23-02-2008, 17:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.02.08
|
|
היתפשטות הטרור בעזה
שלום אני לוחם בצה"ל ורציתי להעלות בעיה שכבר מספיק זמן נמשכת ללא טיפול והיא הטרור וירי הקסאמים שבעזה לא יתכן שאנחנו בתור העם והכוח ששולט פה ושואף כל הזמן לשלום ולעזור לערביי עזה ( ובכוונה אני לא אומר פלסטניים אני לא יפרט למה אם מישהו רוצה להבין למה לא פלסטניים שיפנה אליי ואני יענה לו)
והם בשלהם מנצלים זאת ושמים עלינו קצוץ כמו שאומרים.
לא יתכן דבר שכזה במדינה שיש לה חוקים וצבא חזק.
אנחנו חייבים לעצמנו להראות להם מי אנחנו ולמה אנחנו מסוגלים ולהחזיר לעצמנו את הכבוד שלנו.
זה לא יכול להיות שחבורה של ילדים,ומזה זה מתחיל לטרוריסטים רציניים. ובכלל אירגוני טרור יעשו מה שהם רוצים הגיע הזמן והשעה לפעול ולגרום לכך שאנחנו אלו שנכתיב את סדר היום.
הפתרון לכך הוא לא לזמן קצר אבל חייבים להתחיל אותו.
בהתחלה עלינו להפעיל כוח רב בעזרת אש מסיבית ולעצור ולהשמיד אזורי שיגור ואת כל מה שנמצא באזורי השיגור.
לאחר מכן עלינו להטיל כמות רצינית של כרוזים שבהם עלינו להסביר את כוונות השילטון ולהסביר להם כמה החמאס רע להם, ובכלל אירגוני הטרור. דבר אחד עלינו לזכור זהו תהליך לא קצר.
בנוסף לאחר פעולות אלו עלינו לבצע המשך של פשיטות קרקעיות ולפגוע נקודתית ולא להפסיק לשבת עליהם בצורה מסיבית ולגרום להם לבצע טעויות שלבסוף יגרמו לחיסולם.
יש לזכור ברגע שהטרור מאבד את העדה הציבורית ומרחיקים ממנו אמצעי תקשורת הוא לא שווה כלום.
|