
13-03-2008, 08:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
|
|
|
שני ססמאות שיכולים להביא למהפך ולשלום אמיתי
מכה - עיר הבירה של העם הערבי, ירושלים - עיר הבירה של העם היהודי!
ערב (הסעודית) - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל.
מה שהססמאות האלו עושות, זה:
1. הימין בישראל הוא רחוק מאוד מקיצוניות, אם הוא היה דורש שטחים בערב הסעודית, או אז זה היה קיצוני, אבל ירושלים שלנו, עיר הבירה שלנו.
3. זה מסביר את הצדק שלנו מול העולם הערבי.
3. זה בעתיד יביא לשלום אמת. זה מרחיב את האופק. לא התקוטתות על חבל ארץ קטנה שכולם רוצים אותה. יש המון ארצות ערביות, מעל ומעבר ממה שמגיע להם.
4. זה מיוסד גם על התנ"ך, על המשפט הידוע של יפתח הגלעדי: את אשר יוריש כמוש אלוהיך אותו תירוש, ואת אשר יוריש לנו ה' אלוקינו אותו אנחנו נירוש. לכל עם יש את הארץ שלו, שהנחיל ה', ושם בערב הסעודית יש להם את הטפלות שלהם, וזה ורק זה שלהם.
5. זה הצלה גם לעם הערבי, בגלל שעל פי מה שכתוב במסכת סוטה, כל הנותן עיניו במה שלא שלו, גם מה שיש לו הוא מפסיד, לכן אם הערבים לא יפסיקו לחמוד חלקיקים מארץ ישראל, הם יפסידו גם את ערב הסעודית.
הסברתי את הנושא הזה המון פעמים בפורומים. חיפוש של הססמה "ערב הסעודית לערבים" בגוגל יכול למצוא את כל ההסברים.
_____________________________________
יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
|