לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-04-2008, 13:46
  Online Online אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.01
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי shayohad$ שמתחילה ב "קונה דיסק חדש 250 G, לפי 90..."

המועמד ה"טבעי" בקטגוריית 250 ג"ב הוא WD2500AAKS של WD, ואני חושב שהוא מה שרוב האנשים קונים, אבל עליך לקחת בחשבון שהוא בחירה פחות טובה כיום כי הוא מבוסס על 2 פלטות פנימיות ויש כוננים עם נפח דומה שמשתמשים בפלטה אחת בלבד.

מומלץ לבחור כונן עם כמה שפחות פלטות כדי להבטיח פליטת חום נמוכה עד כמה שאפשר. אני לא יודע כמה זרימת אוויר הכוננים שלך יקבלו, ואתה יודע איך הקיץ אצלנו.

ההמלצות שלי לכוננים עם פלטה אחת:

Hitachi HDP725025GLA380 מסדרת P7K500 בנפח 250 ג"ב.

זמינות: אני לא יודע אם הוא כבר בארץ, אבל יכול להיות שכן. אני מאמין שתוכל לבדוק את זה מול כל חנות שמחזיקה כוננים של Hitachi. מה שכן, הדגם בנפח 500 ג"ב מאותה סדרה כבר בארץ. אני אומר שיש סיכוי שהדגם בנפח 250 ג"ב הגיע איתו באותו משלוח.

ביקורות: ביקורות חיוביות ב-Newegg ובפורום Silent PC Review.

אשכול בפורום: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=389232

Seagate ST3320613AS מסדרת 7200.11 בנפח 320 ג"ב.

זמינות: הגיע ארצה.

ביקורות: אין עדיין ביקורות, אבל הוא אמור להיות הכונן השולחני הטוב ביותר של Seagate עד היום, מכל הבחינות – אם זה נותן לך אינדיקציה מסוימת. אתה יכול להסתמך על הביקורות על ST3250410AS מסדרת 7200.10 בנפח 250 ג"ב שקיבל 5 כוכבים ממאות משתמשים ב-Newegg.

אשכול בפורום: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=398282

Western Digital WD3200AAKS-00B3A0 בנפח 320 ג"ב.

זמינות: שים לב לתת הדגם 00B3A0. הוא מציין שהכונן מבוסס על פלטה אחת. WD3200AAKS לבד לא מספיק, כי הוא יכול להתייחס גם לגירסה הישנה של הכונן שמבוססת על שתי פלטות ופחות מומלצת (מאותה סיבה כמו WD2500AAKS שהזכרתי מקודם). את תת הדגם אפשר לברר בחנות (מתקשרים, שואלים אם הכונן במלאי, ומבקשים מהמוכר להקריא לך את השורה MDL). אם הכונן לא במלאי, אני מאמין שהחנות יכולה לעשות בירור דומה מול המפיץ. הבלגן הזה הוא אשמתה של WD שמסתירה מהציבור בכוונה את המידע על מספר הפלטות. גם לגבי הכונן הזה אני לא יודע אם הוא בארץ אבל יש סיכוי שכן כי עבר זמן מאז ההשקה.

ביקורות: חיוביות ב-AnandTech ובפורום Silent PC Review. אל תיקח קשה את מה שכתבתי באשכול להלן לגבי "איטיות", כי הכל יחסי.

אשכול בפורום: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=385610

מקווה שזה עוזר.

נערך לאחרונה ע"י Online בתאריך 07-04-2008 בשעה 14:12.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:15

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר