לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2008, 15:45
צלמית המשתמש של ~ים~ כחול עמוק
  משתמשת נקבה ~ים~ כחול עמוק ~ים~ כחול עמוק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.07
שלח הודעה דרך ICQ אל ~ים~ כחול עמוק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עמית ט המגניב שמתחילה ב "בקשר למבחנים חוזרים"

תראה,
אני הייתי במצב שלך,
אני גם הייתיצריכה מבחנים פסיכוטכניים חוזרים(המצב שלי הרבה יותר מורכב ומסובך ובגלל זה אל נדון בו) אבל מה שאני יכולה להגיד לך שזה נורא נורא 'נדיר' לקבל את המבחנים החוזרים האלו!!
ולכן, תעשה כל מה שאתה יכול, תשלח להם במאורגן, במעטה גדולה כזאת :

מכתב מיועצ/ת השכבה, ממחנכ/ת ,ממישהו שאחראי עליך אולי במסגרת חברתית ומכיר אותך טוב(וכמובן שבוגר-למשל אני שלחתי מהמאמן שלי בהכנה לצה"ל), ומכתב שלך שמסביר את הבקשה למה אתה דורש מבחנים חוזרים, כמה זה חשוב לך ושתשמח לקבל תשובה גם במידה והיא שלילית!
ככה תדע שעשית באמת כ=ל מה שיכולת לעשות!
לי נותר רק להחזיק לך אצבעות!
בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2008, 15:58
  T-baby T-baby אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ~ים~ כחול עמוק שמתחילה ב "תראה, אני הייתי במצב שלך, אני..."

אני עשיתי מבחנים חוזרים.

אז ככה....יש לי קשרים חזקים עם לשכית הגיוס ובמיוחד עם המפקד שלו אז הם עזרו לי המון עם כל התהליך. אני יכול להגיד לך זה שאם יש לך פרוטקציות אז תנצל אותם עד הסוף כי זה יהיה ממש בעייתי להצליח להשיג מבחנים חוזרים בלי עזרה. לאחר שהצלחתי לדחוף את הבקשה שלי , דוד שלי המילץ לי להביא תעודות וכל מיני המלצות על מנת להראות להם שהציון שקיבלתי לא באמת משקף את היכולת שלי. הבאתי המלצות מהמנהל,יועצת, מחנך וכו'... ובנוסף כתבתי מכתב שבו פירטתי את השאיפות שלי לגבי הצבא כו... אקיצר פול חירטוטים. בכל אופן, לבסוף הם הזמינו לשיחה בתל השומר, ולאחר מכן חזרתי הביתה וקיבלתי שיחה אחרי יומיים שעלי לעשות מבחנים חוזרים בלשכת הגיוס. עלית מ-51 ל-54.
בהצלחה אחי! תביא המון המלצות! תשתמש בפרוטקציות ואל תשכח ללחוץ עליהם כל יום!!! ככה אני עשיתי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:20

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר