20-02-2008, 22:04
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.08
|
|
אין ספק בכלל שמחלקה 6 הייתה דה בסט.
ואללה גם אני חשבתי לכתוב אבל החלטתי שלא בגלל הבקשה שלהם וגם כי ואללה זה מוריד חלק משמעותי מהגיבוש, זה מוריד את אי הווודאות ורוב הזמן יודעים מה הולכים לעשות, בדיאבד הייתי מעדיף שלא לקרוא יותר מידי (חוץ מטיפים בסיסיים) על הגיבוש ואני שמח שלא ידעתי מה הולך להיות במתקן הסודי.
בגדול היו חבר'ה ממש אחלה, מצטרף לעצה להתחבר לכולם גם בשביל עצמכם וגם זה יעזור לכם מאוד במהלך הגיבוש (אם זה בסוציומטרי או בכל דבר אחר).
אמינות דבר מאוד חשוב,
לעזור לחברים (למרות שמשום מה בגיבוש הזה זה בא איך שהו אוטומטית וכולם עוזרים לכולם בלי לחשוב על זה אפילו ,שזה היה דבר מדהים איך שאנשים באים לעזור לך בלי שתבקש עזרה ביכלל ואני מאמין שרובם עשו את זה כי באמת רצו לעזור ולא בשביל לעבור את הגיבוש).
הייתי ממליץ להביא פנס (מאוד עוזר). קצת חטיפי אנרגיה או משהו לאכול לפעמים (דרך אגב יש בבה"ד אחלה אוכל). תביאו איזולירבנד לשיפצורים (בעיקר הכובע), הרבה מוטיבציה וואללה להנות מכל רגע.
האמת קצת התבאסתי מהגיבוש ברמה הפיזית [שלדעתי היה אפשר הרבה יותר (הפקודות מטכ"ל האלה שיצאו בעיקבות מקרי המוות שקרו בגיבושים כאלו ואחרים...)] והחוסר עשייה בחלק נכבד מהגיבוש, אבל בגדול ממש ממש נהנתי ולא הייתי מוותר על ה4 ימים האלה.
דרך אגב, כל אלה שברחו ישר אחרי שקיבלו תוצאה ולא חיכו כמה דקות להגיד לאנשים שהיו איתם 4 ימים שלום, יצאו ממש פארשים.
אני הייתי 120, לא עברתי.
גיבוש צוללות היכון לצוללן. 2, 3.....
קוקוריקו!!!
אהה דרך אגב: ח"ח לחנט"ר (חנפן טורן) 133, ואלה עשה אחלה עבודה
נערך לאחרונה ע"י HarelBb בתאריך 20-02-2008 בשעה 22:08.
|