אבל יש דרך להוסיף סיסמה רק לצורך ההתחברות מרחוק ולא שכל פעם שאני אכנס למחשב אני אצטרך להזין סיסמה לשולחן העבודה שלי...?
או שזאת אותה סיסמה ולכן אין דרך ?
אתה צודק בהחלט,אם כי ניתן באמצעות קליינט של Dameware להתחבר עם חשבון Administrator ללא סיסמה במידה ומותקנים שיתופים אדמיניסטרטיבים כברירת מחדל ($IPC) .
כצעד אבטחתי חסמו ספקיות האינטרנט נסיונות סריקה וכניסה דרך שיתופים אלו.
עד כמה שזכור לי בעבר זה היה עובד,כיום אני לא בטוח.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "האם ניתן להתחבר למחשב שלי ב remote desktop אם אין לי סיסמה לשולחן עבודה?"
מה עושים עם נושא ה IP שמתחלף כל התחברות ואני צריך לבדוק אותו כל פעם אחרי שהמחשב נסגר?
יש דרך אחרת במקום התחברות עם כתובת IP?
הבנתי שלצור כתובת IP קבועה עולה כסף ולכן האופציה הזו ירדה...
מישהו מכיר פתרון אחר? בחינם?
קח בחשבון שזהו פתרון שכולל בתוכו שינוי קבצי מערכת והדבר עלול לגרום למערכת שלך להיות בלתי יציבה או לא לעבוד בכלל.
כמו כן אם אתה משתמש באותו שם משתמש זה בכל זאת ינתק את המשתמש המקומי. אם אתה רוצה לעבוד במקביל תאלץ ליצור יוזר נוסף שעם שם המשתמש והסיסמה שלו תתחבר למחשב מרחוק.
אם מה שאתה מחפש זו אפשרות להשתלט מרחוק על אותו יוזר במקביל ליוזר שנמצא ליד המחשב (כלומר אם אתה מזיז עכבר מרחוק רואים את חץ העכבר המקומי זז וכו'), אז תאלץ להשתמש בפתרונות אחרים כגון VNC, REMOTE ADMIN וכו'.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "מיקרוסופט הגבילו את כמות החיבורים לחיבור בודד, משמע אתה לא יכול להתחבר מרחוק ולהמשיך"
אני ממליץ על LOGMEIN , אחרי רישום קצר , אתה יכול להוסיף את המחשב ( להתקין עליו תוכנה קטנה ) , אתה יכול לגשת למשח מכל מקום ( דרך האינטנט ) וזה גם פותר לך את הבעיה של הIP הדינמי .
אם יהיו שאלות נוספות ,
אתה מוזמן לשאול.