לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-02-2008, 10:00
  הנוקם הנוקם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.06
אונגרפלד זוכה והורשע בבית המשפט

הכרעת דין שנתנה בבית המשפט בחדרה ובה זוכה אונגרפלד מאשמת איומים והעלבת עובד ציבור כאשר המתלונן הוא שוטר בשם עמי גייטו שבמשפט קודם עקב תלונה שהוא הגיש. הוכח כי השוטר הזה לקח שוחד וכתב השופט "דעתי לא נוחה ממנו"

האישום השני שבו הורשע אונגרפלד היה בעקבות מחאה עם הנפת שלט בפתח תחנת המשטרה כלפי אותו שוטר שקח שוחד.

בהכרעת הדין כתב השופט כי החלטת כבוד השופט כאמל סעב לפיה מותר לנאשם להפגין כנגד השוטר נתנה רק לאחר ביצוע המחאה של הנאשם.

אתם בטח מבולבלים :-) כב' השופט סעב בהחלטה אמיצה שנתנה כחודש לאחר האירוע וזאת לאחר מחאה נוספת באותו נושא ביטל תנאים שנתן שופט שלום ואפילו קרב אותי לתחנת המשטרה למרחק 15מ' במקום 20 מ' כדי שלא אקיים את המחאה כאשר אני עומד על כביש 4.

וכאן אומר השופט כי מתן ליגיטימציה ע"י בית המשפט צריכה להנתן עוד לפני המעשה...

המוזר הוא שהמשטרה לא ערערה בעליון על החלטת כב' השופט המחוזי כמאל סעב ותחת זאת החליטה לנסות ולהשיג ביטול ההחלטה כאשר הגישה כתב אישום למעשה קודם ולא הגישה כתב אישום בגין המעשה השני.

בתאריך 2.3.08 יפתח משפט שלישי בגין תלונה נוספת של אותו שוטר שלקח שוחד וזאת לאחר 2 זיכויים שקיבלתי במשפטים עקב תלונותיו.

האם אין להם גבולות?

האם הם חושבים שע"י כך הם יצליחו לנקות את השוטר?

המשך יבוא
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר