לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-02-2008, 22:26
  iidan iidan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.08
מידע תוכניתן בבסמ"ח (ממר"מ) - כל כמה זמן נפתחים מיונים / קורס ?

השאלה העיקרית בכותרת, שוב,
כל כמה זמן נפתחים מיונים לקורס תוכניתן בבסמ"ח ?
מלבד הקורס הקרוב שנפתח (6.3.08), מה המועד לקורס הבא ? ידוע כבר ?!

במידה ומחזור הגיוס הבא לקורס תוכניתן נפתח בעוד כמה חודשים,
האם תהיה לי את האפשרות להתגייס ובמקביל לנסות להתמיין ולאחר מכן לעבור חיול מחדש בבקו"ם ?

האם יש מקצועות הקשורים לנושא המחשבים בצה"ל אשר לא מצריכים מיונים קדם צבאיים ?
מקצועות אשר ניתן לבקש מהקצין מיון / להכנס בפרוטקציה ?
מלבד קורס תוכניתן בבסמ"ח שנחשב לאיכותי, יש את גאמא .. אבל לשם כבר אין מצב שאני אספיק להגיע. המיונים ארוכים והגיוס שלי ממש אוטוטו.

תודה רבה מראש על הכל,
מקווה שלא סיבכתי אתכם קצת,
אשמח לקבל תשובות אמינות, אם אתם לא בטוחים עדיף שלא תנסו לשער וסתם להטעות.
המשך שבוע טוב וגיוס קל לכולם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-02-2008, 16:13
  משתמשת נקבה ronired ronired אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.08
שלח הודעה דרך ICQ אל ronired
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iidan שמתחילה ב "תוכניתן בבסמ"ח (ממר"מ) - כל כמה זמן נפתחים מיונים / קורס ?"

אז ככה,

בשנה אחת נפתחים 2 קורסים של התפקיד תכניתן. (כמו כן גם המיונים)
המועד לקורס הבא בטח יהיה בסוף הקיץ (ספט' אוק')

אני לא יודעת מתי אתה מתגייס אז אני לא יודעת אם יש לך סיכוי להגיע למיונים הקרובים.
תשאל בלשכת גיוס.
אחרי שאתה מתגייס אתה לא יכול לעבור את המיונים לתכניתן כי שוב, יש רק 2 קורסים בשנה והתהליך עד להגעת התפקיד הוא ארוך ממש. (מיונים + קורס של 5 חודשים וכו'...)
ובינתיים מה תעשה?

יש הרבה תפקידים הכוללים מחשבים בצבא, כולם תפקידים פקידותיים (ואם אתה מתגייס בקרוב כמו שאמרת אז אתה בטח לא הולך להיות קרבי..). שוב, תשאל בל"ג. אבל רובם כוללים מיונים.
אולי ינסו להכניס אותך לתפקיד שחסרים בו אנשים.

בהצלחה!

(שירתתי בל"ג, אז אל תדאג. המידע אמין.)

ישן 11-02-2008, 18:52
  iidan iidan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.08
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ronired שמתחילה ב "אז ככה, בשנה אחת נפתחים 2..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ronired
אז ככה,

בשנה אחת נפתחים 2 קורסים של התפקיד תכניתן. (כמו כן גם המיונים)
המועד לקורס הבא בטח יהיה בסוף הקיץ (ספט' אוק')

אני לא יודעת מתי אתה מתגייס אז אני לא יודעת אם יש לך סיכוי להגיע למיונים הקרובים.
תשאל בלשכת גיוס.
אחרי שאתה מתגייס אתה לא יכול לעבור את המיונים לתכניתן כי שוב, יש רק 2 קורסים בשנה והתהליך עד להגעת התפקיד הוא ארוך ממש. (מיונים + קורס של 5 חודשים וכו'...)
ובינתיים מה תעשה?

יש הרבה תפקידים הכוללים מחשבים בצבא, כולם תפקידים פקידותיים (ואם אתה מתגייס בקרוב כמו שאמרת אז אתה בטח לא הולך להיות קרבי..). שוב, תשאל בל"ג. אבל רובם כוללים מיונים.
אולי ינסו להכניס אותך לתפקיד שחסרים בו אנשים.

בהצלחה!

(שירתתי בל"ג, אז אל תדאג. המידע אמין.)

קודם כל תודה על העצות,
אבל כשדיברתי על תפקידים הקשורים בתחום המחשבים התכוונתי לתפקידים העוסקים ממש בנושאים של תכנות / רשתות / גרפיקה וכד' .. ממש לא בא לי להיות מזכירה של מישהו אחר. זה שזה כרוך בעבודה עם מחשב, מבחינתי זה לא נקרא תפקיד שקשור במחשבים.
ישן 11-02-2008, 19:20
צלמית המשתמש של !G@d
  !G@d !G@d אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי iidan שמתחילה ב "תוכניתן בבסמ"ח (ממר"מ) - כל כמה זמן נפתחים מיונים / קורס ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי iidan
השאלה העיקרית בכותרת, שוב,
כל כמה זמן נפתחים מיונים לקורס תוכניתן בבסמ"ח ?
3 פעמים בשנה. פעמיים מיונים רגילים ועוד פעם אחת בשביל בוגרי י"ג (קורס תכנות טכ"ם) אשר מצטרפים למחזור השני באמצע הקורס.
מלבד הקורס הקרוב שנפתח (6.3.08), מה המועד לקורס הבא ? ידוע כבר ?!
עד כמה שאני יודע הקורס הקרוב נפתח ב13.3.08 (אבל אני לא כלכך בטוח בקשר לזה). הקורסים הרגילים נפתחים בתחילת ספטמבר/מרץ. וקורס טכ"ם נפתח בתחילת יוני. כל שנה בהפרש של כמה ימים.

במידה ומחזור הגיוס הבא לקורס תוכניתן נפתח בעוד כמה חודשים,
האם תהיה לי את האפשרות להתגייס ובמקביל לנסות להתמיין ולאחר מכן לעבור חיול מחדש בבקו"ם ?
השאלה שצריכה להישאל היא האם יש לך פרופיל עורפי? במידה וכן, אני לא רואה סיבה שלא תוכל להתמיין לקורס. לרוב לא מקבלים אנשים לקורס בעלי פרופיל קרבי (אלא אם כן יש להם ויטמין P - וגם אז זה לא בטוח...). במידה ואתה בעל פרופיל קרבי ובכל זאת רוצה להגיע לקורס, יש לך אפשרות להירשם לי"ג (של שנה הבאה) ואז לעבור מיונים - מה שחשוב לזכור זה שלא כל מי שעובר י"ג מתקבל לבסמ"ח, ולפעמים מכסות הקבלה קטנות.
לפי מה שידוע לי לא ניתן קודם להתגייס ולאחר מכן להתמיין לקורס - אבל אי אפשר לדעת...אולי זה אפשרי...

האם יש מקצועות הקשורים לנושא המחשבים בצה"ל אשר לא מצריכים מיונים קדם צבאיים ?
מקצועות אשר ניתן לבקש מהקצין מיון / להכנס בפרוטקציה ?
אני לא כלכך בקיא בנושא אבל אני מאמין שישנם יחידות מחשוב שניתן להגיע אליהם מקצין המיון (שרוב הסיכויים יש אליהם העדפה לבנות ולאנשים בעלי פרופיל עורפי), אבל כדאי לברר.

מלבד קורס תוכניתן בבסמ"ח שנחשב לאיכותי, יש את גאמא .. אבל לשם כבר אין מצב שאני אספיק להגיע. המיונים ארוכים והגיוס שלי ממש אוטוטו.

תודה רבה מראש על הכל,
בבקשה
מקווה שלא סיבכתי אתכם קצת,
אשמח לקבל תשובות אמינות, אם אתם לא בטוחים עדיף שלא תנסו לשער וסתם להטעות.
המשך שבוע טוב וגיוס קל לכולם
תודה! אם יש לך עוד שאלות - תשאל.
ישן 13-02-2008, 12:02
  olstyle olstyle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.07

לקורס הקרוב נראה לי קשה כבר להגיע אבל תמיד שווה לנסות. ישנם עוד המון תחומים בצה"ל שקשורים במחשב. למשל הפלחי"קים למיניהם. או אפילו אבנט כחול אם תצליח להגיע לשם. הכל תלוי ברצון ונדנוד נכון. וזה אפילו אפשרי עם פרופיל קרבי. יש לי חבר עם פרופיל 97 שנמצא באבנט כחול. הוא מעצב גרפי. הכל תלוי בכח רצון ובכח הנפשי שלך להלחם על מה שאתה רוצה. אני עדיין מאמין שכל אדם עם פרופיל קרבי כדאי שיילך לקרבי. דרך אגב אותו חבר הגיע לשם לאחר הגיוס ולאחר טירונות כל"צ עם הרבה מאוד לחץ. אם עבדת לפני הצבא ויש לך עם מה להרשים שתדל לנסות ולהדגיש זאת. תזכור לצאת מאיפשהו בצבא הכי קל בחודש הראשון אחרי זה, זה מתחיל להסתבך.
כמו כן תמיד אפשר לנסות להגיע לתחומי המחשבים במודיעין, יש שם כמעט הכל אבל במקרה הזה אתה צריך לגרום להם לרצות אותך (חברים תמיד יכולים לעזור בנושאים כאלה).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:07

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר