16-03-2008, 10:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.02.08
|
|
שמעו קראתי את הכתבה...נטיות אובדניות מגיל 15? WTF אני לא מבין ת'נוער של היום(כן אני רק ילד צעיר בן 18 ואני קורא להם נוער) שאני ההיתי בן 15 עניין אותי איך להכין את שיעורי הבית...
לא קשור אבא מסיירת מטכ"ל או שתם ג'ובניק או אפילו אחד שלא שירת...הילדה עם נטיות אובדניות אז צריך לטפל בה...לאנשים כאלו המסגרת של הצבא לא מתאים...\
מה שהכי מעציב אותי זה הנוער האובד וה"לומד"
תיכנסו לישראבלוג יש שם מליון בנות 13-14 שרוצות להיתאבד בגלל שטויות...וחשבות שהחיים שלהן שחורים...
הן לא יודעים מה זה חיים וכבר מבקשים ת'מוות...מי האשם? הטלוויזיה? מערכת החינוך? מוזיקה?...לרוב קל להאשים אותם אבל לדעתי זה ההורים הנותנים לילדה בת 14 ללכת להסתובב ברחוב או להתלבש כמו איזה פריקית עם ניטים ושטויות כאלו....אני רואה את הילדים האלו של גילאי 16-17 במקיף שלי (לשעבר) אני מקבל שחור בעניים על זה שהם יהיו חיילים...אני רואה את הדור הצעיר יותר אני אומר אבדנו...
ולגופו של עיניין ...היא עצמה לא היתה מתאימה לצבא בגלל האישיות שלה האופי שלה הייחודיות שלה ואידיאולוגיה שלה שימו לב שבראיון היא אומר שהיא התגייסה רק כי אנשים אמרו שהיא לא יכולה...
"כאשר דורון הלכה לקרבי התפלאתי", אומרת גבינט, "כי היא היתה נגד הכיבוש והתגייסה בשביל הנעליים הגבוהות, המדים, הפוזה, הפאסון. פחדה לא להיות הכי הכי. הדיבור שלה על קרבי היה שונה לפני ואחרי הגיוס. ביחידה היא לא הסתדרה גם בגלל החובה להיות בקבוצה ללא רגע לבד, שיגע אותה להיות מוקפת בנות"
בצבא תבוא לתרום לא להוכיך לאנשים משהו מקסימום להוכיך לעצמך אבל לא לאחרים...לא מתגייסים דווקא(ויש הרבה בנות שעושות את זה לצערי)ואם יש לך בעיות חברתיות אז אל תלך בכלל
בסדר מקבל את זה שהשירות שלה במערך הלוחם קצת היה לה קשה ודפק לה ת'קופסא שהיתה קצת שונה גם קודם מאדם רגיל(לא שזה רע) אבל העיברו אותה לשלישות ליהיות ג'ובניקית אחריי שביימה התעלפות והיה לה קשה...השירות במערך הלוחם לא הגורם הבעייתי אלה המסגרת הצבאית עם האישיות של הבן אדם...כידוע הצבא לא שם עם האידאולוגיה שלך...אתה בשבילו כלי...מבצע הוראות...כמו מכונה
ככה לפחות אני רואה את זה
יהי זכרה ברוך 
נערך לאחרונה ע"י ברק(אלפי)אלפסי בתאריך 16-03-2008 בשעה 11:01.
|