לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2008, 10:54
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
המלצה לא יכול להתאפק...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "ברק החליט לא לפרוש מהממשלה, כי צריך לתקן הליקויים שוועדת וינוגראד קבעה..."

השפן הקטן רץ בבוקר אל הגן הוא טיפס על העץ את הביציים שלו חיפש .
אוי ואבויי לא לפחדן כל הזמן לקקן על העץ הוא טיפס לחבק את הביציים.

השפן הקטן שוב שיקר שיקר לעם הוא סיפר שהוא יתפטר אחרי וינוגארד..
אוי ואבוי לו לשקרן שוב נתפס עם מכנסיו (מפושלים) ללא ביציים .
שוב ראינו את השקרן במיטבו.

זה אותו שר בטחון שנתן הורקאה לירות על בתי כלא ריקים שעשו לנו לינץ ב 2 חיילי צה"ל.
זה אותו שר בטחון שברח מלבנון והשאיר את הצפון מופקר .
זה אותו שר בטחון שערער את כוחו של צה"ל מול כל העולם.
זה אותו שר בטחון שנחטפו לנו חיילים והוא "איים לפוצץ גשרים".....

לא היה לי צל צילו של ספק שהברח הזה יפקיר את העם .
שהברח הזה כרגיל ללשון צד ולפה שלו צד.

ובלי שישמעו אותנו ...אם יש לנו ראש ממשלה טרמפיסט - שר בטחון עם תואר של מקפיץ אטריות סינגפוריות (פרץ) ושר בטחון שבורח מכל דבר בחיים שלו - אז למה למה למה - שהוא לא ישאר בממשלה?

ברק - מעולם לא הייתי הכוס תה שלי ואין לך שום צורך להוכיח כמה חלש אתה רפה וללא עמוד שדרה אתה .
הפחד מביבי שיתק לך את האונה האחרונה שדלקה אצלך.
אבל איך אומרים ...לדחות את הקץ אין כל כך סיכוי זה רק עניין של זמן שתשלמו מחיר על ההתנהלות שלכם.

בז אני לאולמרט - בז אני לברק - בז אני למדינה שמשאירה את האנשים הללו בתפקיד.

דרושה מהפכה בישראל - דרשו מנהיג בישראל.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2008, 10:57
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
אוי, איזו הפתעה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "ברק החליט לא לפרוש מהממשלה, כי צריך לתקן הליקויים שוועדת וינוגראד קבעה..."

לא נפלתי מהכיסא...

בקשר לליקויים - אכן, צריך לתקן אותם, אבל:
1. הצבא הבין (או נראה שהבין) היכן טעה ומהן הבעיות, והוא כבר מתקן אותן. הוא החל לתקן אותן עוד בתקופת עמיר פרץ, וימשיך לתקן אותן גם אם ברק היה מתפטר הבוקר. התחקירים הפנימיים והלקחים הפנימיים של צה"ל אינם תלויים בשר ביטחון זה או אחר.
2. הליקוי הפוליטי העיקרי הוא הדשדוש, חוסר ההחלטיות, והחשש המשתק מפני נפגעים בצה"ל, חשש שחילחל גם לשורות הצבא. את זה לא תוכל לתקן ההנהגה ששגתה בכל אלה - אלא אם כן כולם שם יחליפו את עורם באחת.
3. מי שטעה ברמות כאלה, לא יכול להיות זה שיתקן. מי שטעה צריך לתת את הדין על כך - או לפחות לפנות את מקומו להנהגה טובה יותר.

ההחלטה של אהוד, ששוב ברח מאחריות, צפויה - הוא לא היה מוותר על תפקיד טוב (שר הביטחון), על תפקיד בכלל (זכרו, הוא אינו חבר כנסת), ועל שותפות בממשלה.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 03-02-2008, 13:03
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
ברק עצמו הוא הליקוי

החנופה לשמאל - זוהי הבעייה הכי מרכזית בחיינו.

ואת החנופה הזאת ברק אימץ עם כל הלב.

כשנשאל על ידי כתבת שמאלנית מה הוא היה עושה עם הוא היה ערבי, הוא נענה מייד - לרצות את הכתבת, שאם הוא היה ערבי, הוא היה מתגייס להיות מחבל!

ולמרות שזה הכה קשה מאוד את כלל הצבור, עד שברק נאלץ להתנצל, בכל זאת בסוף ברק ניצח אז את הבחירות, בגלל שמה שקובע זה לא העם, אלא התקשרות השמאלנית. וחנופה אחת לשמאל היה שווה לברק יותר מכל מה שחושב העם.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

ישן 03-02-2008, 15:33
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
ביה"מ כבר מזמן הוא חלק מהאנטי הדמוקרטיה. הוא פשוט שייך לפלג אחר של אותו מחנה...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "תכל'ס אנחנו בדיקטטורה"

יש אמנם הבדלים בניואנסים פה ושם, אבל אני מבטיחך נאמנה שאם מישהו חושב שעתירה לבג"ץ
הנוכחי במקרה של "דחיית בחירות על רקע משבר בטחוני חמור", תושיע אותו - הרי שהוא טועה...

בייניש ואולמרט זה שני צדדים של אותו מטבע. פרידמן, שמונה לתפקידו מכל הסיבות הלא-נכונות,
דווקא היווה ומהווה את אחת מנקודות האור של המשטר (אני מדגיש, משטר, לא ממשל) הנוכחי.

המנטאליות הזו של אפס בלקיחת אחריות, ומאה בזריקתה לכל הכיוונים, הוא העונש של עם ישראל
על האפאטיות שגילה לנוכח השחיתות והרקבון של המשטר הנוכחי. מספיק לקרוא את וינוגרד, שמנסה להגיד ש"לא לכך התכוונתי" (בהקשר לפרשנויות האט"דיות של הדו"ח שלו, שמופצות בכלי
התקשורת), כדי להבין כמה קל להטיל אימה גם על שופטים בכירים ביותר שלכאורה אין להם מה
להפסיד מלכתוב באופן ישר וברור. וינוגרד חשש ולכן כתב דברים באופן מתפתל והססני (הייתי
אומר שהוא "דשדש" בכתיבת הדו"ח, אבל הוא הקדימני בשימוש בשם תואר יפה זה...), ואין לו על
מי להלין מלבד עצמו, כשהוא רואה איך הדו"ח שלו הפך למעצור דלת בתוך 96 שעות מרגע הגשתו...
ישן 03-02-2008, 17:12
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אין לי כל טעות. ביה"מ העליון הוא גוף מונוליטי שממנה את עצמו בשיטת חבר מביא חבר
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי eGod שמתחילה ב "יש לך טעות"

הרפורמות של פרידמן אולי יחלישו את כוחו של ביה"מ עליון (כוח מוגזם שאין לו אח ורע במדינות
מערביות אחרות), אבל יצרו פתח לכך שביה"מ העליון לא ייראה כמו סניף של מרצ. כיום אין עניין
של"בחירה" להיות מוטה פוליטית, שכן ההטייה היא אינהרנטית בתוך הגוף הזה - פשוט לא ימנו מישהו
שחושב אחרת (למעט עלה תאנה פה ושם, שבדידותו רק מדגישה את המונוליטיות של ההרכב).

פרידמן גרוע הרבה פחות ממבקריו מהעליון, חרף העובדה (שאין להתעלם ממנה) שמונה ע"י חשוד
סדרתי, שהשחיתות היא דרך חיים עבורו, וחרף העובדה שהוא-עצמו ביקר בחריפות הרשעתו של
עבריין מין. חרף כל זאת, פרידמן עדיף על בייניש. בייניש ואולמרט הם אותו הדבר, ואני יכול לבשר לך
שבבוא העת פרידמן ימצא עצמו מורחק ע"י אולמרט, בתמורה לסיכולן של החקירות שעוד נשארו,
ובתמורה לויתורים מדיניים מרחיקי לכת, במיטב המסורת השרונית של עומק העקירה כעומק החקירה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר