לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-02-2008, 11:50
  YS* YS* אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.07
הקלה בתנאי שירות - חובות \ עיכובי יציאה מהארץ וכו'

שלום רב אני כותב את ההודעה הזאת עבור חבר קרוב שלי שמתבייש לפתוח בשמו
יש לי שאלה בקשר להקלה בתנאי שירות בצבא,
יש לי פרופיל 97, וקיבלתי מנילה קרבית, התברר שיש לי בעיה רפואית וכנראה שירד לי הפרופיל.

עכשיו בקשר להקלה בתנאי השירות, לאמא שלי יש חובות מוצהרים בבית משפט של בערך מיליון שקל (אמא שלי חד הורית), ויש לה תצהירים על כך שהיא כל הזמן במינוס בבנקים השונים, בעיקרון כל חשבון שהיא תפתח יעוקל, אני עובד כבר מס' חודשים ויש לי תלוש משכורת, אני עוזר עם התלוש לקיום בבית ובכל דבר שצריך, אמא שלי חיה עם מישהו ויש להם בת משותפת, בנוסף הבן שלו גר איתנו.
גם לו יש חובות ועיקולים רבים, רציתי לדעת אם אני שולח לצבא בקשה להקלה בתנאי שירות, ושולח תדפיסים של כל החובות \ עיקולים \ עיכובי יציאה מהארץ וכל מה שכלול בנושא, בנוסף את תלוש המשכורת שלי (צנוע נע בין 2-3-4 אלף בחודש, אני עדיין תלמיד וזה בא לי הרבה על חשבון הלימודים)

אני לא מבקש עזרה סוציאלית, אני לא מבקש סעד, אני רק מבקש שיקלו לי על השירות, אני צריך להיום יום יום בבית, בשעות סבירות, אני עובד למען המשפחה, אני עוזר בבית וכו'.

מה תיהיה בידיוק הפרוצדורה של הצבא?, מה יקרה הלאה? ולמה אני אמור לצפות? מה לדעתכם יהיו תנאי ההקלה? מישהו יכול לתת לי קצת אור בנושא?
אני אפילו לא יבקש משכורת צבאית גבוהה יותר, אני רק ארצה לחזור יום יום בשעות סבירות הביתה, ועדיין לא להיות בתפקיד מסריח יש לי קב"א 54 והתמיינתי כבר למסלולים שונים במודיעין, אבל אם לא יתאפשר לי לצאת כמו שאני יוכל אני אוותר על התפקידים, בנוסף אני לא מעוניין לחתום קבע בצבא והתפקידים דורשים חתימת קבע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-02-2008, 15:07
  YS* YS* אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.05.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "לשכת הגיוס תפנה אותך לגורמי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עבדול אלהזרד
לשכת הגיוס תפנה אותך לגורמי ת"ש. יש בצבא תפקידים שיאפרו לך לצאת כל יום הביתה וגם לעשות שבוע-שבוע, ושנועדו לאנשים במצבך: טבח בבסיס עורפי, מאחזק בחוות דלק וכנראה גם מאבטח מתקנים (בוודאות שבוע-שבוע, לאו דווקא כל יום בבית). מבין התפקידים היותר-איכותיים, תבחן את האופציה של פקיד מבצעים בחיל האוויר - ישנם בסיסים שבהם אופי השירות מבוסס, או לפחות היה מבוסס בשנות ה90, על משמרת רצופה של 48 שעות שלאחריה החייל (במקרה שאני הכרתי אישית - חיילת) שוחרר לביתו למשך שאר השבוע.

אני לא מבין את הדבר הזה, מפנים אותי לגורמי ת"ש מה אני צריך לעשות שבוע שבוע? אני מעדיף לעשות יומיות, גו'בניק פשוט וזה הכל, מאבטח מתקנים? איך בידיוק אני יכול לעבוד ולהיות מאבטח מתקנים? מה החוכמה של הצבא?
סה"כ אני מחפש לעשות יומיות, לא יותר מזה, לחזור כל יום ב3-4 הביתה, בלי יותר מדי בלאגן של שבוע כן שבוע לא וכו', אפשר פשוט לבקש את זה?

אין תפקידים קצת יותר נורמליים? אני מצטער על הזלזול אבל אין סיבה שאני אהיה מאבטח מתקנים או טבח, בתור בנאדם שעבר את כל המבחנים ליחידות מחשבים במודיעין.

נגיד ובסוף ימצא שישנן בעיות ת"ש ואני לא ארצה אף אחד מהתפקידים יתחשבו בזה? אני יוכל להיות בתפקיד רגיל של אדם ללא בעיות ת"ש?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר