לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2008, 19:14
  zombini zombini אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.08
גיבוש צוללות 17-20 פברואר

מי עוד היה?

היה גיבוש נורא כיף עם חברה מצוינים. בכלל לא קל אבל גם לא בלתי אפשרי...

לפני הגיבוש חשבתי שאני אכתוב מאמר כשאחזור אבל הם אמרו שהם לא רוצים שנדבר על הגיבוש אז אני אכבד את זה ויסתפק בנתינת כמה טיפים..

1) כל הזמן תקשיבו להוראות של המפקדים! ואני לא מתכוון לעשות אני מתכוון להקשיב, תמיד תהיו קשובים.. למשל- אמרו לנו בהתחלה שמי ששמע על הגיבוש שיספר למפקד שלו בהזדמנות הראשונה. לא עשיתי את זה כי לא באמת הקשבתי. אח"כ סיפרתי אבל יצאתי כאילו לא אמין שלא סיפרתי בהתחלה.
2) ואם באמינות עסקינן זה אולי הדבר הכי חשוב בגיבוש. אל תשקרו, אף פעם! (גם אם עשיתם משהו רע)
3)המסע קשה. במיוחד עם תד"ל קרוע, שק חול ביד אחד ובגדים שנופלים מהתד"ל מהצד השני. תשפצרו תד"לים! אני את שלי שיפצרתי ורוקנתי מבגדים אבל השתמשתי בתד"ל של אחד שלא עשה את זה ונדפקתי חזק. אפילו איבדתי את המחלקה לאיזה שלוש דקות..
4)כל חפץ פרטי שסיימתם איתו תכניסו בחזרה לתיק, כי מעבירים תיקים הרבה ולהרבה חברה נאבדו דברים..
5)תנסו להכיר את מי שאתכם לעומק. גם כי אתם אנשים נחמדים וחברותיים, וגם כי ישתלם לכם. בין אם זה ביחס טוב בחזרה ובין אם זה בדירוג גבוה בשאלון.
6)תעשו את המקסימום גם אם אתם מותשים. פשוטו כמשמעו.
7) תראו מוטיבציה (בהנחה שיש לכם). הרבה אנשים הגיעו בלי רצון לשרת שם וסיימו את הגיבוש מורעלים.
8) אל תתבאסו אם לא הצלחתם בפירוקים והרכבות השונים הרוב המוחלט לא מצליח.
סטטיסטיקה:
התחילו- 110
סיימו- 76
התקבלו-34 אני ביניהם

התקבלו יחסית הרבה.. זה כמובן לא אומר שהורידו את הרף( הרי בגיבוש האחרון לפני שבועיים התקבלו 10 מתוך 45 שסיימו).. זה פשוט היה גיבוש מלא בתותחים.

אני הייתי 139 ממחלקה 7(אין ספק שהיינו המחלקה הכי טובה)

יאללה חברה רוצה לשמוע אתכם!
גיבוש צוללות היכון לצוללן 2..3..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2008, 22:04
  משתמש זכר HarelBb HarelBb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zombini שמתחילה ב "גיבוש צוללות 17-20 פברואר"

אין ספק בכלל שמחלקה 6 הייתה דה בסט.

ואללה גם אני חשבתי לכתוב אבל החלטתי שלא בגלל הבקשה שלהם וגם כי ואללה זה מוריד חלק משמעותי מהגיבוש, זה מוריד את אי הווודאות ורוב הזמן יודעים מה הולכים לעשות, בדיאבד הייתי מעדיף שלא לקרוא יותר מידי (חוץ מטיפים בסיסיים) על הגיבוש ואני שמח שלא ידעתי מה הולך להיות במתקן הסודי.

בגדול היו חבר'ה ממש אחלה, מצטרף לעצה להתחבר לכולם גם בשביל עצמכם וגם זה יעזור לכם מאוד במהלך הגיבוש (אם זה בסוציומטרי או בכל דבר אחר).
אמינות דבר מאוד חשוב,
לעזור לחברים (למרות שמשום מה בגיבוש הזה זה בא איך שהו אוטומטית וכולם עוזרים לכולם בלי לחשוב על זה אפילו ,שזה היה דבר מדהים איך שאנשים באים לעזור לך בלי שתבקש עזרה ביכלל ואני מאמין שרובם עשו את זה כי באמת רצו לעזור ולא בשביל לעבור את הגיבוש).

הייתי ממליץ להביא פנס (מאוד עוזר). קצת חטיפי אנרגיה או משהו לאכול לפעמים (דרך אגב יש בבה"ד אחלה אוכל). תביאו איזולירבנד לשיפצורים (בעיקר הכובע), הרבה מוטיבציה וואללה להנות מכל רגע.

האמת קצת התבאסתי מהגיבוש ברמה הפיזית [שלדעתי היה אפשר הרבה יותר (הפקודות מטכ"ל האלה שיצאו בעיקבות מקרי המוות שקרו בגיבושים כאלו ואחרים...)] והחוסר עשייה בחלק נכבד מהגיבוש, אבל בגדול ממש ממש נהנתי ולא הייתי מוותר על ה4 ימים האלה.

דרך אגב, כל אלה שברחו ישר אחרי שקיבלו תוצאה ולא חיכו כמה דקות להגיד לאנשים שהיו איתם 4 ימים שלום, יצאו ממש פארשים.

אני הייתי 120, לא עברתי.

גיבוש צוללות היכון לצוללן. 2, 3.....
קוקוריקו!!!

אהה דרך אגב: ח"ח לחנט"ר (חנפן טורן) 133, ואלה עשה אחלה עבודה

נערך לאחרונה ע"י HarelBb בתאריך 20-02-2008 בשעה 22:08.
ישן 21-02-2008, 00:45
  משתמש זכר Wulverin Wulverin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.08
שלח הודעה דרך ICQ אל Wulverin שלח הודעה דרך MSN אל Wulverin
איזה גיבוש כיף! מחלקה 7 כבוד!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zombini שמתחילה ב "גיבוש צוללות 17-20 פברואר"

חבר'ה זה אני, 133.
קודם כל מזל"ט לכל החבר'ה שעברו את הגיבוש במיוחד לבוריס(134) פביאן(135) איתן(137) ואיתן(139) מצוות 7 חבר'ה הייתם גדולים באמת השפיצים של הצוות כל הכבוד.

כל מי שעודד אותי כשהייתי חנת"ר תודה רבה עזרתם לי מאוד ומי שהסתלבט באמת אין לי מה להגיד לו, ככה לא תגיעו לשום מקום, אולי לרדת ל50 מחוץ לאודיטוריום כמו 113..

אני לא יתן עצות לגיבוש כי כבר אמרו פה הכל יש לי רק עצה אחת לתת למי שעומד ללכת לגיבוש, כל פעם שאתם חושבים שקשה לכם ואתם עומדים להישבר תחשבו על זה שתכל'ס הם לא יכולים לעשות שום דבר שיביא אתכם למצב של סיכון ממשי ושהקושי ייגמר תוך רגע קטן. ושוב, אמינות אמינות אמינות חשוב חשוב!

ולמי שלא עבר מהגיבוש(כמוני), אל תתנו לזה לייאש אתכם להפך זה הזמן להתאמן עוד יותר ברצינות ולמצות את עצמכם בשירות!

ואל תשכבו עם רגלים למעלה! מה זה פה בית ז***ת?!?!?
ישן 21-02-2008, 08:58
צלמית המשתמש של liranf
  liranf liranf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.05

ציטוט:
במקור נכתב על ידי zombini
מי עוד היה?

היה גיבוש נורא כיף עם חברה מצוינים. בכלל לא קל אבל גם לא בלתי אפשרי...

לפני הגיבוש חשבתי שאני אכתוב מאמר כשאחזור אבל הם אמרו שהם לא רוצים שנדבר על הגיבוש אז אני אכבד את זה ויסתפק בנתינת כמה טיפים..

1) כל הזמן תקשיבו להוראות של המפקדים! ואני לא מתכוון לעשות אני מתכוון להקשיב, תמיד תהיו קשובים.. למשל- אמרו לנו בהתחלה שמי ששמע על הגיבוש שיספר למפקד שלו בהזדמנות הראשונה. לא עשיתי את זה כי לא באמת הקשבתי. אח"כ סיפרתי אבל יצאתי כאילו לא אמין שלא סיפרתי בהתחלה.
2) ואם באמינות עסקינן זה אולי הדבר הכי חשוב בגיבוש. אל תשקרו, אף פעם! (גם אם עשיתם משהו רע)
3)המסע קשה. במיוחד עם תד"ל קרוע, שק חול ביד אחד ובגדים שנופלים מהתד"ל מהצד השני. תשפצרו תד"לים! אני את שלי שיפצרתי ורוקנתי מבגדים אבל השתמשתי בתד"ל של אחד שלא עשה את זה ונדפקתי חזק. אפילו איבדתי את המחלקה לאיזה שלוש דקות..
4)כל חפץ פרטי שסיימתם איתו תכניסו בחזרה לתיק, כי מעבירים תיקים הרבה ולהרבה חברה נאבדו דברים..
5)תנסו להכיר את מי שאתכם לעומק. גם כי אתם אנשים נחמדים וחברותיים, וגם כי ישתלם לכם. בין אם זה ביחס טוב בחזרה ובין אם זה בדירוג גבוה בשאלון.
6)תעשו את המקסימום גם אם אתם מותשים. פשוטו כמשמעו.
7) תראו מוטיבציה (בהנחה שיש לכם). הרבה אנשים הגיעו בלי רצון לשרת שם וסיימו את הגיבוש מורעלים.
8) אל תתבאסו אם לא הצלחתם בפירוקים והרכבות השונים הרוב המוחלט לא מצליח.
סטטיסטיקה:
התחילו- 110
סיימו- 76
התקבלו-34 אני ביניהם

התקבלו יחסית הרבה.. זה כמובן לא אומר שהורידו את הרף( הרי בגיבוש האחרון לפני שבועיים התקבלו 10 מתוך 45 שסיימו).. זה פשוט היה גיבוש מלא בתותחים.

אני הייתי 139 ממחלקה 7(אין ספק שהיינו המחלקה הכי טובה)

יאללה חברה רוצה לשמוע אתכם!
גיבוש צוללות היכון לצוללן 2..3..

כמו שזומביני ועוד חבר'ה אחרים אמרו פה.
בתור אחד שסיים את הגיבוש ולא עבר - הדרך המרכזית לעבור ולהתקבל לשייטת הצוללות היא בעיקר ר-ע-ל, תראו למפקדים שלכם שאתם מוכנים לעשות הכול על מנת להיות חלק משייטת הצוללות, אל תפסיקו להפגין נחישות.
אני הייתי מאלו שבונים על שבוע ראיונות במידה ומתקבלים לקורס, אז אתם יכולים לנחש למה לא התקבלתי.
מבחינת נתונים היה לי גיבוש לא רע בכלל... פירוקים\משימות הייתי די טוב.
אבל בשורה התחתונה זו המוטיבציה והרעל כפי שאמרתי. אני מאמין שהייתי מתקבל אם הייתי מראה קצת נחישות בגיבוש.

בקיצור, רק אם אתם באמת רוצים להגיע לשייטת הצוללות תלכו לגיבוש.

בהצלחה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר