לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 04-03-2005, 08:48
צלמית המשתמש של תוהו ובוהו
  תוהו ובוהו תוהו ובוהו אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 09.10.04
הודעות: 1,718
77% ממצביעי הליכוד: רוצים את שרון בשלטון

77% ממצביעי הליכוד: רוצים את שרון בשלטון



ראש הממשלה התקבל בשריקות בוז במרכז הליכוד? סקר "ידיעות אחרונות" קובע כי מעמדו איתן בתנועה. במלאת 4 שנים לכהונתו, אומרים 64% מהנשאלים כי הם סומכים עליו ו-66% מעניקים לו "טוב" ו"טוב מאוד". אבל 46% גם קובעים: משפחת שרון מושחתת
ynet



מרכז הליכוד הצביע נגד ראש הממשלה, אך בקרב הציבור התמיכה בו מרקיעה שחקים: סקר מינה צמח שמתפרסם הבוקר (יום ו') במוסף לשבת ב"ידיעות אחרונות" קובע כי 61% מאמינים שהוא האיש המתאים ביותר להוביל את ישראל לעומת 39% שסבורים אחרת. אבל 46% גם אומרים: משפחת שרון מושחתת עד היסוד.



למרות שריקות הבוז אתמול במרכז, עולה מהסקר כי 77% מקרב מצביעי הליכוד מעדיפים את שרון, לעומת 17% בלבד שתומכים בנתניהו.



במלאת 4 שנים לכהונתו, נשאל בסקר האם אתם סומכים על שרון שינהיג את המדינה בהצלחה, 64% ענו שהם סומכים עליו. הציון שמקבל שרון על תפקודו כראש ממשלה גבוה יותר: 66% מעניקים לו ציון "טוב" ו"טוב מאוד".

פרשנות

שרון יסתדר לבד / אטילה שומפלבי

ארבעה חברי כנסת מהליכוד. לזה זקוק שרון כדי להוריד מהפרק באופן מוחלט את נושא המשאל - אפילו אם ש"ס תחליט לתמוך. לשניים מהם, אגב, קוראים שרון. שרון הבהיר אמש היטב לחברי מרכז הליכוד - משאל עם לא יהיה. המרכז המפלגתי הכי מנותק מהמנהיג שלו, שרק לעברו שריקות בוז והביט בעיניים בורקות לעבר נתניהו
לכתבה המלאה





כשנשאלו הנסקרים האם דעתם על שרון השתנתה מלפני ארבע שנים הודו 33% כי שינו את דעתם לטובה. 29% אמרו שדעתם השתנתה לרעה. בקרב תומכי הליכוד, לעומת זאת, רק 21% שינו את דעתם לטובה לעומת 34% שדעתם השתנתה לרעה. במלים אחרות: מופתעים לטובה בעיקר אלה שלא תמכו בשרון.



גם בתשובה לשאלה "האם שרון הגשים את הציפיות שהיו לך ממנו?", רק 32% מתומכי הליכוד ב-2003 ענו ששרון הגשים את ציפיותיהם. 47%, לעומתם, טענו שהוא איכזב אותם.



בנושא ביטחון הפנים מקבלת ממשלת שרון ציון גבוה: 56% שבעי רצון מתפקודה.



מדהים לראות מה עשו השנים לזיכרון הקולקטיבי שלנו, והראייה היא התשובה לשאלה: מהו הדבר העיקרי שבו שרון ייזכר בהיסטוריה? 10% בלבד ענו ששרון ייזכר כאבי ההתנחלויות.20% ענו שהוא ייזכר כאחראי למלחמת לבנון. 11% - כאיש שפירק את הליכוד. אבל 45% סבורים ששרון ייזכר בהיסטוריה כאבי ההתנתקות.



ובנושא האמינות: 57% מכלל הציבור רואים בשרון ראש ממשלה אמין. לטענה של מתנגדי ההתנתקות, כאילו שרון הונה אותם, אין סימוכין: 62% אומרים כי הבינו מדברי שרון לפני הבחירות, על כך שיידרשו מישראל "ויתורים כואבים" כי מדובר בפינוי התנחלויות. רק 12% טוענים שלא הבינו זאת. אפילו בקרב תומכי הליכוד הבינו זאת 55%.

מודעה




ולשאלת משאל העם: 66% אמרו השבוע כי אילו התקיים היום המשאל הם היו מצביעים בעד ביצוע ההתנתקות. רק 26% הביעו בסקר התנגדות לתוכנית.



בתחום הכלכלי לא זוכה שרון לתמיכה גורפת. 55% טוענים כי לשרון לא איכפת מאנשים כמותם, 65% אינם מרוצים מהתיפקוד של ממשלת שרון בתחום הכלכלי, ובנושא הדאגה לשכבות לשכבות החלשות: רק 15% שבעי רצון, לעומת 84% שאינם שבעי רצון.



ובצד התמיכה האידיאולוגית 46% מהנשאלים קובעים: משפחת שרון מושחתת עד היסוד לעומת 45% שאינם מסכימים איתם. לשאלה האם ידע שרון על המעשים שבגללם הוחלט להגיש כתב אישום נגד בנו עומרי, ענו 82% ששרון ידע.


ynet
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:22

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר