לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-04-2008, 00:18
  zorizaa zorizaa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.08
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי z89 שמתחילה ב "גם במגרש כדורסל פרגולה א' אבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי z89
גם במגרש כדורסל פרגולה א' אבל בגלל שאני מטבריה יש לי הארכה ל-10 וחצי ככה כי אוטובוס ראשון יוצא בסביבות 6 ונסיעה לת"א זה בין שעתיים וחצי לשלוש שעות ויש עוד בערך חצי שעה לבקו"ם
אני קיבלתי מפעיל תקשוב מבצעי אני מסרב פינוי אני יבקש בכל מחיר לראות שוב קצין מיון אני לא רוצה את זה הוא אמר לי או זה או תיאום וקישור או מערך טכני חיל אוויר/חימוש ...!

אני יעדיף כל תפקיד רק לא זה הוא אמר לי תפקיד טוב והכל אבל שאלתי כמה חברים שלמדו שהם שם ואמרו לי תברח משם כל עוד אתה יכול..!

לך לפחות הוא אמר תפקיד ספציפי , לי הוא אמר שרק לאחר הטירונות אני אדע לאן שובצתי , וזה אחרי שציינתי שאני מעוניין להשתבץ כמנהל רשת . אני חושב שגם אני אסרב להתפנות .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-04-2008, 20:22
  heathrow heathrow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי z89 שמתחילה ב "מתגייסי 3.4.08"

שבוע טוב חבר'ה...

אני חייב לציין שגם אותי הציבו ב- 61. לא פלא בהתחשב בעובדה שהקצין מיון אמר גם לי שאני מיועד לתקשוב. תכל'ס, למרות שהצבא מנסה להראות כאילו איכפת לו מהרצון של המתגייס, ע"י מנילות, פגישות עם כל מיני קציני מיון ושאר ירקות, הצבא קודם כל ינסה להכניס אותך לכל מיני תפקידים מפוקפקים שאנשים לא מעוניינים בהם.

במקרה שלי לדוגמא, הקצין מיון אמר שהנתונים שלי יפים מאוד. ואולי בהמשך מי יודע יהיה אפשר לשלוח אותי לקצונה...

אבל כשאמרתי לו שאני מחפש תפקיד מעניין ומאתגר עם ראש גדול, הוא רק הנהן ואמר בסוף שהוחלט למיין אותי לתקשוב. (תפקיד שגם הוא עצמו יודע שלא מאתגר, לא מעניין, ולאוו דווקא מתאים לנתונים שלי). אבל זה עכשיו תפקיד שחסרים בו חיילים, אז אם כך זה התפקיד שכרגע מבחינת הצבא מתאים לך. כנראה שכל החוכמה היא או להתמיין מראש ליחידה שאתה מעוניין בה או להתנגד (אם ע"י סירוב פינוי ואם ע"י הפעלת לחץ אחר).

אני בכל מקרה הולך להתחיל מחר טירונות בלי בעיות מיוחדות כמו כולכם כי טירונות צריך לעשות, לא משנה באיזה תפקיד אתה משובץ... אבל אחרי הטירונות, אלוהים גדול...

נערך לאחרונה ע"י heathrow בתאריך 05-04-2008 בשעה 20:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר