לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2008, 11:25
  red-toro red-toro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "טען דווקא נח הכי הרבה, ויכול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עבדול אלהזרד
טען דווקא נח הכי הרבה, ויכול לנוע בצריח במקום להיות תקוע בכסא. ההכשרה במסלול היא הכי פחות עמוסה מבחינת לימודים, ומצד שני זה אומר שבמקצועות שומרים הרבה בסיסיות...

נהג מתעסק בטיפולי מזקום מעצבנים, ודי לכוד בתא שלו - בתרגילים ארוכים הוא נאלץ להשתין בישיבה בתוך בקבוק וזה לא כיף.

תותחן - הטפ"ש שלו הכי פחות מלוכלך ומגעיל (לנקות את הצריח במקום לגרז בוגים ולסלר מאגי"ם) אבל במסלול יש לו הכי הרבה לימודים.

כותב שורות אלו היה טען לפני ההסבה לחי"ר במילואים.

אני נכנס עכשיו למקצועות בתור תותחן, ואני יודע בוודאות שסיימנו עם הבסיסיות לפחות עד האימון המתקדם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2008, 11:40
  eagle701 eagle701 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.07.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיצובישי שמתחילה ב "המקצועות השונים בטנק."

כאחד שמכיר את כל המקצועות טוב מאוד
נהג: החומר לימד הכי קל והכי מהיר בחודשיים של המקצועות בביסל"ש הנהג עושה רק בסיסיות ומטבח שיעורים בקושי יש... הטיפול של הנהג בטנק הכי קשה! גירזוים שימונים עבודה על זחל וכ'ו כמו כן אומנם הנהג כל הזמן יושב בתוך התא שלו אבל הוא איש הצוות היחידי שלא מפסיק לעבוד לשניה! בזמן שכל אנשי הצוות לא עושים כלום הנהג נוסע ולפחות במרכבה 2 ו3 הנהגים מתפללים שלא יגידו להם לעצור... אין דבר יותר מהנה לנהג אני חושב לראות את הטענים והתוחנים בקמ"ט יוצאים מהתא נהג אחרי הנהיגות הראשונות שלהם הם פשוט לא האמינו שזה כלכך קשה....
תותחן: חומר הלימוד הכי קשה אבל אין דבר יותר כיף ומהנה לראות איזה יופי אתה פוגע בצמד מטרות בירי מהיר...
טען כשהוא צריך לעבוד אז יש לו את העבודה הכי שחורה
לטעון את הפגזים לתפעל את המקלעים לזרוק רימונים(אם יש צורך...) וכ'ו
אגב המקצועות גם שונים בן הטנקים
טען ותותחן של מרכבה 3 או 4 לא עובדים קשה כמו במרכבה 2
אישית אני היתי נהג ובקמ"ט בכל תירגול שלא תירגלתי כמפקד ישר קפצתי לתא טען למה? כי זה פשוט אדיר! להחזיק פגז ביד לחכות שהתותחן ירה התותחן יורה אתה דוחף את הפגז השני מתפעל מקלעים יורה במקלעים!
אבל כל אחד והאישיות שלו...
אגב אל תאמין לשטויות שאומרים לך שאם תיהיה תותחן יש סיכוי יותר גדול שתגיע לקמ"ט זה בולשיט....
בקמ"ט שלי הינו יותר נהגים מתותחנים וטענים אומנם רוב הנהגים כולל אותי הגענו מהמבצעית
ישן 08-02-2008, 18:24
  Zwika Zwika אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מיצובישי שמתחילה ב "המקצועות השונים בטנק."

זה די פשוט , יש לך את התותחן שהתפקיד שלו לשלוט על התותח ועל הצריח והוא יורה בתותח וגם במאג המקביל , וןאני יכול להגיד לך שהתפקיד הזה הוא די מעיק מבחינה לימודית וגם מבחינת זה שהמפקד יושב לך על הראש כל הזמן ואין לך ממש זמן לנוח.
יש לך טען שהתפקיד העיקרי שלו הוא לטעון פגזים אבל הוא גם עוסק בכל מה שקשור באיתור ותפעול תקלות בטנק , יש לו יכולת תמרון הכי טוב בתוך הטנק כי הוא עומד ויש לו די הרבה מרחב תזוזה והוא בעצם יד ימינו של המפקד , עליו לפי דעתי המפקד סומך הכי הרבה , טנק עם טען שפיץ זה טנק הרבה הרבה יותר טוב, וגם הטיפולים שיש לו לעשות הם די נחמדים - בטיפול השבועי שכולם עובדים ליד הטנקים אתה לוקח את המקלעים ויושב עם כל הטענים בפינת סילור ומנקה אותם בכיף שלך , והוא באמת נח הרבה במסלולים.

יש לך את הנהג שתפקידו מן הסתם לנהוג , אבל זה לא קל כמו שזה נשמע כי לנהוג על הטנק זה לא כמו באוטו. והטיפולים שלי הם באמת באסה חבל על הזמן (גירוזים , זחל , שילוטים)

וזהו...אני מניח שבגלל שאני טען אז היה לי יותר מה לפרט על המקצוע , אבל זה מסכם את הכל בערך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר