לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2008, 03:03
  משתמש זכר z89 z89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.02.08
מידע זה לא שטויות..!
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Maccabi Haifa שמתחילה ב "פחח שטויות יש היום מג"דים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Maccabi Haifa
פחח שטויות יש היום מג"דים וקצינים בכירים עם קב"א מתחת ל50

היום כבר פחות נותנים לזה דגש..אם תהיה שפיץ ברמה יוציאו אותך לכל קורס פיקודי..

סבבה להוציא אותו אני לא אומר מראש שלא יוציאו אותו אבל בניגוד לחיילים בעלי קב"א 54 + שמיועדים לקצונה וחיילים שמתאימים לקצונה 52-54 (פה אני בספק) הוא לא יקבל לאחר 8-9 חודשי שירות זימון ליום הסבר על הקורס ואפשרות לצאת אליוו הוא יצטרך להוכיח את עצמו לפני המפקדים וזה אומר לקשור איתם קשרים טובים כי אחרי הכל הוא צריך את המלצתם היא מאוד חשובה בשבילו...כמו שאמרת הוא צריך להיות שפיץ ברמה אבל מצד שני אני לא אומר שחיילים בעלי נתונים כמו שהדגמתי בהתחלה לא צריכים להוכיח ברור שכן אבל לא ברמה שהוא יצטרך...
ואני מאמין שאם הוא יראה רצון טוב והתנהגות מתאימה אז יוציאו אותו..
כי הצבא שלנו לא עמוס בקצינים להיפך אפשר להגיד שיש מחסור מסויים בקצינים..!

וכמו ש-V.G כתב אם תגיש ערעור אז 99% שידחו לך אותו כי את המבחנים עושים פעם אחת והסבירו לך את זה בקצור מאוד קשה לקבל מבחנים חוזרים מאוד מאוד קשהה..

לגבי סיירות אל תתבאס אחי יש סיירות בכמה חטיבות שאתה תוכל להגיע אליהם דרך גיבושי יחטיו"ת
ושמה אני לא כלכך בטוח שהקב"א היא לא משחקת תפקיד חשוב...(תתקנו אותי אם אני טועה)

לגבי טיס לצערך(כנראה) אתה לא תקבל כי זה נמדד לפי קב"א ודפ"ר (גם פרופיל)..

לסיכום מה שיש לי להגיד לך זה שאל תתבאס מזה ואל תיקח את זה קשה
והכי חשוב אל תיתן לזה להרוס לך את המטרות שלך כי אחרי הכל יש דרך נכון שהיא פחות קלה אבל עדיין היא קיימת...ויש לך סיכוי ..

שיהיה המון בהצלחה..!

נערך לאחרונה ע"י z89 בתאריך 22-02-2008 בשעה 03:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-02-2008, 11:23
  mikiller mikiller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.05.07
אני רק רוצה להוסיף ..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי z89 שמתחילה ב "זה לא שטויות..!"

אם בנאדם לא יהיה בעל נתונים מתהימים לקורס פקודי ולבנוסף לא יהיה שפיץ ברמות כלומר בין ה5 החילים הטובים בפלוגה זועק לשמים להוציא אותו לקורס פיקודי המ'פ יעדיף לשלוח חייל בינוני טוב לרובאית ולא ילחם עליו כי גם כך העובדה שקב"א 54 זה כמעט אוטמטית לפיקוד אלה עם החייל ממש אפס וסמרטוט ולא רוצה להיות לוחם בקיצור גועל נפש ..
מה שקורא בפועל זה שהמ'פ ההשפעה שלו נורא מזערית וזה החלטת מג"ד וזה הולך קבא 52 פיקוד בדוק אלה במקרים יוצא דופן וכו' ..
כך שהמ'פ ילחם כמה שבא לו אבל עם יש חייל קב"א 54 מתאם קצונה 2 הוא ילך לפיקוד גם עם הוא חייל בינוני ומטה וכך בעצם מפסידים במלחמה ..

נערך לאחרונה ע"י mikiller בתאריך 22-02-2008 בשעה 11:26.
ישן 22-02-2008, 11:28
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי mikiller שמתחילה ב "אני רק רוצה להוסיף .."

לא יודע על סמך מה "הבדוק" שלך.
אני בתור מ"מ הוצאתי חבר'ה עם קב"א נמוכה יותר. יש נוסחה, אבל היא לא פשוטה כמו שאתה מציג אותה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 22-02-2008, 09:29
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ofek441990 שמתחילה ב "תודה לכל העונים משהו נוסף..."

תשלח מכתב ללשכת הגיוס, עם האבחון והעובדה שלא שוקלל בבחינה שלך.
בכל מקרה, להיות מפקד אתה תוכל (כמובן שתצטרך להוכיח את עצמך), ולצאת לקצונה יהיה מאוד קשה, למרות שלא ברור לי למה אתה חושב על זה עכשיו.

במאמר מוסגר, לא ברור לי אנשים חושבים שאחד שמוכיח את עצמו פחות טוב ממישהו שיצא בזכות קב"א גבוהה. אם כבר להיפך, הייתי מעדיף לשרת תחת אדם בעל קב"א נמוכה שיצא לפיקוד. זה רק מוכיח את איכותו.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 22-02-2008, 11:17
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי ofek441990 שמתחילה ב "הבעיה היא שלא כל כך פשוט..."

ויש דברים שאתה פשוט לא יודע. או כן, זה קל מאוד לדבר עכשיו, מביטחון ביתך ומאחורי מסך ומקלדת. אני מציע שתאכל את השירות שלך ביס אחרי ביס. ראיתי מלא חבר'ה כמוך, כולל בפורום הזה, שניסו לגעת בשמש. לא מעט מהם נשרפו כליל.

ישן 22-02-2008, 14:03
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי magal22 שמתחילה ב "שאלה לעידן ולביטיס(שממה..."

קב"א 54 מתאם 2 זה נתונים גבוהים. לא תהיה לו בעיה לצאת לקורס קצינים. ל 54 מתאם 0 תהיה בעיה גדולה יותר, והוא יצטרך להתחרות.
האם הכל מסתכם בקבא ומתאם? לא. אבל יש לזה משקל נכבד מאוד.

מכיוון שמדובר במערכת גדולה, היא צריכה מדד אובייקטיבי כלשהו לאבחנת סיכוי של אדם מסויים להתאים לפיקוד וקצונה. זאת בניגוד למדד סובייקטיבי של מפקד שמסתכל על החייל שלו. לכן נתוני הקצונה חשובים לא פחות מהמלצת מפקד. במאמר מוסגר אני אגיד ששלחתי חיילים בעלי נתונים גבוהים לפיקוד על מנת שאני אוכל לשלוח שני חבר'ה עם נתונים נמוכים להיות מ"כים - וההחלטה השתלמה מאוד (אגב, אחד מהם הוא בעל קב"א 49 והוא הפך לרס"פ רובאית די מהר).
אפשר להתווכח לפה ולשם אם השיטה מתאימה גם היום, אבל העובדה היא שצה"ל עצמו מפרסם שהוא הולך לבצע סדרה נוספת של מבחנים.

ישן 22-02-2008, 14:28
  magal22 magal22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.08
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "קב"א 54 מתאם 2 זה נתונים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ביטיס
קב"א 54 מתאם 2 זה נתונים גבוהים. לא תהיה לו בעיה לצאת לקורס קצינים. ל 54 מתאם 0 תהיה בעיה גדולה יותר, והוא יצטרך להתחרות.
האם הכל מסתכם בקבא ומתאם? לא. אבל יש לזה משקל נכבד מאוד.

מכיוון שמדובר במערכת גדולה, היא צריכה מדד אובייקטיבי כלשהו לאבחנת סיכוי של אדם מסויים להתאים לפיקוד וקצונה. זאת בניגוד למדד סובייקטיבי של מפקד שמסתכל על החייל שלו. לכן נתוני הקצונה חשובים לא פחות מהמלצת מפקד. במאמר מוסגר אני אגיד ששלחתי חיילים בעלי נתונים גבוהים לפיקוד על מנת שאני אוכל לשלוח שני חבר'ה עם נתונים נמוכים להיות מ"כים - וההחלטה השתלמה מאוד (אגב, אחד מהם הוא בעל קב"א 49 והוא הפך לרס"פ רובאית די מהר).
אפשר להתווכח לפה ולשם אם השיטה מתאימה גם היום, אבל העובדה היא שצה"ל עצמו מפרסם שהוא הולך לבצע סדרה נוספת של מבחנים.

מבחנים שיבוצעו לפני הגיוס לצבא אם אני לא טועה. פה לדעתי זה הטעות כול עוד מדובר על מבחנים קדם צבאיים זה טוב ולדעתי יעיל אבל שוב לך תשווה נער בן 17 לחייל בן 19 יש הבדל רציני בחשיבה , הבנתי שיש מבדקי קצונה שיכולים לעלות את המקדם קצונה האם זה נכון?

ואני ישאל שאלה בשמי ממה שאני יודע הקבא 54 הדפר 60 הסימול עיברי יחסית נמוך וכנראה מקדם קצונה 0 (קיבלתי זימונים לעתודה , מניסיונך זה אומר משהו על המקדם קצונה?)
עכשיו לפי דבריך תיהיה ליבעיה לצאת לקורס פיקודי האם אני צודק? כי הבנתי שהסימול עיברי נכנס בחשבון אבל לא רק נכנסים גם הקבא הדפר ועוד כמה נתונים.

האם אתה יכול לעשות לי סדר בדברים?
ישן 22-02-2008, 17:11
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי magal22 שמתחילה ב "[QUOTE=ביטיס]קב"א 54 מתאם 2..."

אני לא יכול לנחש את הנתונים שלך, אבל זה לא ימנע ממך לצאת למ"כים לפחות.
מעבר לכך, צריך לזכור שאנשים שרוצים להוציא לקצונה צריכים לעבור מבדקים, כך שהנתונים שהתגייסת איתם הם ברי שינוי (לרע כמו לטוב!)

ישן 22-02-2008, 17:27
  magal22 magal22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.02.08
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "העלבת אותי פעמיים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי עידו403
בפעם הראשונה כשקראת לי עידן, בפעם השנייה כשכתבת שהייתי קצין.

המון סליחה בקשר לשם (עכשיו אתה מבין למה הסימול עיברי לי נמוך :>) , ומה רע בקשר לקצונה?(אני כמעט בטוח שקראתי באחד האשכולות שלך שאתה קצין).

לביטיס נניח והנתונים שלי הם קבא 54 דפר 60 סימול עיברי 6 מקדם קצונה 0 (במקרה הגרוע ביותר) האם יש סיכוי טוב שאני יצא לקורס מכים? ומשם האם הדגש הוא על איך אני בתור מ"כ לא?(או עדין יש דגש על נתונים) שמעי על אנשים שעשו מחדש את האימות נתונים שהעלה להם את הסימול עיברי ומשם גם המקדם קצונה עלה האם זה אפשרי? ושאלה אחרונה האם זה משנה לאן אני הולך (צנחנים,הנדסה, נחל, שיריון) האם בכול סיכוי המקום לצאת למכים שונה?

שוב תודה
ישן 22-02-2008, 17:48
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי magal22 שמתחילה ב "[QUOTE=עידו403]בפעם הראשונה..."

דבר ראשון, למ"כים זה לא יפריע להוציא אותך, גם אם תהיה בינוני יחסית (אולי זה ישפיע על התזמון שבו תצא).
שנית, איכות התפקוד שלך תשפיע מאוד על כמה יהיו מוכנים להתאמץ להוציא אותך לקצינים. גם בתור מ"כ וגם בתור חייל.
שלישית, כמה ידחפו אותך לפיקוד מאוד תלוי במצב כוח האדם. זכור לי שבטירונות שלי, המצב היה כ"כ גרוע שהוציאו אנשים למ"כים, שלא היתי נותן להם להיות סגני מפקדים של חוליה אחורית בכיתה אחורית בעיתות שלום.

בנוגע לשינוי נתונים - אני לא מכיר את שיטת החישוב, לכן אני מעדיף לא להעיר על כך.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:41

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר