13-04-2008, 19:16
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
הלא יאמן קרה: איש תקשורת (יהודי!) נתן לח"כ ערבי המזדהה עם אויבנו, כינוי הולם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531197,00.html
מנחה תוכנית "העולם הבוקר" כינה בשידור את חבר הכנסת "מנוול". זחאלקה דורש התנצלות ולהתארח בתוכנית. גלעד בתגובה: לא מצטער
ידיעה אופטימית מאוד להתחיל איתה את השבוע. אברי גלעד הוא איש שמאל, שמאל במובן של סוציאליזם, ליברליות* ואיכות הסביבה. משום מה במרבית העולם הנאור (לא בהולנד ולא באיטליה, אבל במרבית המקומות האחרים ובוודאי אצלנו) הגישות האלה הולכות יד ביד עם סלחנות כלפי הטרור שלעיתים קרובות מדי,מוצאת את ביטויה בהזדהות איתו ובהאשמת הקורבן.
בדרך כלל, "מנהיגים ערביים" זוכים בתקשורת שלנו לשטיח אדום ולשון חנפה. אם יצא לכם לשמוע את רפי רשף מראיין בכירי חמאס אתם בוודאי יודעים למה אני מתכוון. על ח"כים ערביים בכלל אין מה לדבר, הם תמיד יישאלו בצורה מנומסת כמה שאלות קורקטיות ומיד יפתחו להם את המיקרופון והמצלמה לנאום תומך-טרור ומאשים ישראל.
זאת הפעם הראשונה, שבגלוי ובצדק, תוקף איש תקשורת ישראלי את הח"כים הערביים, על רקע מפגשיהם עם גורמים עוינים והתבטאויותיהם יוצרות-המדנים. טוב עשה גלעד כשלא נכנע לתכתיב הסמוי של השמאל בתקשורת ואמר את אשר היה לו לומר על ח"כ זחאלקה ועוד יותר טוב עשה כשהכריז קבל עם ועדה - לא אתנצל.
*אני יודע שהימין המציא את הליברליזם, אני מתכוון לליברליזם במובנו האמריקאי.