12-02-2008, 01:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.02.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי shiks
טוב...
עכשיו אני בי''ב. עניין הוא, שחבתי עלזה רק בזמן האחרון, ואני ממש לא בטוח לגבי זה. אחרי הכל, אני אמור להתגייס בגיל 19, שזה קצת מאוחר, ואם אני אעשה ש''ש, אני אתגייס בגיל 20, שזה נראה לי קצת מאוחר מדי. סה''כ החיים קצרים<.<.
מאוד נראה לי לתרום, במיוחד בקיבוצים,אבל זה נראה לי קצת משימה די גדולה כדי להגיד עכשיו "כן, יאללה, אני אעשה את זה", סה''כ זה שנה שלמה מהחיים שלך,הכוללת דחיית גיוס.
אחח...החיים קשים. במיוחד עכשיו שאתם אומרים לי שאין לי כמעט זמן להחליט. :/ נראה לי אני אוותר, לצערי, מפאת גילי המבוגר(  ) ואי מספיק זמן כדי להחליט מה לעשות. נו מילא, תודה על עזרתכם בכל מקרה 
|
שום דבר לא מאוחר מדי ... חבר שלי עושה שנת שירות והוא גם מתגייס בגיל 20 אז מה? החיים לא נגמרים יש מספיק זמן להכל זה הכל בחירה שלך ... אתה נראה לי אחד שמאוד רוצה ללכת לשנת שירות וזה יכול לתת לך המון אז תזרוק את זה סתם. אני לא הולך לשנת שירות מסיבות אחרות אבל חשוב מאוד שתעשה את ההחלטה הנכונה ולא ביום אחד.
זו לא משימה גדולה בכלל תרים טלפון לתנועה הקיבוצית תסביר להם את המצב שלך , תבדוק שנת שירות בל מיני מקומות, תבדוק מכינות , תבדוק בקיבוצים שונים , תחתום על דחיית שירותצ ומקסימוםן תבטל. יש לך עד ה 28/2 להחליט אבל יותר מאוחר מזה כבר לא תהיה דרך חזרה תמיד תוכל לבטל את השנת שירות ואפילו לצאת יום אחריי שהתחלת אם לא מתאים לך !
תחשוב על זה שוב,תתייעץ ותבדוק מקומות זה מאוחר מדי בשביל מספר מקומות אבל יד עוד מלא מקומות לעשות שנת שירות וכלום לא מאוחר מדי יש לך חודש להחליט ואם תחתום דח''ש תוכל להחליט מתי שבא לך אתה יכול לדחות גיוס אבל רק עד ה 28/2 וזה מאוד חשוב כי אח''כ לא תוכל לעשות כלום .
שיהיה המון בהצלחה ושאלו יהיו הצרות שלך !
|