05-02-2008, 23:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.07.07
|
|
|
סרבני פינוי? כמה המלצות על איך לא להגיע למעצר.
יום ראשון התגייסתי וכשהגעתי לקצין מיון הוא הודיע לי שאני מיועד להובלה(-נהג).
ברגע שהוא אמר את זה חטפתי את שוק חיי כי יש לי קב"א גבוהה יחסית, נתונים טוב והמון רצון טוב.
אז מה שעשיתי היה להבהיר לבחור מולי, חד וחלק כי אני לא אגיע להובלה ואם יש צורך אני גם מוכן לסרב פינויי! הקצין פתח עליי זוג עיניים ואמר
"אני מאוד מקווה שלא אמרת את זה עכשיו, אתה לא נראה לי בנאדם כזה ואני מאוד ממליץ לך למחוק את המשפט הזה!".
אחרי שהוא התחיל להבהיר לי על כמה אני יכול להתקדם בהובלה, ושאני יכול להפוך למש"ק וכל מיני כאלה לקחתי נשימה עמוקה ובאמת הסברתי לו
יפה ובצורה מנומסת להפליא למה אני לא מתאים לתפקיד, לא מתאים לחיל ועל איך שאני לא אוציא מעצמי את המיטב שם. הסברתי לו כי אני בעצם
כן רוצה להתגייס וכן רוצה לעשות שירות משמעותי בצבא שאני גם אפיק ממנו תועלת ושהוא יפיק ממני.
נתנו לי לחכות שלוש וחצי שעות(בלי הגזמה!!) ובסוף הוא קרא לי שוב ואמר שאני אקבל את מה שאני רוצה רק בגלל "הבעיות המיוחדות" שיש לי.
טירטרו אותי ככה עוד יומיים: תגיע בשמונה בבוקר למדור תנועה, תחכה עד הערב, תראה קמ"ט סדיר ותחום על אישור דח"ש.
אני באמת מאמין שהצלחתי במה שרציתי מהסיבות הבאות ואני ממליץ לכל אלו מכם שכבר חושבים על לסרב פינויי לקחת לתשומת הלב:- במידה ואתם יודעים לאן ייעדו אתכם ואתם במאה אחוז לא רוצים להגיע לשם בשום פנים ואופן- תסבירו לעצמכם
למה אתם לא רוצים להיות שם ככה שכשתגיעו לקצין מיון תוכלו באמת להגיד לו הכל ולא תשכחו כלום. - חפשו לכם תפקיד אחר שאתם יודעים שמתאים לנתונים שלכם ובררו מתי הגיוס שלו!
הרבה יותר קל להגיע לקצין מיון אחרי נאום ה"למה לא" ולספר למה כן אתם כ"כ מתאימים לתפקיד X!
[אבל זה לא אומר שאם בא לכם תיאטרון צהל או מאבחן פסיכוטכני ישר תקבלו, אני ממליץ על תפקיד שאין לו איתור קד"צ] - דברו עם ההורים, חברים, מורים ומי שאתם יודעים שמכיר אתכם טוב- ספרו לו על הבעיה שלכם ובקשו המלצה, תמיכה, דיעה וכל מה שיכול לעזור!
אל תלכו ב"ידיים ריקות"! - עיניים "נוצצות" בזמן הנאום שלכם לא יכול להזיק...
עכשיו שימו לב, שום דבר ממה שכתבתי פה יכול להבטיח לכם את התפקיד שלכם!!
הכל בגדר המלצה וניסיון אישי!
לעוד שאלות, אני פה (:
בהצלחה ותמנעו מלסרב פינויי, סתם תאכלו חרא.....
|