31-12-2007, 22:36
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.03
הודעות: 1,606
|
|
חלבה גרוזינית - לאן?
בתי שבה מטיול בגרוזיה והביאה לי במתנה גוש גדול של חלבה גרוזינית. לא שקלתי, אבל יש יותר מק"ג. יש כמה בעיות עם המתנה:
1. אני חולה סכרת והחלבה עבורי היא מתנת התפוח המורעל.
2. זוהי חלבה ממש לא טעימה. כל חלבה מקומית טובה ממנה.
כיוון שכואב לי הלב להשליך כל כך הרבה חלבה, וכיוון שגם המקום במקרר מוגבל, האם יש למישהו הצעה
איזושהי בדבר עיבוד החלבה למשהו אכיל. אני אמנם לא אוכל אותה, אבל יש עוד ילדים בבית, וגם אשה בלי סכרת.
תודה על העצה.
|