לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-04-2008, 13:34
צלמית המשתמש של hellllllo
  משתמשת נקבה hellllllo מנהל hellllllo אינו מחובר  
..........مديرة..........

חבר מתאריך: 01.02.07
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "לנשום לנשום... החילונים..."

כשדתיים משתמטים, מילא. בעינם זה למטרה נעלה יותר, ועליהם פותחים פה.
כשחילונים עושים את זה, בשביל בולשיט חסר מחשבה וטעם [אין להם ז** לצבא, הם לא מאמינים בצבא, הם דוגלים בשלום עם ערבים, הם מעדיפים לדגמן ולשחק בטלויזיה, או לגור בניו יורק, ארץ הקודש. וכו'] לא אומרים שום דבר.

אם רק היית יודע כמה פעולות טובות אנשים דתיים עושים למען האנשים במדינה הזאת היית מדבר עליהם פחות, אתה פתוח רק לצד החילוני בעניין ולבולשיט שיש לו להגיד בנידון.
אני מציעה לך לקחת שבוע, לחיות קצת בין דוסים ארורים ולראות מה יש להם להגיד.
במשפט מקשיבים למה שיש לשני הצדדים לומר.

נערך לאחרונה ע"י hellllllo בתאריך 04-04-2008 בשעה 13:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-04-2008, 14:07
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.04.07
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "חבל שאת לא שומעת את עצמך...את..."

השוני הוא שחילונים משתמטים בשביל עצמם ולתועלת העצמית שלהם- בלבד

לעומתם הדתיים- עושים את מה שהם עושים מתוך אמונה (שקשורה לאמונה שהמדינה הזאת אמורה להתבסס)
שזה מה שטוב לכלל - למדינה - בדיוק כמו שירות צבא.
אתה לא חושב שזה מועיל? ישיבות ההסדר נתקלו בבעיה זאת ולכן מי שהולך למסגרת הזאת עושה צבא - רק שתדע שאותם חיילי ישיבות ההסדר מורעלים יותר מכל מורעל אחר שפגשת - כיוון שהם באים עם ערכים שחשובים להם יותר מכל דבר אחר - כולל עצמם.
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

ישן 04-04-2008, 14:31
צלמית המשתמש של Ohad_Naim
  משתמש זכר Ohad_Naim Ohad_Naim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
אויש נו..
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "אטימות? זילזול? כבר למדנו לא..."

מה אתה משווה בכלל בין ספורטאים מצטיינים לדוגמנית שבחרה שלא להתגייס לצבא ולכן התחתנה עם חבר של אביה (או משהו כזה..)

שחקנים כמו בן סהר, שגם אם הם היו עושים צבא סביר להניח שזה היה שעה-שעתיים בערך ביום, על תקן על איזה עובד רס"ר או משהו כזה, ולא כל יום, כי סביר להניח שיש להם אימונים, מחנות אימונים בחו"ל (מי אמר להחתים כל היום טפסים ליציאה לחו"ל, לבדוק כמה ימי חופש יש.. לבקש אישור חריג כי אין לך עדיין שנה בצבא וכו') (כן, אני יודע שהוא משחק בחו"ל כרגע.. :| ) יש להם תזונה שונה (לא נראה לי שהם יאכלו צהריים בבסיס..כי אני מאמין שהם לא בדיוק אוכלים שניצלים שטבעו בשמן..), פציעות אצלם זה לא כמו פציעה אצל כל חייל אחר, זה משהו אחר, מה גם שזה משפיע ברמה לאומית, שירותי הרפואה הנלווים הם לא משהו שהצבא יכול לספק, כי כשבחור כזה מתלונן על לחצים בחזה למשל, זה משהו שצריכים לבדוק, לעשות ארגומטריה וכו', כל חייל אחר יקבל משכך כאבים והרופא ינסה לשכנע אותו שהכל בסדר..

לפי דעתי, לאור ההערכות המורכבת לאנשים כאלו, בנוסף לעובדה שלעיתים הצבא יכול לעכב/לבטל קריירת ספורט/מוזיקה משגשגת/מוצלחת מאוד וכו', שבעקיפין אותה קריירה של אותו מלש"ב יכולה לתרום למדינה יותר מאשר אותו בחור בתפקיד של פקיד או עובד רס"ר לכמה שעות ביום, לעיתים לפטור אותם משירות צבאי זה בהחלט צעד שיכול להלקח בחשבון.
ישן 04-04-2008, 14:19
צלמית המשתמש של Ohad_Naim
  משתמש זכר Ohad_Naim Ohad_Naim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
באמת?!
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "השוני הוא שחילונים משתמטים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dani90
השוני הוא שחילונים משתמטים בשביל עצמם ולתועלת העצמית שלהם- בלבד

לעומתם הדתיים- עושים את מה שהם עושים מתוך אמונה (שקשורה לאמונה שהמדינה הזאת אמורה להתבסס)
שזה מה שטוב לכלל - למדינה - בדיוק כמו שירות צבא.
אתה לא חושב שזה מועיל? ישיבות ההסדר נתקלו בבעיה זאת ולכן מי שהולך למסגרת הזאת עושה צבא - רק שתדע שאותם חיילי ישיבות ההסדר מורעלים יותר מכל מורעל אחר שפגשת - כיוון שהם באים עם ערכים שחשובים להם יותר מכל דבר אחר - כולל עצמם.
וכשחרדים לומדים בישיבה, איך זה בדיוק עוזר לי? שהם קוראים עלינו תהילים? איך זה שומר עליי שהוא לומד גמרא?
ולמה אתה חושב שהם לא מתפללים לטובתם?

למה אתה חושב שאם חילוני משתמט הוא משתמט בשביל עצמו? אולי הוא הולך ללמוד רפואה ולהציל חיים של עשרות, מאות, ואולי אלפים (במידה וימצא איזו תרופה למחלה שכוחת מרפא..) אנשים?!
אולי הוא החליט להקדיש את חייו לתרום לאנושות ובצבא הרצון לתרום לא בא לידי ביטוי?

*אני לא תומך בהשתמטות משום סוג שהיא..*

אין לי בעיה עם דתיים, נהפוך הוא.. מה שכן יש לי בעיה, עם אנשים שלא חושבים הרבה, בעיקר בגלל הרקע ממנו באים..
ישן 05-04-2008, 20:32
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי dragoon שמתחילה ב "כל הקטע זה שלא שואלים על מי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dragoon
כל הקטע זה שלא שואלים על מי אתה מדבר. אל מי אתה מדבר, אולי?
כל אחד חייב לשרת, נקודה. בממשלה מפחדים להתנכלות של ציבור שלם(החרדים שלא מתגייסים) ולכן לא מחייבים אותם להתגייס. פשוט בושה. אנחנו מדינת חוק. אם מיעוטים היו מטילים פחד על הממשלה - היינו נראים הרבה יותר גרוע ממה שעכשיו.

רגע, ומה אני אמור להבין? תפסיק לחשוב שאתה כזה חכם ונאור. אפילו לחרבן כמו שצריך בשבת אתם לא יכולים אין לך שום קשר למסורת - אני יגיד לך משהו על דת - או שתחשוב שאני משלה את עצמי כי אני לא סומך רק על הוכחות מדעיות, או שתכתוב תגובות כמו זאת למעלהואני פשוט יתחיל לתהות למה בכלל אני מגיב לך.. כמו עכשיו...
CHRIS MARTIN: Coldplay is for people with great taste, intelligence, incredible good lookingness, talent, ability, success, grabbing of life. Coldplay's for people who know what life's about. They're always entertaining. Delightful to talk to. Sweet, charming, incredibly good in bed. Virile. They have incredible success with girls, or boys, or both. They're generally just the world's best citizens.. Maybe I'm biased, but I'm definitely right

ישן 05-04-2008, 23:33
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי dragoon שמתחילה ב "איך אתה מסביר את כל הדתיים..."

יש הרבה סיבות.

לצערנו גם הזרם הדתי לאומי לא במיטבו. הנוער מדרדר - וזה קשור להדרדרות המוסרית שכולנו חשים..

אז או ש- הדתיים שמשרתים בלי לימוד תורה זה כיוון שזה לא חשוב להם מספיק, או שהם משרתים במסגרת ישיבת הסדר - ואז הם גם לומדים (ומתפללים ל"שלומך") או שהם פשוט מושפעים מאמרות כאלה ואחרות ובוחרים לשרת שירות סדיר ולרצות את כל המלעיזים למינהם..

ישן 06-04-2008, 06:56
צלמית המשתמש של dragoon
  משתמש זכר dragoon dragoon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.06
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "יש הרבה סיבות. לצערנו גם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי dani90
יש הרבה סיבות.

לצערנו גם הזרם הדתי לאומי לא במיטבו. הנוער מדרדר - וזה קשור להדרדרות המוסרית שכולנו חשים.. מי קבע? זה הכל הדרדרות בחינוך שאותו אנחנו מקבלים. אתה חושב שרק לדתיים יש מוסר?

אז או ש- הדתיים שמשרתים בלי לימוד תורה זה כיוון שזה לא חשוב להם מספיק לא חשוב להם מספיק לדעתך, אולי זה כן חשוב להם אבל השירות יותר חשוב בשבילם?, או שהם משרתים במסגרת ישיבת הסדר - ואז הם גם לומדים (ומתפללים ל"שלומך") או שהם פשוט מושפעים מאמרות כאלה ואחרות ובוחרים לשרת שירות סדיר ולרצות את כל המלעיזים למינהם..אני לא מאמין שאתה באמת חושב שזה מה שאנחנו צריכים, שכמה חרדים יתפללו לשלומי... זה באמת מה שיעזור לנו? אם יש אלוהים, אז הוא יחליט לעזור לנו בעקבות התפילות האלה? ואיפה היה הפוץ בשואה כשהתפללו אליו יותר מכל?

ישן 04-04-2008, 15:21
  DarkWing108 DarkWing108 אינו מחובר  
מנהל פורום אנימה ומאנגה | The Bob

חבר מתאריך: 20.12.01
בתגובה להודעה מספר 41 שנכתבה על ידי maorhag שמתחילה ב "[QUOTE=DarkWing108]אתה ממשיך..."

ושוב, ההגיון יושב לי על הכתף ומנחה אותי במקומות שאתה מסרב להסתכל אליהם...
אותו אלוף הגיע לדרגה בה הוא כבר לא מפקד על חיילים, הוא לא מכיר את החיילים אישית, אולי הוא דיבר איתם
במסגרת ביקור בבסיס שלהם.
הוא אומר את הדברים האלה כדי להעלות מוטיווציה, כדי שיותר חיילים דתיים/חרדים יתגייסו
כדי שיהיה שוויון בין אדם לאדם.
היה בטוח שרק כי הם דתיים זה לא הופך אותם למהירים או חזקים או חכמים יותר מכל חייל אחר.
מול מחבל עם רובה יש להם את אותם הכלים כמו כל חייל אחר.

ישן 04-04-2008, 15:18

בתגובה להודעה מספר 44 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "אתה נורא מצחיק. גם אם לא..."

מה, אם כך הופך אותם למיוחדים? או איכותיים יותר משאר הלוחמים?
האם הם עושים יותר משאר הלוחמים? לא, הם עושים פחות, הרבה פחות.
האם הם ממושמעים יותר משאר הלוחמים? אני מניח שהם בערך אותו הדבר בהעדר ידע אישי...
האם הם מכוונים את הנשק שלהם יותר טוב? הם עושים את אותם האימונים כמו חיילים רגילים אז נאי מנחש שלא.
האם כדורים לא חודרים את העור שלהם?
הם לא מיוחדים, הם בדיוק כמו כל לוחם אחד, אדם אחר, רק שמשום מה הם משרתים פחות זמן מאדם בדיוק כמוהם רק עם דעה שונה מהם.
שמור את השטויות שלך לאחרים, הם לא מיוחדים, הם לא מובחרים יותר מהשאר הם בדיוק כמו כל אחד אחר.

ישן 04-04-2008, 17:30

בתגובה להודעה מספר 49 שנכתבה על ידי dani90 שמתחילה ב "חחח אתה קראת את התגובה שלי? ..."

לא סתם שקרן, אלא גם לא מוכן להודות בזה...
" בשירות של שנה וחצי, חיילי ההסדר עושים, בתועלתם, כמו 3 שנים - ואתה מוזמן לשאול את ראשי הצבא והם יעידו על כך.."
פה אתה בעצם אומר שחיילי ישיבות ההסדר בשנה וחצי של שרות (מינוס 8 חודשים שזה משאיר רק10 חודש שירות בתאכלס)
עושים אותו הדבר ואפילו יותר מחיילים רגילים שמשרתים שלוש שנים (מינוס 8 חודשים אימונים מה שמשאיר שנתיים וארבע חודש שירות בתאכלס).
ואתה לא מפסיק פה, לא לא... אתה גם אומר לי לדבר עם ראשי הצבא ושהם יעידו על זה בעצמם, עת שאתה לא עשית את זה בעצמך...
אז כן, אני קראתי מה שכתבת... שאלה שלי, האם אתה.

ישן 05-04-2008, 20:20
צלמית המשתמש של dani90
  dani90 dani90 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי DarkWing108 שמתחילה ב "הדיעה שלך לא משנה תעובדה שמה..."

תגיד אתה עד כדי כך קשה הבנה?

אתה מתייחס כשירות לכמה מחבלים הרגת? או כמה זמן ישבת על התחת עם הפלוגה שלך?

זה לא שחור ולבן - שירות מתבטא בהרבה דברים - משמעת, מוטיבציה של כל חייל ואיך זה מתבטא אצלו בדברים אחרים - יש הרבה ערכים שביינישים מתבססים עליהם - כי הם גודלים על זה, לעומת אדם אחר מצוי שעד עכשיו לא היה אכפת לו מערכים יותר מדי ( ואל תגיד לי שהנוער של היום נוצץ וזוהר בערכו..)- וכמו שאמרתי, למרות שהם עושים זמן קצר יותר מסדיר - הם מנצלים את השירות הזה בצורה יותר מועילה (שוב - לא רק לדעתי ואתה מוזמן לשאול אנשים)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:44

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר