לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2008, 16:50
צלמית המשתמש של mermaid
  mermaid mermaid אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.02
עזרה בבחירת מצלמה

שלום לכולם
מזמן לא הייתי פה... אבל נזכרתי שיש פה פורום מעולה בצילום למרות שדי הרבה פה התחלפו..
חיפשתי קצת בחיפושים מצלמות אבל לא חושבת שזה בדיוק מה שאני רוצה...אז אני צריכה עזרה כי אני קצת פחות מבינה בכל המצלמות האלה...
אני מחפשת מצלמה שתהיה פשוטה לתפעול אבל גם אם אני ארצה קצת לשחק איתה עם הזומים והפוקוסים וכל הדברים האלו אז שאני אוכל...אבל אם מישהו שפחות מבין בזה ויודע רק ללחוץ על "צלם" כדי לצלם אז שזה גם יצלם לו טוב לבד.קיים בכלל דבר כזה?אופציה לאוטומט כשרוצים ולא אוטומט כשלא רוצים?
חשוב לי שיהיה לה זום טוב,תצלם טוב בחושך-פלאש חזק, יחד עם זאת שלא תאכל לי על זה את כל הסוללות...
שתהיה לא כל כך כבדה אם אפשר, לא חייב 4 סוללות בפנים
אני צריכה גם שיהיה לה מנגנון של הסרת עיניים אדומות...או בצילום או אחריו..
ואם אפשר אז שתהיה קטנה, אבל לא מחייב פשוט זה יותר נוח מן הסתם לא לסחוב את כל הגודל הזה כמו הפוג'י S6500 שראיתי פה שהמליצו וכמו עוד כמהכמו S5 שחיפשתי וראיתי ענקיות כאלה....למרות שביום מן הימים אני כן אקנה לי אחת כזו אבל לא כרגע
אבל אם אין את כל מה שאני צריכה במצלמה פשוטה אז אפשר גם את הגדולות האלה...
לגבי התקציב...אפשר עם סוללות נטענות,נרתיק כרטיס זכרון וכל זה משהו כמו 1700 שקל גג..שלדעתי זה סכום טוב לקניית מצלמה לא?
אה ואם אתם מכירים מקום טוב לקנות בו בצפון או באינטרנט או רשת שנמצאת בכל מקום-כמו שראיתי פה שקנו באופיס דיפו...אז זה טוב כי אני רוצה שתהיה לי אחריות במקום שקרוב אלי...
אה ואם כבר על הדרך....יש לי מצלמה נחמדה של HP לא זוכרת את הדגם אבל היא קצת התקלקלה לי היא פשוט אוכלת לי את הסוללה אחרי 2 תמונות...וזה סוללה שנטענת עם המצלמה...יש פה מעבדות לתיקון של זה?קיים בארץ?או מישהו מכיר מקום טוב לתיקון מצלמה?
תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי...
ושבת שלום

נערך לאחרונה ע"י mermaid בתאריך 04-04-2008 בשעה 17:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2008, 18:06
צלמית המשתמש של mermaid
  mermaid mermaid אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.02
היי
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי petia שמתחילה ב "הי נועה, להלן דגמים שלדעתי..."

אז קודם כל השם הוא ליטל...נועה היא זו שעשתה את החתימה
קראתי קצת באינטרנט ולגבי ה Canon 720ISהבנתי שהיא דיי אוכלת סוללות אז אני אשים אותה בצד לבנתיים.
את האולימפוס אני פוסלת כי הייתה לי אחת ולא הכי התלהבתי...גם כל העניין עם הכרטיסי זכרון שלהם דיי מעצבן
ולגבי השלישית,ה Canon A650IS 12 מגה פיקסל זה מטורף, לא חושבת שאני צריכה מצלמה עם כל כך הרבה פיקסלים אני לא הולכת לצלם פוסטרים אז זה מיותר וזה בטח גורם לתמונות לשקול מלא לא?או שאין בזה חסרונות?
ובשיטוט שלי באינטרנט הבחנתי בעוד משהו שנראה לי חשוב שיהיה במצלמה...
מסך מפרקי!!
לא פסלתי את ה Canon A650IS אבל אני אשמח לעוד הצעות..עם זום קצת יותר טוב
תודה!

נערך לאחרונה ע"י mermaid בתאריך 04-04-2008 בשעה 18:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר