23-02-2008, 11:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.07
|
|
|
הקלה בתנאי שירות - חובות \ עיכובי יציאה מהארץ וכו'
שלום רב אני כותב את ההודעה הזאת עבור חבר קרוב שלי שמתבייש לפתוח בשמו
יש לי שאלה בקשר להקלה בתנאי שירות בצבא,
יש לי פרופיל 97, וקיבלתי מנילה קרבית, התברר שיש לי בעיה רפואית וכנראה שירד לי הפרופיל.
עכשיו בקשר להקלה בתנאי השירות, לאמא שלי יש חובות מוצהרים בבית משפט של בערך מיליון שקל (אמא שלי חד הורית), ויש לה תצהירים על כך שהיא כל הזמן במינוס בבנקים השונים, בעיקרון כל חשבון שהיא תפתח יעוקל, אני עובד כבר מס' חודשים ויש לי תלוש משכורת, אני עוזר עם התלוש לקיום בבית ובכל דבר שצריך, אמא שלי חיה עם מישהו ויש להם בת משותפת, בנוסף הבן שלו גר איתנו.
גם לו יש חובות ועיקולים רבים, רציתי לדעת אם אני שולח לצבא בקשה להקלה בתנאי שירות, ושולח תדפיסים של כל החובות \ עיקולים \ עיכובי יציאה מהארץ וכל מה שכלול בנושא, בנוסף את תלוש המשכורת שלי (צנוע נע בין 2-3-4 אלף בחודש, אני עדיין תלמיד וזה בא לי הרבה על חשבון הלימודים)
אני לא מבקש עזרה סוציאלית, אני לא מבקש סעד, אני רק מבקש שיקלו לי על השירות, אני צריך להיום יום יום בבית, בשעות סבירות, אני עובד למען המשפחה, אני עוזר בבית וכו'.
מה תיהיה בידיוק הפרוצדורה של הצבא?, מה יקרה הלאה? ולמה אני אמור לצפות? מה לדעתכם יהיו תנאי ההקלה? מישהו יכול לתת לי קצת אור בנושא?
אני אפילו לא יבקש משכורת צבאית גבוהה יותר, אני רק ארצה לחזור יום יום בשעות סבירות הביתה, ועדיין לא להיות בתפקיד מסריח יש לי קב"א 54 והתמיינתי כבר למסלולים שונים במודיעין, אבל אם לא יתאפשר לי לצאת כמו שאני יוכל אני אוותר על התפקידים, בנוסף אני לא מעוניין לחתום קבע בצבא והתפקידים דורשים חתימת קבע.
|