בעולם לא נותנים לנו כבוד אז מה עושים? מראים להם מה אנחנו שווים
סיפור נחמד כיצד ניתן ללמד אנשים מחו"ל מי זאת ישראל באמת
היום שיחקתי ב sf ושניכנס למשחק עירקי, התחיל לרדת על ישראל,שיש שם רק ה hackers ולאגרים שלא יודעים לשחק. (יש בזה אמת כל שהיא, אך לא כולם ככה.) חטפתי עליו את גנענע... (הוא לא ידע עד אז שאני מישראל לצערו...)
שתקתי במקום זה למדתי אותו לקח! ובצורה הכי קשה שיש... מה עשיתי? התחלתי באמת לשחק בצורה רצינית (בלי לרמות ולהרוג את כל הקבוצה היריבה, כמו שאני יודע לעשות...) והיה אפשר לרחם על הקבוצה שלו. הורדתי את הקבוצה שלו ואותו לבד משחק אחרי משחק וכל פעם הרגתי אותו במיוחד. אוי איזה כייף!
אחרי זה אמרתי לו שאני מישראל והוא ברח כמו פחדן עם שאר החברים שלו הדוברי ערבית...
אני בטוח שהפעם הבאה שהוא יפתח את הפה שלו על ישראל הוא יזהר מאוד
ישראלים יכולים להיות מסוכנים לבריאות כאשר מציקים להם.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי BUBY שמתחילה ב "יש סיכוי כלשהו שאתה מכור לרשת..."
מכור? לא הבנתי, תוכל להסביר? פרט?
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "בעולם לא נותנים לנו כבוד אז מה עושים? מראים להם מה אנחנו שווים"
חכה... שרתי הSF עוד יקבלו הוראה מבית המשפט הבינ"ל להחרים כתובות IP מישראל, בתגובה לפשעי המלחמה הוירטואלים של האוייב הציוני כלפי הציבור הערבי המקופח בתפוצות.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי BinaryBlue שמתחילה ב "חכה... שרתי הSF עוד יקבלו..."
הם לא יכולים... זה עסק כלכלי, כיצד חשבת הם עובדים? תמורת בוטנים אולי? זהו שלא?
עכשיו ברצינות... ישראלים קונים שם פריטים ותוספות, כמו מכל העולם אז הם לא יעיזו לחסום אותנו.
אני גם מתכוון לקנות שם פריט כל שהוא לחודש לקבל עוד כסף כל משחק אחרת לא אוכל לקנות רובים חדשים...