לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-03-2008, 17:00
  THDUR THDUR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.07
מדור רפואה - קבלת יום סיירות כחריג/ללא בקשת חריג

שלום

היום קיבלתי מכתב ממדור רפואה לאחר שקיבלתי מכתב אחר ממדור סיירות שאומר שאני לא זכאי ליום סיירות בגלל הנתונים הרפואיים שלי (יש לי פרופיל 97 וסעיף ליקוי ראייה קל).

זה תוכן המכתב:

הנדון: בקשתך לשינוי פרופיל רפואי.

1. עיינתי במסמכים שהגשת לצורך דיון מחודש בפורפיל שנקבע לך בעניין:
בדיקת ראייה (צמד המילים האחרון בכתב יד).
2. לאחר עיון בבקשה ובמסמכים החלטתי כדלקמן:
*שאין מקום לשינוי פרופיל, שכן יש לך כבר סעיף/סעיפי ליקוי בחומרה ההולמת, עפ"י החלטתנו, את בעייתך/בעיותיך הרפואי/יות.
3. אני מאחל לך הצלחה בשירות

בברכה, יו"ר ועדה רפואית.

העניין הוא כזה, אני שלחתי מכתב שבו ציינתי שאני מבקש לשנות את חומרת הסעיף ולא לשנות פרופיל רפואי או להוריד את סעיף ליקוי הראייה!
כל המכתב הוא נוסח אחיד (ז.א מודפס) כאשר רק בוחרים את השורה הרלוונטית לכן אולי זה שונה מעט ממה שבאמת רצו לציין בפני.
בכל מקרה, או שכבר היה רשום בתיק הרפואי את המס' הנכון כמו שאמרתי בסיכום פרופיל והרופא לא הבין למה אני שולח מכתב שמאמת שוב את מה שרשום בתיק האישי או שהם לא הבינו נכון את המכתב ששלחתי.
במצב כזה אולי פשוט לא עידכנו את זה במחשב?! את מי ואיך אני שואל דבר כזה?
בכל מקרה כאמור הסעיף נשאר, השאלה אם הוא שינה (אם היה צריך) את המס' בתיק הרפואי כי עפ"י הבדיקה בצו ראשון רשום לי 1.5 ו - 0.5 לעומת המסמך מהרופא שרשום בו -1 ו - -1.

מה עכשיו אני צריך לעשות? להתקשר ללשכ"ג ולבקש לדבר עם מישהו ממדור רפואה שיעיין בתיק האישי שלי ויבדוק מה רשום? כי שוב, 1.5 ו - 1 נחשב לאותה רמת ליקוי והכל וכו' אבל מבחינת מדור סיירות זה שני דברים שונים לחלוטין..

תודה מראש! אשמח לכל עזרה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-03-2008, 18:14
  THDUR THDUR אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "אתה כותב: [QUOTE]אני מבקש..."

בדיוק על זה אני מדבר! עלית בדיוק על הנקודה!!
מבחינת רמת סעיף הליקוי זה אכן לא משנה כי מדובר ב - 1 או 1.5 ומדובר בכל מקרה בסעיף ליקוי ראייה קל ואתה צודק באמת האחוזים במה שכתבת!

אבל... להתאמה ליום סיירות במדור סיירות מדובר בהבדלים גדולים! כי יום סיירות (לא בתור חריג) מקבלים עד 1.25!
ולכן זה כל כך משמעותי עבורי!
זאת באמת הבעיה... מצידי שלא יכתבו שיש שינוי כלשהו אבל העניין הוא שיתקנו את הערך המספרי של הסעיף.. גם אם השינוי הוא כאמור לא משמעותי... אבל שהתיקון הצודק יבוצע בתוך התיק הרפואי! (זה מה שביקשתי...)
על מנת שבמדור סיירות יופיע אצלם העידכון במחשב ומבחינתם שאני כן אעמוד בפרמטרים הרפואיים שנקבעו... כי במכתב שקיבלתי ממדור סיירות כמו שכתבתי הם כתבו לי שאני לא עומד מבחינת הפרמטרים הרפואיים - ומדובר אך ורק על הסעיף הזה! יש לי פרופיל 97 עם ליקוי ראייה קל...

מה עלי לעשות? עכשיו הבנת למה התכוונתי? אולי הם עדיין לא מבינים אותי...

נערך לאחרונה ע"י THDUR בתאריך 26-03-2008 בשעה 18:16.
ישן 26-03-2008, 18:31
צלמית המשתמש של sheep
  sheep sheep אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי THDUR שמתחילה ב "בדיוק על זה אני מדבר! עלית..."

אני מציע שתפנה לפניות מיטב בפנייה מסודרת בכתב, לפי סעיפים, שמסבירה את הכוונות שלך חד וחלק, ושהם יעשו מאמץ להפנות את הפנייה לגורם הרלוונטי.

1. בצו הראשון נקבעה לי חומרת סעיף פרופיל X, עקב בעיית עיניים בחומרה Y.
2. בעיית העיניים שלי אינה חמורה כבעבר ועומדת על Y-1.
3. מדור סיירות מסר לי שעל מנת להצהיר על שינוי זה, עלי לפנות למדור רפואה בלשכ"ג.
4. מדור רפואה מסר לי ששינוי זה בחומרת בעיית העיניים לא משנה את רישומי אצלם. רצוף בזאת תשובת מדור רפואה. (צרף את תשובתם, ואם יש לך עוד מסמכים ממדור סיירות וכו', כולל האישור הרפואי שלך, לצרף ולציין בסעיפים)
5. על מנת לשנות את רישומי הצבא אודותי בנושא זה, ולהתקבל ליום סיירות, אני זקוק לעזרתכם. אנא הפנו אותי לגורם המתאים.

ישן 26-03-2008, 18:40
  THDUR THDUR אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "אני מציע שתפנה לפניות מיטב..."

למה דווקא לפניות מיטב? זה לא יסבך את התהליך?

האם זה אפשרי לבקש בלשכ"ג (תל השומר) לדבר עם מישהו ממדור רפואה?

וזה כל הקטע במה שהם רשמו לי, שאין שינוי בחומרה של הסעיף.
זה מה שרשום: "אין מקום לשינוי פרופיל, שכן יש לך כבר סעיף ליקוי בחומרה ההולמת..."

אם כבר לכתוב אז אולי לכתוב שוב אבל בצורה ברורה יותר שאני יודע שיש לי את הסעיף ואני לא מעוניין לשנות פרופיל אלא לשנות אך ורק את הערך המספרי של אותו ליקו ראייה קל ולא לשנות את הגדרת הסעיף או לשנות את חומרתו וכו'... מכיוון: שזה משפיע על קבלת יום שדה שלו אני זכאי עפ"י הנתונים הרפואיים האמיתיים!

אולי אני אוכל לדבר עם "מיטב" בטלפון למרות שזה כמו שאני אדבר עם חיילת בלשכ"ג...
האם אתה בטוח שהרעיון שהצעת הוא הטוב ביותר? פשוט יש כאן בלבול. ואפילו החיילת במדור סיירות אמרה לי שעדיף לי אולי לשלוח חריג חי"ר למדור רפואה וזהו.. גם אם אני תיאורטית צודק.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר