לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-02-2008, 19:34
  ריאה ירוקה ריאה ירוקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
שלח הודעה דרך ICQ אל ריאה ירוקה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי DavidChotak שמתחילה ב "מה בעיה עם שריון? תעשה את..."

שמע אחי אני אומר לך את זה בשבילך כי אני הייתי במצב דומה לשלך רק שרצו אותי בהנדסה ורציתי משהו אחר, גם סירבתי פינוי בבאקום, אני אומר לך כמעט בטוח שלא תקבל גולני במרץ הזה ולא בגלל שאין מקום בגלל שהם פשוט לא יתנו הם משתמשים ביד ברזל עכשיו ,הם לא רוצים שישברו להם תמילה כאליו שהם יתנו מה שהמלש"ב רוצה, תנסה לסגור תשיבוץ שלך כבר לפני הגיוס והגעה לבאקום , מה שהם עושים לך שם מזה משביז וקשה ,שיהיה בהצלחה בכול מקרה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-02-2008, 15:40
  BenSTI BenSTI אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.07
גם אני סירבתי פינוי - ממש לא ממולץ!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oron12 שמתחילה ב "סירוב פינוי"

הייתי אמור להתגייס למוד"ש אבל בגלל ראיה העבירו אותי להנדסה קרבית..רציתי להיות חי"ר בגבעתי או בנח"ל.אז סירבתי פקודה..הייתי שבועיים וחצי בדובב, זה היה קשה מעייף ומדכא ברמות!!!אבל האמנתי למה שכולם תמיד אמרו "תסרב - תקבל מה שאתה רוצה" אז כנראה שאת המוטו הזה צה"ל כבר מכיר וזה ממש לא בא לו בטוב..אחרי כל הסבל שעברתי נשארו בידי שתי אפשרויות:
1) כלא ומשם או לג'וב מאעפן או לצאת מהצבא על אי התאמה..על ידי כך שאחרי הכלא היו מחזירים אותי שוב לבקו"ם להנסדה והייתי מסרב שוב..(יש המון אנשים שלא מאמין שזה נכון אבל מנסיון ומחברים שהיו איתי..זה התהליך שעוברים וזאת התוצאה)
2) לקחת דח"ש - דחיית שירות עד למחזור הבא..ולהפוך להיות צעיר טורבו..

אני כמובן לקחתי דח"ש אבל הקצין מיון לא נתן לי את מה שרציתי, כדי שאני לא אספר לכם שסירבתי וקיבלתי מה שרציתי..
אז גבעתי ונחל הוא לא נתן לי..ועכשיו אני מתגייס לכפיר..

לסיכום, סירבתי וסבלתיי ושום דבר טוב לא יצא לי מזה..אז תעשו טובה ואל תהיו אדישים כמוני..תדאגו שאתם מתגייסים למקום שאתם רוצים..ותמיד תכין PLANE B.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר