לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-02-2008, 12:01
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "העם זאת תעמולה של הצבא או של YNET?"

המקור לידיעה הוא הודעת דובר צה"ל שנשלחה אתמול בערב (תוכל למצוא אותה באתר צה"ל ולהחליט בעצמך אם דו"ץ הבליטו את מוצאו של השופט החדש).
נדמה לי שחוץ מחנן כתבים אחרים לא התייחסו לידיעה כיוון שבצמוד אליה הופצה גם ההודעה על תוצאות החקירה בעקבות מותו של אסף וקסמן בהתהפכות הנגמ"ש.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-02-2008, 13:08
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי end__game שמתחילה ב "קודם כול. פשוט חבל על..."

הצבא היה, ועודנו, כלי למוביליות חברתית כלפי מעלה.
זה החל מהרמות הקטנות, בהן עולה חדש יכול לקבל רשיון על משאית בחינם, להכיר את כבישי הארץ ואחר כך לעבוד כנהג, ונגמר ברמות הגבוהות בהן מגזר שלם מתגאה באחד משלהם ש"עשה את זה" - לדבר יש ערך גם בעיני הגופים העוסקים בקליטת עלייה ואלו שעדיין מאמינים בערך הישן והיפה של "קיבוץ גלויות".

ככה היו לנו הצוללן האתיופי הראשון, המירוץ אחר הרמטכ"ל התימני הראשון, הטירון הראשון מעדת הכושים העבריים, הקצינה הערביה הראשונה, הצוער המוסלמי הראשון, המחזור הראשון של הנח"ל החרדי, המ"פ הראשון שיצא מהארון וכן הלאה. מיותר לציין שכל אלו פיקנטיים יותר מסתם חייל רגיל - שחייל רגיל יכול להיות בדיוק כמוהם, רק לא הראשון - אני לא זוכר שראיתי כותרות מטעם דו"צ בהן נאמרו דברים כמו "המ"פ הוא רוסי" או "החניך המצטיין של בה"ד אחד הוא מרוקאי" - לעומת זאת אם המ"פ היה סיני או שהחניך המצטיין היה טרנסקסואל, כנראה שהיו מדברים עליהם יותר - כי היום אפילו חרדי ואתיופי בתפקידים הנ"ל זה כבר לא חדשות...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:28

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר