומו שמיים , מה לא יוכל לפגוש את משפחתו?
כאשר יולדות ערביות או חולי סרטן מתים במחסומים זה מניעת טירור.

כאשר יהודי נבדק במחסומים או שומו שמיים מתבקש להציג תעודת זהוי זוהי פגיעה חמורה בכבודו. למה מה הוא ערבי?

כאשר משפחה יהודית חרדית מביאה הרבה ילדים זה חמד וזה יפה משפחה גדולה.
כאשר ערבי מביא הרבה ילדים זוהי סכנה דמוגרפית ובכלל למה צריך לשלם למשפחה ביטוח לאומי?.

כאשר יש פיגוע שמבוצע על ידי ערבים, מייד כל הרשתות מפסיקות את השידורים ומייד נערכות לשידורי מהשטח עם צילומי תקריב.

כאשר נהגים ערבים זה לא שווה את הפסקת הטלנובלות ואת אופרות הסבון כי היהודים משלמים אגרה לכן צריך לתת להם תמורה.

כאשר חברי כנסת יהודים מסיתים נגד הערבים מעל כל במה, הם פטריוטים דגולים ואוהבי ארץ ישראל.
כאשר חברי כנסת ערביים מדברים מייד יש התנפלות ומייד הם נהפכים לגיס חמישי ומדוע בכלל יש להם זכות לדבר , ולמה בכלל הם בכנסת ולא בבית הסוהר כמו כל הערבים?

כאשר מנהיג דתי יהודי מסית נגד ערבים , זה דברי תורה .
כאשר ממנהיג דתי ערבי מדבר נגד הכיבוש ונגד אפליית עדה שלמה זוהי הסתה ולכן ימצא עצמו בבית הסוהר.

כאשר רשות מקומית שנמצאית בשטחים מקבלת תקציבים פי 10 מאשר רשות ערבית זה בסדר כי כל היהודים משלמים ארנונה והערבים לא.

ישן 25-01-2008, 00:09
צלמית המשתמש של ducklock
  ducklock ducklock אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.01.07
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "הנה קטע לדוגמה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Spinoza

כאשר משפחה יהודית חרדית מביאה הרבה ילדים זה חמד וזה יפה משפחה גדולה.
כאשר ערבי מביא הרבה ילדים זוהי סכנה דמוגרפית ובכלל למה צריך לשלם למשפחה ביטוח לאומי?.

נקודה חשובה.איני אוהד ערבים ובכלל מבחינתי,"ערביי הארץ" אינם שייכים למדינה,אבל מצד שני יש מגזר חרדי שהוא פ-ר-ז-י-ט!מוליד ילדים ויאללה נסתדר אחרכך המדינה פראיירית.זה נכון שצריך ללכת על פי פרו ורבו אבל זה לא כולל להגיע לידי חרפה כל עוד אפשר למנוע סחטנות כזאת ע"י חשיבה קדימה לגבי כמה ילדים משפחה צריכה להביא.

כאשר מנהיג דתי יהודי מסית נגד ערבים , זה דברי תורה .
כאשר ממנהיג דתי ערבי מדבר נגד הכיבוש ונגד אפליית עדה שלמה זוהי הסתה ולכן ימצא עצמו בבית הסוהר.

GET REAL-מה שהערבים עושים זה הצגה שנמשכת כבר 60 שנה וזה נמאס.כמובן שמהצד השני,אין ספק שתורה ממש לא בראש מעייניהם של אלו שמרביצים לשוטרים,חיילים ונמנעים מכל מגע עם ציות לחוק ובשבילם זה רק אופציה.אף חקלאי עארבי מסכן לא מת בידי ישראל על דברים כנגד הכיבוש.הם מדברים עלכך בפומבי אתה יודע,וממש לא מוצאים עצמם בבית סוהר.

כאשר רשות מקומית שנמצאית בשטחים מקבלת תקציבים פי 10 מאשר רשות ערבית זה בסדר כי כל היהודים משלמים ארנונה והערבים לא.

נקודה חשובה בקשר למפעל ההתנחלות.המדינה הזרימה מ-י-ל-י-א-ר-ד-י-ם להתנחלויות והגיע הזמן להפסיק עם ההזרמה הזאת.
הרשויות הערביות נמצאות פה בחסד ולא בזכות ככה שהם יכולים לשתוק ולהיות מרוצים או שהם יכולים לעזוב.אני רק אעזור לזה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר