לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-02-2008, 23:54
  idapal idapal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.07
תחקיר בטחוני

שלום,
רציתי לדעת: בתחקיר בטחוני, עד לאיזו רמה חודר הצבא לפרטיות של המלש"ב?
זתומרת לאחר שאני ממלא את השאלון, מה שואלים בדיוק בראיון? ולאחר הראיון ולאחר שמסרתי את השאלון, ברור לי שהם מתקשרים לכל מיני מכרים שלי. אך האם הצבא בודק נתונים יותר לעומק מזה? האם הוא באמת פונה לכל מיני גופים ציבוריים (גם אם אין לי שום מעורבות באירוע פלילי כלשהו)?

אני שואל זאת עקב ההרגשה של החדירה העמוקה לפרטיותי, אשר מלחיצה אותי (פשוט אני תמיד נלחץ כשאני מרגיש שחודרים לי לפרטיות).

אה ועוד שאלה: אם אני צריך לדווח על עבירות מחשב...הורדת שירים, גלישה לאתרי סקס (לא שגלשתי אבל בכל זאת), תוכנת ווינדוס לא חוקית, הורדת משחקים וכד' נכללים בקטגוריה זו? האם כדאי לדווח על זה - גם אם הפסקתי עם זה ממזמן? אם לא אדווח על דברים מסוג הנ"ל, עד כמה זה עשוי להשפיע על קבלתי לתפקיד והאם זה יסייע לי או ייגרע?

תודה מראש.

*הערה: רמת הסיווג הביטחוני שדורשים ממני איננה גבוהה מדי, תחקיר בטחוני לחיל המודיעין ליחידות המחשבים והטכנולוגיה השונות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2008, 01:31
  Guy.P.A Guy.P.A אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.05.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי idapal שמתחילה ב "אה יופי תודה אחי...אתה טוב בהרגעת אנשים שנלחצים משטויות אה?"

לגלוש לאתרי פורנו מתחת לגיל 18 היא לא עבירה על החוק.
האיסור שמופיע בכניסה לאתרים הוא כיסוי תחת להגנה מפני תביעות, שאחרי זה לא יבואו אנשים ויגידו שהם נחשפו לחומרים האלה בטעות וזה הרס להם את הילדות ולא הייתה אזהרה שזה פורנו וכו' וכו'.

החזקת תוכנות זה בגדר הפרת זכויות יוצרים, לא עבירה על החוק על פי החוק שצה"ל מתכוון אליו.

בתחקיר יעברו איתך על כל הסעיפים של התחקיר, וידברו על זה איתך לעומק.
זה דיי מתיש אבל זה עובר.

רק תגיד את האמת, אל תחסוך בפרטים, שום דבר לא יוצא מחדר הזה ובאמת שזה הכל בסדר.

אני ספרתי שם גם דברים מאוד אישיים כביכול שהיא חייכה ובדרך כלל שאלה אם לא היו דברים יותר רציניים מזה ( סוגים שונים של דברים ). פשוט תדבר, תעשה לבד קישורים ותספר הכל, אם אתה חושב שיש קשר אז יש קשר. אל תשקר, לא שקרים לבנים ולא גדולים.

כשהיא שאלה על ההורים שלי ועל הנישואים שלהם הדבר הראשון שאמרתי לה זה שהם לא נשואים, כיוון שההורים שלי אף פעם לא התחתנו טכנית, אלא פשוט חיים ביחד כבר 31 שנה. סתם דוגמא לכך שאין דבר כזה שיתוף יתר, זה רק מראה שאתה לא חוסך בפרטים ושאתה פה כדי להגיד את האמת ושאין לך שום דבר להסתיר!
ישן 28-02-2008, 15:22
  gothic_ gothic_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.12.04
לגבי תחקיר וסיווג
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idapal שמתחילה ב "תחקיר בטחוני"

באמת שאין לך מה לחשוש, המון מתגייסים עוברים תחקיר בטחוני.
בהחלט קיים סיכוי שישלחו אותך לפוליגרף. תלוי בדרגת הסיווג שאתה הולך לקבל, תלוי ברושם שאתה משאיר ותלוי בכמות וחשיבות המידע המסווג שאתה עומד להיחשף בפניו.
לא סביר שעובד רס"ר שמשרת בבסיס מסווג יעבור פוליגרף (הוא עובר תחקיר ומקבל סיווג) אבל זאת אפשרות שללא ספק קיימת.
לגבי הורדת שירים, תוכנה לא חוקית, אתרי פורנו וכו' זה בסדר (אני לא מצדיק את העבירות האלו, אבל המון אנשים עושים את זה, ומבחינת הצבא זה לא אומר שאי אפשר לסמוך עליך).
לעומת זאת- סמים, עבירות פליליות, ודברים כאלו עלולים להוות בעיה, לא תמיד, תלוי בחומרת המעשה. יש גם אנשים שעישנו סמים ועברו תחקיר. תגיד את האמת, אל תנפיץ, אל תשקר. תן להם להחליט אם אתה מתאים או לא.
אם תשקר ויתפסו אותך אתה יכול להיענש בחומרה ואם תגיד את האמת במקרה הכי נורא לא תקבל סיווג.
אל תדאג, אף אחד לא נכנס לך לתחתונים, זה התהליך, תגיד את האמת ומה שצריך לקרות יקרה. בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר