לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2008, 21:50
  jj2pac69 jj2pac69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי guy233 שמתחילה ב "מה שיקרה עם הצנחנים עכשיו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי guy233
מה שיקרה עם הצנחנים עכשיו יהיה מה שקורה עם כל החבר'ה של הנח"ל תמיד...אז מי שיש לו מידע על מה קורה עם הנח"ל שתמיד מתגייסים ביום רביעי שירשום כאן.(האם חוזרים ביום חמישי,שישי והאם מספיקים לבקר בבא"ח)?

גמני קיבלתי 3\19 אני חושב שזאת טעות כי ממדור סיירות קיבלתי תשובה חיובית לצנחנים!
וה-19 זה גיוס נח"ל! והאחראי על הגיבושים (שהוא אגב ממעלה אדומים) אמר לי שגיוס צנחנים זה תמיד יום חמישי! שבמיכרה שלנו זה ה-20! ואז יוצאים שישבת לבית, ויום ראשון חוזרים לגיבוש יחתיות!
שהגיבוש הזה נמשך שלושה ימים.. בכל מיקרה מישהו אמר פה משהו נכון שיכול להיות שגם צנחנים מתגייסים יום רביעי ה-19 כי יום חמישי הוא יום צום ובכך אני לא יודע אם יוצאים יום חמישי או יום שישי
אני אברר את זה ויחזור לפה להגיב! בינתיים שיהיה לכולם בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י jj2pac69 בתאריך 05-02-2008 בשעה 21:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-02-2008, 22:33
  jj2pac69 jj2pac69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.08
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי אלון מלכה שמתחילה ב "נו מי עונה...? ולמי שאמר..."

היום ביררתי וכן מגייסים את כולם לצנחנים ב-19! שזה גיוס נח"ל בגלל שיש צום ב-20
לגבי עם נצא חמשוש אני לא יודע.. אני אבדוק את זה..
ומי ששאל כאן לגבי מתי הגיבוש למאותרים, כולם עושים את הגיבוש ביחד גם מי שמאותר וגם מי שצנחן!
הגיבוש נמשך שלושה ימים וגם מי שלא מאותר יכול להגיע לדובדבן! פשוט תהיו שפיצים בגיבוש! [=
הגיבוש הוא יום ראשון שני שלישי! לפי מה שחבר שלי אמר לי היום הראשון מתחיל ב-2 בלילה\בוקר ונמשך כל היום עד 9 בערב.. ואז בלילה השני יש הקפצה ואני לא יודע בדיוק מה הולך שם, אני יודע שיש הרבה זחילות! שכן שלי שהוא סמ"ל בדובדבן חוזר הסופ"ש הבייתה ואני ידבר איתו ויחזור לעדכן מה בדיוק הולך להיות! אם למישהו יש עוד שאלות יכול לשאול ואני אשמח לענות במה שאני יודע!
שיהיו לכולם גיוס קל וצום קל למי שיצום!
ישן 07-02-2008, 11:38
  edi89 edi89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל edi89 שלח הודעה דרך MSN אל edi89
בנח"ל זה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי MALSHAB123 שמתחילה ב ""פשוט תהיו שפיצים בגיבוש!..."

הולך ככה (בדרך כלל אבל עם צה"ל אי אפשר להיות בטוח)
יום רביעי מתגייסים ישנים בבאקום בחמישי בבוקר נוסעים לבא"ח בתל ערד ומקבלית ציוד עכשיו היציאה תלויה אם כולם יספיקו לקבל את כל הציוד עד 3-4 בצהריים אז ישחררו אותנו לחמשוש אם לא אז נישאר לישון בבא"ח וניצא הביתה בשישי בבוקר

לגבי גיבוש יחטיות אחרי שחוזרים ביום ראשון יש עוד כל מיני דברים הגיבוש מתחיל (ככה היה במחזור נוב' 07) בלילה שבין יום שני לשלישי ומסתיים בבוקר של יום רביעי ככה שנטו הגיבוש הוא 2 לילות ויום אחד ועוד הבוקר של יום רביעי.

יוצאים הביתה בשישי בבוקר (אלא אם כן המפקדים ממש לארג'ים ונותנים חמשוש)

ובים ראשון או שני יש תוצאות ואז גם מחלקים לגדודים

וברמת העיקרון עושים עבודות רס"ר וניקיון בסיס ומשפצרי"ם ציוד וביום ראשון שבוע אחרי החלוקה לגדודים מתחילה הטירונות.

שוב אני מציין שכל מה שתארתי היה במחזור נוב' 07 סביר להניח שזה יהיה גם עכשיו אבל עם צה"ל אי אפשר להיות בטוח.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:23

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר