לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-03-2008, 16:00
  DudiD DudiD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.01.05
מספר שאלות על גיבוש חובלים

חג שמח לכולם.

יש לי מספר שאלות בקשר לגיבוש חובלים שייערך בשבוע הבא.

1) האם במצב של מעבר הגיבוש בהצלחה, ניתן לחתום ויתור על קורס חובלים ולא להתגייס לשם?
השאלה היא האם מעבר גיבוש חובלים קובע שמתגייסים לשם או שאפשר לחתום ויתור...ואם כן עד איזה שלב?

2) הבנתי שאם מסיימים את הגיבוש (גם בלי לעבור) אפשר לקבל גיבושי המשך ביחידות עילית אחרות.
האם במצב של מעבר הגיבוש והתקבלות לקורס חובלים, במידה ואפשר לחתום ויתור, האם המצב דומה?

3) קראתי באחד המקומות שגיבוש שנמשך מעל 4 ימים נחשב בפז"מ...זה נכון? ואם כן במה זה מתבטא?

4)במידה ואני מתמיין לעתודה, איך מעבר גיבוש חובלים משפיע על זה?

תודה רבה!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-03-2008, 16:11
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DudiD שמתחילה ב "מספר שאלות על גיבוש חובלים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DudiD
חג שמח לכולם.
יש לי מספר שאלות בקשר לגיבוש חובלים שייערך בשבוע הבא.
קודם כל תעשה חיפשו פעם הבאה.

1) האם במצב של מעבר הגיבוש בהצלחה, ניתן לחתום ויתור על קורס חובלים ולא להתגייס לשם?
השאלה היא האם מעבר גיבוש חובלים קובע שמתגייסים לשם או שאפשר לחתום ויתור...ואם כן עד איזה שלב? כן, ניתן לחתום וויתור, זהו תפקיד התנדבותי, ניתן לחתום וויתור בכל שלב, גם בקורס ואפילו לקראת סיומו.

2) הבנתי שאם מסיימים את הגיבוש (גם בלי לעבור) אפשר לקבל גיבושי המשך ביחידות עילית אחרות.
האם במצב של מעבר הגיבוש והתקבלות לקורס חובלים, במידה ואפשר לחתום ויתור, האם המצב דומה? גיבושי המשך תלויים בציונך מיום הסיירות, אם הם גבוהים תוכל לקבל שלדג או 669 אם לא אז תקבל ככל הנראה גיבוש צוללות.
בנוסף למסיים גיבוש חובלים ישנו ראיון צנחנים, אבל לא הייתי בונה על להתקבל דרך הראיון.

3) קראתי באחד המקומות שגיבוש שנמשך מעל 4 ימים נחשב בפז"מ...זה נכון? ואם כן במה זה מתבטא? אני לא בטוח אם זה נחשב או לא, אם כן אז תעשה 3 שנים פחות 4 ימים.

4)במידה ואני מתמיין לעתודה, איך מעבר גיבוש חובלים משפיע על זה?
לא יודע, אני רק יודע שאני מכיר בחור שכמעט סיים תואר הנדסאי מכונה בעתודה ועשה גיבוש חובלים, התקבל, והוא בדרך לקורס למגמת קצין מכונה.
לדעתי, לימוד אלקטרוניקה או מכונה מעלה את סיכויי הקבלה שלך בהרבה.

תודה רבה!!

ישן 21-03-2008, 19:23
  mrwiseass mrwiseass אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.12.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי gwert שמתחילה ב "גם לימודים תיכוניים במגמות..."

כן, הם מחפשים חברה שיש להם רקע בזה ומתעניינים בזה, העניין הוא שאתה תעבור את הגיבוש רק למגמת אלקטרוניקה\מכונה ולא למגמת שייט.

עכשיו אני יודע שזה מאוד צעיר מבחינתי להגיד את זה אבל אני אגיד בכל זאת,
היו איתי חברה בגיבוש שלא היו טובים כמו חברה אחרים, אבל התקבלו למגמות אלקטרוניקה ומכונה.

שמע קשה שלא לשים לב (ודיברתי עם הרבה חברה אחרי הגיבוש, גם עם אלה שלא הצטיינו ועברו למגמות אלקטרוניקה \ מכונה) שהדרישות למגמות אלקטרוניקה\מכונה הן שונות וזה שאתה לומד ומתעניין כבר בחומר הלימודי הזה מפצה על ציונים מעולים בגיבוש.

שלא תבינו אותי לא נכון כל מי שפה, יש גם הרבה חברה שפיצים ביותר שהגיעו למגמות אלקטרוניקה מכונה ואפילו לא רצו ודי הכריחו אותם בגלל שיש להם כבר רקע בזה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:42

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר