04-04-2008, 14:31
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.08.05
|
|
|
אויש נו..
מה אתה משווה בכלל בין ספורטאים מצטיינים לדוגמנית שבחרה שלא להתגייס לצבא ולכן התחתנה עם חבר של אביה (או משהו כזה..)
שחקנים כמו בן סהר, שגם אם הם היו עושים צבא סביר להניח שזה היה שעה-שעתיים בערך ביום, על תקן על איזה עובד רס"ר או משהו כזה, ולא כל יום, כי סביר להניח שיש להם אימונים, מחנות אימונים בחו"ל (מי אמר להחתים כל היום טפסים ליציאה לחו"ל, לבדוק כמה ימי חופש יש.. לבקש אישור חריג כי אין לך עדיין שנה בצבא וכו') (כן, אני יודע שהוא משחק בחו"ל כרגע.. :| ) יש להם תזונה שונה (לא נראה לי שהם יאכלו צהריים בבסיס..כי אני מאמין שהם לא בדיוק אוכלים שניצלים שטבעו בשמן..), פציעות אצלם זה לא כמו פציעה אצל כל חייל אחר, זה משהו אחר, מה גם שזה משפיע ברמה לאומית, שירותי הרפואה הנלווים הם לא משהו שהצבא יכול לספק, כי כשבחור כזה מתלונן על לחצים בחזה למשל, זה משהו שצריכים לבדוק, לעשות ארגומטריה וכו', כל חייל אחר יקבל משכך כאבים והרופא ינסה לשכנע אותו שהכל בסדר..
לפי דעתי, לאור ההערכות המורכבת לאנשים כאלו, בנוסף לעובדה שלעיתים הצבא יכול לעכב/לבטל קריירת ספורט/מוזיקה משגשגת/מוצלחת מאוד וכו', שבעקיפין אותה קריירה של אותו מלש"ב יכולה לתרום למדינה יותר מאשר אותו בחור בתפקיד של פקיד או עובד רס"ר לכמה שעות ביום, לעיתים לפטור אותם משירות צבאי זה בהחלט צעד שיכול להלקח בחשבון.
|